-
sohrab1999 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها شما هم نظر بدین تا اسید و باز و الکتروشیمی رو هم تدریس کنن منظورم <<<<<پیش2>>>>> است که خیلی که خیلی مهمه
از فیلمای پارسال استفاده کنین خب
-
بچه ها شما هم نظر بدین تا اسید و باز و الکتروشیمی رو هم تدریس کنن منظورم <<<<<پیش2>>>>> است که خیلی که خیلی مهمه
-
سلام استاد خواهشا اسید و باز و الکتروشیمی رو هم تدریس کنین
-
از دوستان چه کسی رشته ی ریاضی هستش ؟؟؟
-
Farhad منم هر چی میگفتن مینوشتم ، استاد صورت سوالا کامل میخونه خودش ، فایل رو دانلود کن فقط تستاش رو بنویس !
-
H azizi دانش آموزان آلاءreplied to ARTHUR on ۲۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط H azizi انجام شده
ARTHUR در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
H azizi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان سلام حالتون خوبه ببخشیدمیشه لینک دانلودفیلمای پارسال آقای آقاجانی روبزاریدامشب واسم ممنون میشم
خیلی ممنون دستت دردنکنه
-
سلام بچه ها فیلم های پارسال فصل 5و4 شیمی ۲ پارسال جزوه می خواد آخه هرچی استاد پای تخته می گه می نویسم و همچنین نکات کسی هست از فیلم پارسال استفاده کرده باشه ؟
:-|
:->
-
سلام بچه ها فیلم های پارسال فصل 5و4 شیمی ۲ پارسال جزوه می خواد آخه هرچی استاد پای تخته می گه می نویسم و همچنین نکات کسی هست از فیلم پارسال استفاده کرده باشه ؟
:-|
:->
-
H azizi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان سلام حالتون خوبه ببخشیدمیشه لینک دانلودفیلمای پارسال آقای آقاجانی روبزاریدامشب واسم ممنون میشم
-
-
سمیرا۹۶۹۶ کانال رو لطف می کنین
-
مهدس آقاجانی در کانالشون نوشته بودند ۲۰ ام سه جلسه از مسائل استوکیومتری ضبط شده و بزودی در سایت قرار داده میشه.
-
ms96 sad96 واسه قسمت های اول ک هر چی توضیح میدادن خودم مینوشتم ، اما از شیمی ۳ جزوه هارو دانلود کردم ، هر سوالی ک میخواستن حل کنن اول یادداشت میکردم بعد ب حل گوش میکردم و نکات رو مینوشتم !
-
سلام بر دو ستان اون دوستی که از فیلم های پارسال استاد استفاده کرده .....با جزوه استاد باید دید
-
-
_MILAD_ ن من از کتاب استاد استفاده میکنم فقط کلید تستارو داره پاسخ تشریحی نداره
-
_MILAD_ ایشالله! اگه بلد بودم ک نمیپرسیدم داداش
-
iman1 دانش آموزان آلاء اخراج شدهreplied to Dr.Saraaa on ۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa دوست خوب تبلیغ نکردم فقط میگم ارزش داره دوستان هرهمایشی رو شرکت نکنن واقعن ارزشش زیاده همایش ریاضی ایشون مثل دکتر طلوعی هستن
پست 1601 از 5102