-
MILAD@
آخه انقد قاطی بود نفهميدم از چی باید شروع کنم
يه سوال آلا تو عیدم فیلم ميذاره بخدا ديگه گریم در اومد -
دوستان . اینجا یه فرد نیکوکار پیدا میشه که نکاتی که استاد طلوعی گفتن رو نوشته باشه و بخواد در اختیار بقیه قرار بده ؟ !!!
-
من کانالی در تلگرام دارم ک جزوات دست نویس استاد تمام مباحث است ولی متاسفانه قوانین الا این اجازه رو نمیده ک لینکشو بگذارم
-
من کانالی در تلگرام دارم ک جزوات دست نویس استاد تمام مباحث است ولی متاسفانه قوانین الا این اجازه رو نمیده ک لینکشو بگذارم
shabestari زود بذار بعد پنج دقیقه حذف کن
-
اخطار گرفتم از ادمین نمیشه
-
اخطار گرفتم از ادمین نمیشه
shabestari نه دیگه لازم نیست . پیداش کردم . خیلی ممنون
-
پیام خیلی مهم
دوستان آلایی امیدوارم ایام به کامتون باشه، فیزیک بخش آینه و عدسی،
قراره 5 قسمت باشه️ ( یعنی در 2.5 ساعت تدریس بشه
) و روزی 1 الی 2 تا منتشر میشه.
کسانی که اردوطلایی شرکت کردند، حتما این فیلم های دکتر طلوعی رو ببینند و بعد شرکت کنند:
1️⃣ 5 تا فیلم آینه و عدسی
2️⃣ 7 تا فیلم چگالی و فشار
3️⃣ 16 تا فیلم فیزیک 3یعنی 14 ساعت وقت بذارید، بعد تو اردو شرکت کنید تا بهترین استفاده رو از اردوطلایی ببرید.
-
اخ جان بالاخره اینه هاومد
-
لباس استاد چه خوش رنگ
رنگ لباسشون خیلی دوس دارم یکی از رنگای مورد علاقه منه
میشه تو جم بندیا رنگای شاد بپوشن -
فک کنم منظور از جم بندی پایه که گفته بودن
همین جلساتی که الان داره گذاشته میشه نه ؟
چون اینه ها 5 جلسه دیگه واقعن جم بندیه :|@دکتر-عاطی انشالله که سایه و نیم سایه در ادامه قسمت ها تدریس بشه هر سال یه تست داره
-
doostan kasi midune in faslaye 7 o 8 pish2 key gharare tadris she?
-
_MILAD_ در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@دکتر-عاطی
یعنی باورت میشه میخواستم بفرستم همینو
خوب بفرست
مگه چیه :| -
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.