IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
سلام دوستان, من از بحث ترکیب استاد موذنی پور خیلی لذت بردم ولی بجز مثالهایی ک خود استاد زدن به مثالهای دیگه ای برخوردم که نمیتونم از راه حله ارائه شده حلش کنم, سه تاشو در ادامه مثال میزنم اگه کسی میدونه لطفن راه حل رو ارائه بده ممنونم
مثال یک:میخاهیم از بین 3 نوع گل, 15 شاخه گل انتخاب کنیم, تعداد حالتهای انتخاب را تعیین کنید
مثال دو:می خواهیم از بین سه نوع گل 15 شاخه گل انتخاب کنیم بطوریکه از هرنوع حد اقل 2 تا انتخاب شده باشد, تعداد انتخاب را تعیین کنید
مثال سه: می خواهیم از بین سه نوع گل 15 شاخه گل انتخاب کنیم بطوریکه از هرنوع حد اقل 2 تا و حد اکثر 6 تا انتخاب شده باشد, تعداد انتخاب ها را تعیین کنید
همونطور ک مشخصه هر سه مورد مبحثه ترکیبه ولی من نتونستم از روش استاد موذنی پور حل کنم, حالا یا من نتونستم یا ازین روش حل نمیشه, لطفن اگر کسی میدونه حل رو ارائه کنه, ممنوووون -
Ali Ahmadiyan
فک میکنم پاسخش اینطوری باشهمثال یک:
باید اینارو با روش معادله حل کرد
x+y+z=15 که میشه 136 حالتمثال دو
عین مثال اولی فقط همون اول نفری دو تا میدیم بهشون:
x+y+z=15 حالا هرکدوم باید بزرگتر مساوی 2 باشن پس نفری دو تا میدیم بهشون و از 15 شش تا کم میکنیم
x+y+z=9 که میشه 55 حالتمثال سه (یه مقدار سنگین تر از سوال های قبلی هست)
x+y+z=15 که هر کدوم باید بیشتر از 2 و کمتر از 6 باشن
خب ما اینجا اول اینکه کمتر از 6 باشن رو بیخیال میشیم
میگیم همه پارامتر ها بیشتر از 2 باشن
که دقیقا مثل سوال قبلی میشه (نفری دو تا بهشون میدیم)
x+y+z=9 میشه
که میشه 55 حالت
حالا اگه هرکدوم از پارامتر ها بیشتر یا مساوی 7 بشن قابل قبول نیست
چون همون اول گفته بود کمتر مساوی 6 باشن
خب میایم حساب میکنیم هرکدومشون اگه بیشتر از 7 باشن چند حالت وجود داره بعد از 55 کم میکنیم
x+y+z=15 حالا به y و z که باید حداقل 2 باشن دو تا میدیم میشه
x+y+z=11 حالا به یکی از پارامتر ها مثلا ایکس 7 تا میدیم
میشه x+y+z=4، که این حالت کلن میشه انتخاب 2 از 6 که میشه 12
حالا y هم همین 12 حالت رو داره، z هم همین 12 حالت رو داره
پس 55 منهای 36 میشه 19 حالت(برای درک بهتر مفاهیمی که استفاده کردم، از کلاسهای استاد شامیزاده استفاده کنید. قسمت های 1 تا 4 رو ببینید کافیه؛ پایین لینکش رو گذاشتم)
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/ -
m.jafari9877 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Ali Ahmadiyan
x+y+z=15 حالا هرکدوم باید بزرگتر مساوی 2 باشن پس نفری دو تا میدیم بهشون و از 15 شش تا کم میکنیم
x+y+z=9 میشه
که میشه 55 حالت
خب میایم حساب میکنیم هرکدومشون اگه بیشتر از 7 باشن چند حالت وجود داره بعد از 55 کم میکنیم
پس 55 منهای 36 میشه 19 حالت(برای درک بهتر مفاهیمی که استفاده کردم، از کلاسهای استاد شامیزاده استفاده کنید. قسمت های 1 تا 4 رو ببینید کافیه؛ پایین لینکش رو گذاشتم)
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/بله شما درست میفرمایین
اتفاقا مشابه همیم سوالات رو تا جایی که خاطرم هست استاد شامیزاده در جلسات ابتدایی حل کردن -
