IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
#تدریس #گسسته جلسه 5 نظریۀ گراف (قسمت پنجم)
آقای #موذنی پور
#ریاضیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/26/5336
@alaa_sanatisharif
-
جلسه ی پنجم
مدت زمان 37 دقیقه و 53 ثانیه
_شمارش گراف ها با راس های دارای نام
_مسیرها در گراف
_تعداد مسیر و بیشنرین و کم ترین مسیر و طول مسیر
_تمایز روش شمارش مسیر در گراف کامل و غیر کاملمروری کوتاه از جلسات قبل که در آن ها شمارش گراف ها با راس های بدون نام تدریس شده بود (روی تخته و با رسم گراف)
ارائه ی راهکار برای زمانی که راس ها نام گذاری نشده و زمانی که نام گذاری شده اندتوجه :استاد فرمودند که نگران جبرو احتمال نباشید در همین کلاس ها آن ها را تدریس خواهم کرد
از روی ص 13 جزوه به ادامه ی تدریس پرداختند
حل اولین مثال از ص 14 که چندین قسمتی است(از الف تا ه)
برای قسمت ج و ه مثال مروری از آنالیز ترکیبی دوم دبیرستان داشتند
مثال دوم ص 14 که مثالی خاص هست و با تکنیک های شمارش آنالیز ترکیبی حل میشود که استاد فرمودند در جلسات بعدی این مبحث حتما تدریس میشودمسیر ها درگراف
توضیح نکات ص 14 و 15 جزوهشمارش تعداد مسیر که اگر گراف کامل باشد طبق تکنیک های شمارش (بدون حفظ فرمول)
و اگر گراف غیرکامل باشد از روی شکل به شمارش تعداد مسیر میپردازیماولین مثال از ص 15 را ابتدا به دانش آموزان واگذار میکنند که سوال کنکور سراسری سال 75 است
دومین مثال را که سوال ساده ای هم نیست! خودشان حل میکنند
تمرین ص 15 را با راهبرد حل به دانش آموزان واگذار می کنند (اول گراف را رسم می کنیم و بعد تعداد مسیرها را بین 2 راس درجه ی 5 میشماریم)
مثال سوم از ص 15 را حل میکنند که گراف کامل است و باید با تکنیک های اصول شمارش حل میشود
استاد تاکید میکنند که فرمول ها را حفظ نکنیم (این مثال چندین قسمتی است (الف تا د) ) -
سلام
منم دقیقا مشکلم همینه نمیدونم کدومو ببینم.
میخوام فیلمای امسالو ببینم میترسم از برنامم عقب بمونم
میخوام فیلمای استاد شامیزاده رو ببینم دلم نمیاد فیلمای امسالو نبینم بچه ها خیلی تعریف میکنن.
موندم چیکار کنم... -
@ROOHIA سلام
من اول فیلم های استاد شامیزاده رو دیدم چند قسمتش رو .ایشون خیلی عالی درس میدن منتهی به خاطر این که دانش آموز سر کلاسه یه مقدار وقت گرفته میشد ممکن بود زمان زیادی سر یه سوال بره که از حوصله ی من خارج بود.ایشون کتاب نشر الگو رو کار میکنن که خیلی خوب بود میتونی رفع اشکال کنی باهاش.فیلم های استاد موذنی پور مدت زمان کوتاه تری دارن من خاطر جمع تری پیدا میکنم و حواسم سر کلاس ایشون جمع تره(حس من اینه که کیفیت صدا برداری هم بهتره) سر کلاس استاد شامیزاده خب طبیعتا برای هر مبحث وقت بیشتری هم گذاشته میشه اما من تقریبا همگام با استاد موذنی تست هم کار میکنم و نتیجه ام نسبتا رضایت بخشه به علاوه ایشون گفتن که سوالاتی رو که توی جزوه هست و حل نمیکنن بعدا در یک جلسه در پایان گراف حل خواهند کرد -
جلسه ی 6
مدت زمان 25 دقیقه و یک ثانیه!
