IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
جلسه 4 گراف کامل و مکمل
مدت زمان 31 دقیقه و 25 ثانیه
استاد در ابتدا توضیحاتی در مورد موضوع درس این جلسه یعنی گراف کامل و گراف مکمل میدهند
با ص 11 جزوه درس را شروع میکنند و همزمان با توضیح از جزوه به رسم گراف ها میپردازند و 2مثال ص 11 را نیز حل میکنند
به یک تمرین و یک مثال نخست از ص 12 میپردازند و راهکار حل تمرین نخست را توضیح میدهد
در همین ص تمرینی نیز برای دانش آموزان در نظر گرفته اند که مربوط به کنکور دهه های هشتاد است گرافی دارای 8 راس و 23 یال میباشد بیشترین مقدار.......(تمرین دوم در ص 12)
و راهبرد حل این تمرین را توضیح میدهند
مثال دوم از ص12 را خودشان حل میکنند ( در گرافی از مرتبه ی 20 و با اندازه ی 17 حداکثر چند راس با درجه ی صفر وجود دارد؟)
تمرین بعدی را نیز با توضیح راهبرد حل به عهده ی دانش آموزان قرار میدهند(در گرافی تعداد رئوس p=10 و تعداد یال ها....)
ایشان گفتند که نگران تست هایی که به عهده ی شما قرار میدهم نباشید بعدا در یک جلسه به طور کامل همه ی آن ها را حل میکنم*
توصیه ی اکید ایشان بر پرینت گرفتن جزوه و همراه داشتن آن جهت همگام بودن با کلاس است+گراف مکمل
ایشان سپس به توضیح گراف مکمل میپردازند ادامه ی ص 12 و شروع ص 13
و به توضیح موارد ذکر شده در ص 13 میپردازند
سپس اولین مثال از این صفحه را حل میکنند
و بعد از آن به حل مثال جالب بعدی میپردازند که آخرین مثال این جلسه است و نکات بسیار ارزشمندی را ارائه میدهند
(بهتر است حداقل برای این مثال خاص به جلسات قبلی تسلط کافی داشته باشید اگرچه که ایشان یادآوری نیز میکنند) -
banoo در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sohrab ممنونم ازتون.به نظرتون توضیحاتم خوبه؟نکته ای هست که در جلسات دیگه اصلاحش کنم؟
سلام ممنون از توضیحات شما لطف کردید
به نظرم اگر تیتری بنویسید بهتر باشه البته فقط ی نظره
مثلا :
رسم گراف ساده
درخت
اینجوری منظورمه ! -
alireza_ysf75 بله نوشتم گراف کامل و مکمل گراف مکمل هم جدا گردم ولی توی بقیه دقیق تر تیترها رو مینویسم
-
آقا خواهشا بخاطر اینکه توضیح نمینویسیم برای فیلمای گسسته ضبط کلاسا رو عقب نندازین چون خیلیا و اکثر بچه ها نگاه میکنن ولی بخاطر حجم درس ها وقت نمیکنن بیان اینجا و توضیحات رو بنویسن.حالا اگه وقت کردم ازین به بعد مینویسم من
-
amin1412 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقا خواهشا بخاطر اینکه توضیح نمینویسیم برای فیلمای گسسته ضبط کلاسا رو عقب نندازین چون خیلیا و اکثر بچه ها نگاه میکنن ولی بخاطر حجم درس ها وقت نمیکنن بیان اینجا و توضیحات رو بنویسن.حالا اگه وقت کردم ازین به بعد مینویسم من
سلام شما ک میبینید فیلمارو چند تا سر تیتر نوشتن ک زمان زیادی از شما نمیگیره !
-
نه چون شما میگید ریز مباحث تدریس شده رو هم بنویسین
-
نه چون شما میگید ریز مباحث تدریس شده رو هم بنویسین
بیشتر از 5 دقیقه زمان میگیره ؟
-
بعد استاد میگن از مهر هندسه تحلیلی هم ضبطش شروع میشه.درسته؟
-
بعد استاد میگن از مهر هندسه تحلیلی هم ضبطش شروع میشه.درسته؟
تو فیلم ها میگن >؟؟
من اطلاع دقیقی ندارم ! -
alireza_ysf75 نه تو کانالشون ایدی تلگرامشونو زده.رفتم اونجا پرسیدم
-
alireza_ysf75 نه تو کانالشون ایدی تلگرامشونو زده.رفتم اونجا پرسیدم
اگر گفتن حتما ضبط دارن دیگه !
banoo در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من تا آخر امروز توضیحات بقیه ی جلسات رو هم قرار میدم
من یادم نمیاد گفته باشن تحلیلی هم درس میدن ولی امیدوارم اینطوری باشهممنون از شما
-
alireza_ysf75 الان فیلما هفته ای چند جلسه و چند شنبه ها میاد رو سایت هر جلسه؟
-
جلسه ی اول
شروع فصل 1 گسسته
نظریه ی گراف
مدت زمان:48 دقیقه و 39 ثانیه
در ابتدا ایشان به توضیحی در مورد این که جلسه به جلسه درس خوانده شود (تا در کنکور نتیجه ی مطلوب به دست آید) میپردازند.