m.jafari9877 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Ali Ahmadiyan
x+y+z=9 میشه
که میشه 55 حالت
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/1/20/
ممنونم خیلی زیاد راه حلتون بسیار جالب بود و از لینکها هم ممنونم راستش داشتم میدیدم روش تدریس استاد شامیزاده رو هم, ولی برام سوال بود که از طریق روش استاد موذنی پور که تاکیدشون رویه درکه مفهومی بود و روششون هم البته از طریق ترکیب و (نه معادله) بود این سوال آیا حل میشه یا خیر و اگه حل میشه چطور؟
بازم از راهنماییتون ممنوونم -
یه سوال دارم اونم این که در جلسه شماره 15 استاد دوتا سوال رو به عهده دانش آموز گذاشتن و جواب یکی از سوالارو(سوال 4 از جزوه آنالیز ترکیبی) 30 گفتن ولی من جواب اونو 12 پیدا کردم آیا کسی پاسخ تشریحی اون مثال رو میدونه
-
دوست عزیزم من ازونجایی که در مبحث ترکیبیات به استاد شامیزاده علاقه خاصی دارم (کلا در همه مباحث ایشون واقعا استاد هستن) مبحث ترکیبیات رو کلا از آقای شامیزاده دیدم و متاسفانه از روش تدریس استاد موذنی پور اطلاعی ندارم، عذرمیخوام کمکی از دست من ساخته نیست
بقیه دوستان اگر بلد هستن از روش ترکیب حل کنن ما هم استفاده میکنیم حتماامیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه
موفق باشین -
شما خود سوال رو تایپ کنید راحت تر جواب میگیرید
-
basmenji در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یه سوال دارم اونم این که در جلسه شماره 15 استاد دوتا سوال رو به عهده دانش آموز گذاشتن و جواب یکی از سوالارو(سوال 4 از جزوه آنالیز ترکیبی) 30 گفتن ولی من جواب اونو 12 پیدا کردم آیا کسی پاسخ تشریحی اون مثال رو میدونه
آهان فکر کنم فهمیدم کدوم سوال میگید
سوال خیلی ساده ایه
راه اینه:
کل راه ها برابر 2x3=6 هستن یعنی ما کلا 6 تا راه داریم
حالا برای رفت یکیشون رو انتخاب میکنیم میشه انتخاب یک از 6 که میشه 6
برای برگشت هم یکی باید انتخاب کنیم به جز اون قبلیه، یعنی 5 تا راه داریم یکیشو انتخاب میکنیم که میشه 5
حاصل ضرب این دو جواب مسئله است -
m.jafari9877 گفته است:
ولی استاد این روش رو که تو جزوه بهش اشاره نکرده بودن
اینو میدونستم
من خودم اینطوری رفتم
درسته یا نه -
یک دنیا تشکر
-
@Ali-Ahmadiyanدوست عزیز ایشون سئوالتو با ترکیبات گسسته حل کردن استاد موذنی هنوز تدریس نکردنش
-
mohammadsaleh96 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@Ali-Ahmadiyanدوست عزیز ایشون سئوالتو با ترکیبات گسسته حل کردن استاد موذنی هنوز تدریس نکردنش
آنالیز ترکیبی قسمت های 15 تا 20 مگه همون ترکیبیات نیست؟!
-
m.jafari9877
ما دو تا ترکیبات داریم یه ترکیبات ریاضی 2 هست یکی ترکیبات گسسته که صد البته باهم فرق دارن -
قرار داده شده دوست عزیز:
http://s9.picofile.com/file/8276728568/Nazarie_Adaad_bakhshe_1_95.pdf.html -
جزوه ی کامل نظریه اعداد قرار داده شد:
https://telegram.me/moazzenipour/532 -
به زودی
صبر داشته باشید -
سلام استاد ببخشید تو صفحه هفده و هجده جزوه ی گرافتون دو تعریف متفاوت برای واژه (بخش) در گراف گفتین که تناقض هم میتونن داشته باشن باهم فکر کنم بهتر باشه یکی از اونها رو به واژه (قسمت) تبدیل کنین