بررسی دورها در نظریه ی گراف و بررسی مفاهیم اولیه ی دور و مرور نکات آن و بررسی مهم ترین سوالاتی که از دورها در کنکور سراسری مطرح میشود یعنی نحوه ی شمارش دورها در گراف های ساده
استاد در ابتدا میگویند که در این جلسه چه مباحثی را تدریس میکنند و سپس برای چندمین بار به دانش آموزان توصیه میکنند که جزوه ی گراف را از سایت دانلود کنند و پرینت بگیرند و جلسه به جلسه همگام با کلاس پیش بیایندبا ص 16 جزوه درس را آغاز میکنند و با مثالی روی تخته به توضیح میپردازند
پس از توضیحات به جزوه بر میگردند و از روی آن به مرور نکات مطرح شده در جزوه میپردازند در ص 16 جزوه قسمت دور در گراف خط اول یک ایراد تایپی وجود دارد (k را به m ) تغییر دهید
نکته ی ابتدایی دور در گراف در ص 16 که دارای شکل است از روی شکل به توضیح میپردازند
توجه ی ص 16 را که به گراف دور دار اشاره میکند را با مثالی روی تخته توضیح میدهند
مثال زیر توجه را نیز روی تخته حل میکنند و توضیح میدهند
تمرین ص 16 را نیز راهبرد حل آن را شرح میدهند و با توجه به این که تمرین است خودشان آن را حل میکنندو توضیح میدهند
با اولین مثال از ص 17 جزوه وارد شمارش دورهای گراف کامل میشویم این مثال و مثال بعد آن را حل میکنند و به طور کامل توضیح میدهند
پس از آن نکته ی داخل کادر را توضیح میدهند که شکل سومین مثال مصداقی از آن است و بعد به توجه داخل کادر اشاره میکنند
و آن را توضیح میدهند
مثال زیر کادر که جواب ساده ای دارد را روی تخته حل میکنند و حالات دیگری از سوال را چند دور به طول 4 و چند دور به طول 6 دارد را بررسی میکنند
تمرین را با توضیح ر کامل راهبرد حل و رسم آن به دانش آموزان واگذار میکنند و میگویند در یک جلسه ی تکمیلی در پایان مبحث گراف این تمرینات را حل خواهند کرد -
banoo در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه ی 6
مدت زمان 25 دقیقه و یک ثانیه!
بررسی دورها در نظریه ی گراف و بررسی مفاهیم اولیه ی دور و مرور نکات آن و بررسی مهم ترین سوالاتی که از دورها در کنکور سراسری مطرح میشود یعنی نحوه ی شمارش دورها در گراف های ساده
استاد در ابتدا میگویند که در این جلسه چه مباحثی را تدریس میکنند و سپس برای چندمین بار به دانش آموزان توصیه میکنند که جزوه ی گراف را از سایت دانلود کنند و پرینت بگیرند و جلسه به جلسه همگام با کلاس پیش بیایندبا ص 16 جزوه درس را آغاز میکنند و با مثالی روی تخته به توضیح میپردازند
پس از توضیحات به جزوه بر میگردند و از روی آن به مرور نکات مطرح شده در جزوه میپردازند در ص 16 جزوه قسمت دور در گراف خط اول یک ایراد تایپی وجود دارد (k را به m ) تغییر دهید
نکته ی ابتدایی دور در گراف در ص 16 که دارای شکل است از روی شکل به توضیح میپردازند
توجه ی ص 16 را که به گراف دور دار اشاره میکند را با مثالی روی تخته توضیح میدهند
مثال زیر توجه را نیز روی تخته حل میکنند و توضیح میدهند
تمرین ص 16 را نیز راهبرد حل آن را شرح میدهند و با توجه به این که تمرین است خودشان آن را حل میکنندو توضیح میدهند
با اولین مثال از ص 17 جزوه وارد شمارش دورهای گراف کامل میشویم این مثال و مثال بعد آن را حل میکنند و به طور کامل توضیح میدهند
