احتمال
-
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۳۹۵، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لطفا این سوالو راهنمایی کنید.
سوال:دو تاس را باهم پرتاب میکنیم با کدام احتمال مجموع دو عدد رو شده مضرب4 است؟ -
اول کل حالات را بدست می آوریم سپس اعدادی را که مجموع آنها 4 می شود را جز حالات مطلوب در نظر میگیریم سپس تعداد حالات مطلوب را تقسیم بر فضای نمونه می کنیم
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باسلام میشه این سوالو جواب بدین
️
باارقام ۰ ۰ ۰ ۰ ۳۳۳ چند عدد زوج هشت رقمی میتوان نوشت؟
۱)هشت فاکتوریل برروی ۲فاکتوریل ضبدر۴فاکتوریل
۲)۶
۳)۱۰
۴)۲۰ -
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با 4 تا صفر و 3 تا سه نمیشه هشت رقمی ساخت اولا....ولی اگ یدونه 3 دیگ بذاری میشه گزینه 4
-
با 4 تا صفر و 3 تا سه نمیشه هشت رقمی ساخت اولا....ولی اگ یدونه 3 دیگ بذاری میشه گزینه 4
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط yalda انجام شدهبله مشکل منم همین بود ..ممنونم از پاسختون
️
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalisoltany میشه توضیح بدین چجوری حل کردین این سوالو
-
alisoltany میشه توضیح بدین چجوری حل کردین این سوالو
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalisoltany میشه توضیح بدین چجوری حل کردین این سوالو
اگه فرض كنيم چهارتا ٣ داريم چهارتا هم صفر چون شرط زوج بودن داريم يكان صفر خواهد بود چون هشت رقمي ميخوايم رقم سمت چپ هم ٣ هستش حالا شيشتا جايگاه داريم سه تاشو انتخاب ميكنيم ٣ هارو ميزاريم صفر ها هم خود به خود جاگيري ميكنن تعداد حالا ميشه انتخاب ٣ از ٦
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام میشه اینو توضیح بدین
من نمیتونم اینو حل کنم
به چندحالت میتوان از بین 3 مرد و 3 زن یک رئیس یک معاون یک کارمند یک دفتردار انتخاب کرد ب طوری که رئیس حتما زن باشد؟- 60
2)180
3)360
4)120
- 60
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یک سکه را انقدر پرتاب میکنیم تا برای چهارمین بار رو ظاهر شود .اگر در 9 پرتاب متوالی این اتفاق حاصل شود به چند صورت ممکن است؟
1)21 2)28 3)42 4)56اینم اگر کسی بلده لطفا توضیح بده چجوری حلش کنم
خیلی ممنون
-
سلام میشه اینو توضیح بدین
من نمیتونم اینو حل کنم
به چندحالت میتوان از بین 3 مرد و 3 زن یک رئیس یک معاون یک کارمند یک دفتردار انتخاب کرد ب طوری که رئیس حتما زن باشد؟- 60
2)180
3)360
4)120
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه چندحالت میتوان از بین 3 مرد و 3 زن یک رئیس یک معاون یک کارمند یک دفتردار انتخاب کرد ب طوری که رئیس حتما زن باشد؟
- 60
2)180
3)360
4)120
گزینه دوم میشه؟
- 60
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany
نه زده گزینه4 -
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به الایی ها
و خسته نباشید
ممکنه در حل این سوالات بهم راهنمایی کنید چون جواب رو ننوشتن فقط گزینه درست رو گفتنحروف کلمه ی konkoor را به چند صورت میتوان کنارهم قرار داد به طوری که حروف صدادار و بی صدا یک در میان باشند؟
۱) ۴!×۳!
۲) ۴!
۳) ۴! تقسیم بر ۲
۴) انتخاب k+1 از nتا- باحروف کلمه ISTAN چند رمز عبور چهاررقمی میتوان ساخت به طوری که شامل حرف s باشد؟
۱)۷۲ ۲) ۸۴ ۳)۹۶ ۴) ۱۲۰
لطفا اگر کسی بلده حل کنه این دوتا سوالا رو روش حل کردنشم توضیح بده
- باحروف کلمه ISTAN چند رمز عبور چهاررقمی میتوان ساخت به طوری که شامل حرف s باشد؟
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
alisoltany
نه زده گزینه4نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-haasan18 در احتمال گفته است:
alisoltany
نه زده گزینه4يكي از خانوم هارو براي شغل رياست انتخاب ميكنيم الكي مثلا:/ اين ٣ تا حالت حالا از ٥ نفر باقي،٣ نفرو انتخاب ميكنيم تا اينجا٣١٠ حالت حالا با ٣فاكتىويل حالت اين ٣ شغل بين اينا تقسيم ميشه و جواب ميشه١٠٣٦،اگه پاسخي ميگيد درسته رو در نظر بگيريم جواب٣١٠*٤ هستش ك نشون ميده در قدم آخر دو حالت رو قبول نداره ك نشون دهنده شرط خاصي تو سواله:/
-
یک سکه را انقدر پرتاب میکنیم تا برای چهارمین بار رو ظاهر شود .اگر در 9 پرتاب متوالی این اتفاق حاصل شود به چند صورت ممکن است؟
خیلی ممنون
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط moein انجام شده@dr-haasan18 در احتمال گفته است:
خیلی ممنون
اگه ٩ تا جايگاه درنظر بگيريم ك از ٠و١ قراره پر بشن جايگاه نهم،يك هستش يني تو نهمين جايگاه حتما آخرين رو اتفاق افتاده حالا تو٨ جايگاه قبلي بايد سه تا ١ قرار بديم و قال قضيه رو بكنيم يني انتخاب ٣ از ٨
-
سلام به الایی ها
و خسته نباشید
ممکنه در حل این سوالات بهم راهنمایی کنید چون جواب رو ننوشتن فقط گزینه درست رو گفتنحروف کلمه ی konkoor را به چند صورت میتوان کنارهم قرار داد به طوری که حروف صدادار و بی صدا یک در میان باشند؟
۱) ۴!×۳!
