-
@physicsss100
-
دوستان فشار تموم شد یا ادامه داره
-
@physicsss100
amir ariaei ممنون
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۵، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط shabestari انجام شدهاین پست پاک شده!
-
سلام . جزوه کامل که شامل تست ها هم باشد در سایت هست ؟
-
یکی نیست جواب منو بده بچه ها ایا فشار درسنامه اش تموم شده یانه
-
یکی نیست جواب منو بده بچه ها ایا فشار درسنامه اش تموم شده یانه
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkhorshid1998 فکر میکنم تموم شده چون که گویا ۲۳ استاد آینه ها را ضبط کردن...
-
نوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اقا مهدی از توی فایل همایشی ک گذاشتن واسه زبان نگاه کنین ، من دیدمش ی ۱۰ دیقه راجبش گفتن فک کنم
-
khorshid1998@ نه منگنه آبی و اینا مونده
-
هنوز لوله های uشکل مونده
-
سلام استاد کی پیش ۲ بعد از عید هست
-
دوستان الا ب کمک مالی نیاز داره برای ضبط همایش ها لطفا هرکی هرچقد میتونه کمک کنه...
-
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۳۹۵، ۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بنظرتون فیزیک کی تموم ميشه
آخر فروردین تموم ميشه
پیش دو مونده سوم سه فصل دومم که هس سال اولم آینه ها
فک نکنم تا آخر فروردین تموم بشه -
سارا خانوم ادمین کانال استاد گفتن تا اخر فروردین استاد فیزیک تموم میکنند
-
mh= jerm e ab mi=jerm e yakh m=jerm e yakhe zob shode=jerme ab e ezafe shode v1h = mh/dh = mh/1 =mh (D=chegali ) v1i =mi/di = mi/0.9 v2h= mh+m/dh =mh+m v2i=mi-m/di=mi-m/0.9
v1h+v1i=v2h+v2i+5 mh+(mi/0.9)=mh+m+(mi-m/0.9)+5 kolle moadele zarb dar 0.9 mi=0.9m+mi-m+4.5 dar natije 0.1m=4.5 dar natije m=45g -
eee fasele dade boodam ke beyne moadele haa!!!
-
soale roosh in bod yeki porside bood :ی سوال از مبحث چگالی:
در مخلوطی از اب و یخ مقداری یخ ذوب میشه و حجم مخلوط 5cm³ کاهش بیدا میکنه.جرم یخ ذوب شده برحسب گرم؟؟؟؟؟! گزینه ها:4/5...5..45...50
چگالی یخ:0/9gr/cm³ و چگالی اب:1gr/cm³ -
mh= jerm e ab.......... mi=jerm e yakh .......m=jerm e yakhe zob shode=jerme ab e ezafe shode............ v1h = mh/dh = mh/1 =mh....... (D=chegali )........ v1i =mi/di = mi/0.9.......... v2h= mh+m/dh =mh+m
v2i=mi-m/di=mi-m/0.9
v1h+v1i=v2h+v2i+5....... mh+(mi/0.9)=mh+m+(mi-m/0.9)+5............... kolle moadele zarb dar 0.9.............. mi=0.9m+mi-m+4.5 ..........dar natije 0.1m=4.5......... dar natije m=45g