پس از آن نکته ی داخل کادر را توضیح میدهند که شکل سومین مثال مصداقی از آن است و بعد به توجه داخل کادر اشاره میکنند
و آن را توضیح میدهند
مثال زیر کادر که جواب ساده ای دارد را روی تخته حل میکنند و حالات دیگری از سوال را چند دور به طول 4 و چند دور به طول 6 دارد را بررسی میکنند
تمرین را با توضیح ر کامل راهبرد حل و رسم آن به دانش آموزان واگذار میکنند و میگویند در یک جلسه ی تکمیلی در پایان مبحث گراف این تمرینات را حل خواهند کردممنون از شما
-
#تدریس #گسسته جلسه 7 نظریۀ گراف (قسمت 7)
آقای #موذنی پور
#ریاضیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/26/5347
@alaa_sanatisharif
-
banoo در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@ROOHIA سلام
من اول فیلم های استاد شامیزاده رو دیدم چند قسمتش رو .ایشون خیلی عالی درس میدن منتهی به خاطر این که دانش آموز سر کلاسه یه مقدار وقت گرفته میشد ممکن بود زمان زیادی سر یه سوال بره که از حوصله ی من خارج بود.ایشون کتاب نشر الگو رو کار میکنن که خیلی خوب بود میتونی رفع اشکال کنی باهاش.فیلم های استاد موذنی پور مدت زمان کوتاه تری دارن من خاطر جمع تری پیدا میکنم و حواسم سر کلاس ایشون جمع تره(حس من اینه که کیفیت صدا برداری هم بهتره) سر کلاس استاد شامیزاده خب طبیعتا برای هر مبحث وقت بیشتری هم گذاشته میشه اما من تقریبا همگام با استاد موذنی تست هم کار میکنم و نتیجه ام نسبتا رضایت بخشه به علاوه ایشون گفتن که سوالاتی رو که توی جزوه هست و حل نمیکنن بعدا در یک جلسه در پایان گراف حل خواهند کردخیلی ممنونم ازتون:)
-
@ROOHIA
ببخشید شما کدوم رو انتخاب کردین؟ -
@M.nasir در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@ROOHIA
ببخشید شما کدوم رو انتخاب کردین؟من استاد موذنی رو انتخاب کردم (با اینکه دلم استاد شامیزاده رو میخاست)
چون سرعت فیلم دیدنم پایینه و وقتم کمه برای همین ترجیح دادم استاد موذنی رو ببینم که زمان فیلماشون به نسبت کمتره.
توضیحاتشم سعی میکنم تند تند بنویسم که فیلما دیر نیاد که از برنامه عقب بمونم. -
@ROOHIA
ممنونم ازتون -
جلسه ی هفتم
مدت زمان: 32 دقیقه و 48 ثانیه
گراف همبند
معرفی گراف همبند و سه نکته ی مهم از آن
حل مثال از این مبحث
_تعریف گراف همبند مطابق با ص 17 جزوه
_ رسم چند نمونه گراف نا همبند و توضیح ویژگی های آن ها
_حل اولین مثال از ص 18 و بررسی ویژگی های گراف همبند
_پاسخ به 3 سوال اساسی پیرامون گراف های همبند منطبق با ادامه ی ویژگی های گراف همبند در ص 18
_توضیح نمودار هم بندی و اجزای آن (آستانه ی هم بندی و...)
_حل آخرین مثال ص 18 و تشریح کامل هر 4 گزینه ی تست
_حل 3 مثال نخست از ص 19
_حل مثال 4ام از ص 19 که مربوط به کنکورهای دهه ی 80 است و سخت محسوب میشود
_حل مثال 5ام از ص 19 و بیان یک قضیه ی کمکی یک شرطی برای حل سوالات
_تمرین آزاد که سوالی نسبتا سخت است به عهده ی دانش آموزان میباشد و استاد بعدا در جلسه ای در پایان گراف به حل آن میپردازند
_حل آخرین مثال از ص 19