-
Mr-President بله استاد اقاجانی تدریسشون کامل هستش و همه نکات رو گفتن
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHASSSAN.K.J..
سال دوم همه فصول درس دادن ؟ !
کامل نیست که ؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟! -
من این حرفمو میزنم و دیگه هیچی نمیگم و هیچوقت هم تو انجمن نمیام چون حوصله شنیدن مزخرفات ندارم.. آقای آقاجانی اگه این پیام منو میبینی اینو یادت باشه.. من به شما تکیه کردم شما نصف بیشتر شیمی رو تدریس نکردی.. اون چیزایی هم که درس دادی اگه نمیدادی چیزی نمیشد چون اکثر مشکلات و سختی های شیمی کنکور بخاطر محلول اسید و باز و الکتروشیمیه .. شما معروف شدی آلا رو فراموش کردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خوبه آلا کشیدت بالا.. واقعا متاسفم .. شما منو بدبخت کردی پس خدا بدبختت کنه .. یا علی
-
سلام
ینی هیچکس نیس تکلیف من رو مشخص کنه حداقل؟؟؟؟
برای هزارمین بار این همایش استاد چی شد؟؟؟میاد یا نه؟؟؟کی میاد؟؟؟نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه
هیچکس نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@دکتر-محبوبه
هیچکس نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقا سهراب جدیدا کم فروم میان، میتونید با آی دی که تو کانالشون هست ارتباط برقرار کنید و ازشون بپرسید.
-
@دکتر-محبوبه اگه میخواستن بذارن تا الان میذاشتن !
-
@دکتر-محبوبه در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@دکتر-محبوبه
هیچکس نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقا سهراب جدیدا کم فروم میان، میتونید با آی دی که تو کانالشون هست ارتباط برقرار کنید و ازشون بپرسید.
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan
بچه های دیگه پرسیدن جواب ندادن
من شخصا مدیون استاد آقاجانی و آلا هستم فقط بگن همایش میتونه قبل کنکور 96بیاد یا نه. -
-
mohammadhassan
من شخصا مدیون استاد آقاجانی و آلا هستم فقط بگن همایش میتونه قبل کنکور 96بیاد یا نه.نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه
منم پرسیدم به دلیل حجم پیامای زیاد دیده نمیشه هی بفرستین مخصوصا وقتی ک انلاینن -
mohammadhassan
من شخصا مدیون استاد آقاجانی و آلا هستم فقط بگن همایش میتونه قبل کنکور 96بیاد یا نه.نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan
من شخصا مدیون استاد آقاجانی و آلا هستم فقط بگن همایش میتونه قبل کنکور 96بیاد یا نه.تنها راهی که میمونه اینه تو چت به آقا سهراب بگید.
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط xaniar انجام شده
تیپ تست های شیمی کنکور استاد اقاجانی ( مربوط به پارساله) ، برای دانلود کسانی که توانایی خرید این تیپ تست جدید رو ندارن:
http://s8.picofile.com/file/8296509134/تیپ_تست_شیمی.pdf.htmlیادش بخیر پارسال می شد از همه خدمات شیمی استاد آقاجانی رایگان استفاده کرد
-
تیپ تست های شیمی کنکور استاد اقاجانی ( مربوط به پارساله) ، برای دانلود کسانی که توانایی خرید این تیپ تست جدید رو ندارن:
http://s8.picofile.com/file/8296509134/تیپ_تست_شیمی.pdf.htmlیادش بخیر پارسال می شد از همه خدمات شیمی استاد آقاجانی رایگان استفاده کرد
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۳۹۶، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهxaniar آلا ایشون رو معروف کرد ولی حالا ایشون برای آلا ناز میکنن. در کل روزگار عجیبیست...
-
xaniar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشید
چرا تیپ تست های ایشون هیچکدوم کلید یا پاسخنامه ندارن؟ -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
-
xaniar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشید
چرا تیپ تست های ایشون هیچکدوم کلید یا پاسخنامه ندارن؟elika دوست عزیز میتونی فیلم های جمع بندی شیمی پارسال رو نگاه کنی در کلاس همه ی تست ها برات حل میشه
-
سلام به دوستان گل آلایی
سحرتون به خیر
یه خبر خوب
ان شاالله هفته ی آینده همایش شیمی که عید برگزار شده بود آپلود میشه و می تونید دانلود کنید
موقع دعاکردن آلا رو هم یاد کنید
شاد و موفق باشین
دلتون آروم
لبتون خندون:)
@دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان کسی این دوتا همایش فیزیک و شیمی رو که توی سایت اردو طلایی گذاشتن رو کسی تهیه کرده ؟ چطوره ایا همه مباحث رو پوشش داده و کامله ؟ این همایش همون فیلم همایش اردیبهشت هست یا استاد یکی دیگه ضبط کردن ؟
-
سلام دوستان کسی این دوتا همایش فیزیک و شیمی رو که توی سایت اردو طلایی گذاشتن رو کسی تهیه کرده ؟ چطوره ایا همه مباحث رو پوشش داده و کامله ؟ این همایش همون فیلم همایش اردیبهشت هست یا استاد یکی دیگه ضبط کردن ؟
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza-k96
سلام همایش 7فروردین استاد آقاجانی هستش -
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه اونی که برای شیمی پایه اقای صنیعی هست رو میگم
-
نه اونی که برای شیمی پایه اقای صنیعی هست رو میگم
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza-k96
اها ببخشید -
نوشتهشده در ۱۳ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!