۲) ۴!
۳) ۴! تقسیم بر ۲
۴) انتخاب k+1 از nتا- باحروف کلمه ISTAN چند رمز عبور چهاررقمی میتوان ساخت به طوری که شامل حرف s باشد؟
۱)۷۲ ۲) ۸۴ ۳)۹۶ ۴) ۱۲۰
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام به الایی ها
و خسته نباشید
۱) ۴!×۳!
۲) ۴!
۳) ۴! تقسیم بر ۲
۱)۷۲ ۲) ۸۴ ۳)۹۶ ۴) ۱۲۰
٣ حرف صدادار داريم ٤ تا بيصدا در اينصورت تنها يك حالت ميشه ك اونم قرار دادن بيصدا ها بين صدادار ها هستش تا يك در ميون بشن،حروف صدادار(o( يكي هستن پس حالتي ندارن حالا ٢از ٤ جايگاه صدادار هارو به k اختصاص ميديم و حالا دو جايگاه و دو حرف ميمونه ك به دو حالت ميرن ميشينن و جواب ميشه ١٢(گزينه ٣)
٤تا حرف ميخوايم ك يكي sهستش حالا انتخاب ٣ از ٤ حرف رو انجام ميديم،حرف تكراري نداريم و ٤ حرفي ك انتخاب شده رو با ٤فاكتوريل جايگذاري ميكنيم جواب مبشه ٩٦
- باحروف کلمه ISTAN چند رمز عبور چهاررقمی میتوان ساخت به طوری که شامل حرف s باشد؟
-
@dr-haasan18 در احتمال گفته است:
alisoltany
نه زده گزینه4يكي از خانوم هارو براي شغل رياست انتخاب ميكنيم الكي مثلا:/ اين ٣ تا حالت حالا از ٥ نفر باقي،٣ نفرو انتخاب ميكنيم تا اينجا٣١٠ حالت حالا با ٣فاكتىويل حالت اين ٣ شغل بين اينا تقسيم ميشه و جواب ميشه١٠٣٦،اگه پاسخي ميگيد درسته رو در نظر بگيريم جواب٣١٠*٤ هستش ك نشون ميده در قدم آخر دو حالت رو قبول نداره ك نشون دهنده شرط خاصي تو سواله:/
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهيكي از خانوم هارو براي شغل رياست انتخاب ميكنيم الكي مثلا:/ اين ٣ تا حالت حالا از ٥ نفر باقي،٣ نفرو انتخاب ميكنيم تا اينجا٣١٠ حالت حالا با ٣فاكتىويل حالت اين ٣ شغل بين اينا تقسيم ميشه و جواب ميشه١٠٣٦،اگه پاسخي ميگيد درسته رو در نظر بگيريم جواب٣١٠*٤ هستش ك نشون ميده در قدم آخر دو حالت رو قبول نداره ك نشون دهنده شرط خاصي تو سواله:/
من از روش های دیگ هم حلش کردم باز 180 بدست میاد،مثلا بجز ریاست،سه مرد+دومرد یک زن+یک مرد دو زن و....باز همین بدست امد،شرط خاصش چیع ؟؟بنظرم اشتباه میکنن میشه 180
-
@dr-haasan18 در احتمال گفته است:
خیلی ممنون
اگه ٩ تا جايگاه درنظر بگيريم ك از ٠و١ قراره پر بشن جايگاه نهم،يك هستش يني تو نهمين جايگاه حتما آخرين رو اتفاق افتاده حالا تو٨ جايگاه قبلي بايد سه تا ١ قرار بديم و قال قضيه رو بكنيم يني انتخاب ٣ از ٨
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۶، ۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
يكي از خانوم هارو براي شغل رياست انتخاب ميكنيم الكي مثلا:/ اين ٣ تا حالت حالا از ٥ نفر باقي،٣ نفرو انتخاب ميكنيم تا اينجا٣١٠ حالت حالا با ٣فاكتىويل حالت اين ٣ شغل بين اينا تقسيم ميشه و جواب ميشه١٠٣٦،اگه پاسخي ميگيد درسته رو در نظر بگيريم جواب٣١٠*٤ هستش ك نشون ميده در قدم آخر دو حالت رو قبول نداره ك نشون دهنده شرط خاصي تو سواله:/
من از روش های دیگ هم حلش کردم باز 180 بدست میاد،مثلا بجز ریاست،سه مرد+دومرد یک زن+یک مرد دو زن و....باز همین بدست امد،شرط خاصش چیع ؟؟بنظرم اشتباه میکنن میشه 180
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۶، ۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalisoltany
نه جواب رو زده گزینه ۴