اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن باهاتون تماس گرفتن ؟
-
ن هنوز
-
نه هنوز
-
سلام و عرض ادب خدمت به شما دوستان عزیز یه سوال داشتم اینکه من الان تقریباً یک هفته است که مشخصات ام رو برای طرح پرچم به صاپست مورد نظر فرستادم
یه سوال داشتم اینکه الان کی دقیقاً نتیجهاش به من اعلام میشه ؟ و چجور به من اعلام میشه؟ -
نه الان یک هفته ای هست کهپست کردم و هنوز تماس برقرار نکردن
-
نه متاسفانه من الان 3 روزه که با کدی که از پست دارم میدونم به دستشون رسیده اما هیچ خبری نیست
-
M.an در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
تعداد نامه ها زیاد هست
اونایی که تایید بشن براشون پیامک میفرستیم با چند نفر هم اگه لازم شد تماس می گیریمببخشید خب این کی مشخض میشه شاید الا برای مثال من رو واجد شرایط ندونه یا به هر دلیل با من تماس گرفته نشه اون وقت تخفیف های که الان هست هم از دست میدیم و باور کنید اون وقت خریدش خیلیییی سخت میشه
-
Reza Mosavi
خدا کنه تا شنبه تماس بگیرین
حداقل از تخفیفش استفاده کنیم -
Dr.Aryan ملاک اینه واقعا کم توان باشید
-
Reza Mosavi در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
M.an در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
تعداد نامه ها زیاد هست
اونایی که تایید بشن براشون پیامک میفرستیم با چند نفر هم اگه لازم شد تماس می گیریمببخشید خب این کی مشخض میشه شاید الا برای مثال من رو واجد شرایط ندونه یا به هر دلیل با من تماس گرفته نشه اون وقت تخفیف های که الان هست هم از دست میدیم و باور کنید اون وقت خریدش خیلیییی سخت میشه
خب گفتم که کسانی که نامه ارسال کردن تخفیف پیش فروش براشون بعد از اتمام پیش فروش هم خواهد بود که درصورتی که برای پرچم تایید نشدن بتونن از تخفیف پیش فروش استفاده کنن
-
نه هنوز
اگه کسی زنگ زدن بگه -
رضا آلناصر
برا ما هم خبری نشده
چرا با کسی تماس نگرفتن .....
1/1397