سپس درس را با ص 1 جزوه و تعریف گراف ساده شروع میکنند
گراف ساده
در جزوه قسمت های خالی قرار داده شده که با توجه به تدریس استاد روی تخته باید پر گردند
این قسمت های خالی مربوط به رسم گراف ها و فرمول ها و ... میشوند
و نکته ی مهمی راجع به این که اساسا منظور از چندضلعی ها چیست
مثال موجود در ص 1 را نیز حل میکنند و یک سوال از دانش آموزان میپرسند
انواع یال را با رسم شکل توضیح میدهند
مثال ص 2 را میخواهند که دانش آموزان حل کنند و سپس خودشان به حل آن میپردازند
مثال دوم از ص 2 را نیز به همین شیوه تدریس میکنند و به تشریح تک تک گزینه ها میپردازند
سپس به مفاهیم و تعاریف گراف مرتبه و درجه و اندازه و ... میپردازند و همراه با مثالی آن ها را توضیح میدهند
برقراری قضیه ی ص 2 را نیز با مثالی نشان میدهند
بعد از توضیح راس های فرد و زوج به اثبات قضیه ی موجود در ص3 میپردازند (همراه با مثال)
توضیح ماکزیمم درجه و راس فول و مینیمم درجه و نکته ای که باید توسط دانش آموز وارد شود(فرمول رابطه ی بین P وq و دلتای بزرگ و دلتای کوچک) همراه با مثال
حل دو مثال پایانی از ص 3 جزوه
در ص 4 جزوه برای حل نخستین مثال نکته ای راجع به تعداد رئوس فرد میگویند و مثال را حل میکنند
مطابق با جزوه دومین مثال از ص 4 را نیز حل میکنند
مثال سوم از صفحه ی 4 را به عهده ی دانش آموز قرار میدهند البته شیوه ی حل را توضیح میدهند
مثال چهارم و پنجم از ص 4 را نیز حل میکنند
سوال آخر از ص 4 که آخرین سوال این جلسه هم هست(گرافی با 10 یال دارای 2 راس از درجه ی 4 است.....)سوال بسیار مهمی است در عین سادگی
در آخر استاد از دانش آموزان میخواهند که جلسه به جلسه با کلاس پیش بیایند
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/26/5267 -
جلسه ی دوم
مدت زمان 34دقیقه و 44ثانیه
انواع گراف های ساده و دنباله ی گرافی
ایشان در ابتدا درس را با تدریس گراف مشاغل شروع میکنند به توضیح و کاربرد این گراف میپردازند و 2مثال ص5 جزوه را که مربوط به این مبحث است حل میکنند
گراف بازه ها
سپس به سراغ گراف بازه ها در ص6 جزوه میروند اولین مثال ازین صفحه را خودشان حل میکنند و دومین مثال را در ابتدا به دانش آموز واگذار میکنند و در مورد این سبک سوالات و روش حل و سوال های قابل طرح توضیحاتی ارائه میدهند و جواب نهایی تست را اعلام میکنند که دانش آموز با جواب خود مقایسه کند
سپس راهکارهایی برای حل سوالات گراف بازه ها ارائه میدهند و شکل هایی که اگر در یک گراف باشند آن گراف نمیتواند جزو گراف بازه ها باشد
(با توضیح دلیل و مثال)
سپس به حل مثال نخست ص 7 میپردازند و **3شکل مهم را نیز رسم میکنند که باید دقت کرد جزو گراف بازه ها نیستند
گراف های یکریخت و شمارش گراف ها با راس های بدون نام
مثال دوم ص 7 را نیز حل میکنند که سوال مهمی است و راهگشای سوالات دیگر است
مثال سوم ص 7 را ابتدا به دانش آموز واگذار میکنند و سپس خودشان به حل آن میپردازند
دنباله ی گرافی
این مبحث را ضمن طرح مثالی روی تخته شروع میکنند نکات مهمی را نیز متذکر میشوند که برای حل سوالات بسیار مفید است
با ارائه ی نکات مهمی در تشخیص دنباله ی گرافی درس این جلسه را به پایان میرسانند
و اولین مثال از ص 8 جزوه را با توجه به نکاتی که ارائه دادند به دانش آموزان واگذار کردند -
جلسه ی سوم
دنباله ی گرافی و روش هاول حکیمی برای تشخیص دنباله ی گرافی و گراف منتظم
مدت زمان 29 دقیقه و 55 ثانیه
درس را با حل مثال اول از ص 8 (مثالی که در جلسه ی قبل به دانش آموزان واگذار کرده بودند) شروع میکنند سپس مثال دوم از ص 8 را نیز حل میکنند و از دانش آموزان میخواهند تا گراف مربوط به گزینه ی 4 این مثال را که مقدمه ایست برای درس این جلسه رسم کنند
سپس خودشان به رسم گراف مذکور میپردازند و روش هاول حکیمی و زمان استفاده از آن را توضیح میدهند (مثال اول از ص9جزوه)
مثال دوم از ص 9 را نیز خودشان خل میکنند مثال سوم از این صفحه را به دانش آموزان واگذار میکنند و آخرین مثال ازین صفحه را نیز خودشان حل میکنند که مثال بسیار بسیار مهمی است آخرین مثال از ص 9
گراف منتظم
از ص 10 جزوه به تدریس این مبحث میپردازند و نکات را با رسم گراف توضیح میدهند
اولین مثال از این ص را نیز حل میکنند (به طور کامل) و بعد با توضیحاتی و ارائه راهکارهایی مثال دوم ازین صفحه را به دانش آموزان واگذار میکنند
مثال سوم و آخر از این صفحه را که نیازمند خلاقیت است با ارائه ی توضیحات و راهبرد حل به دانش آموزان واگذار میکنند و میگویند به حل این سوال بعدا میپردازند -
آقا زمان جلساتو بیشتر کنید.خیلی کمه