-
اگه وسط همایش نت قطع بشه یا برق بره یا سرعت کم بشه چی؟ بعدش میشه دانلود کرد؟
-
ببخشید من در مورد همایش سوال داشتم. میدونم اینجا جاش نیست اما تو سایت اردو طلایی جای پیدا نکردم که بتونم سوالمو مطرح کنم.
اول اینکه انلاین بودن همایش، یعنی همون موقع فقط میتونیم ببینیم؟ یعنی اگه نتمون قطع شد نمی تونیم دیگه ببینیم؟ بعدش فایلشو بهمون نمیدید؟
و اینکه به نظرم قیمت انلاین باید یکم از حضوری پایین تر باشه!
بازم ممنون میشم اگه اینجا کسی اطلاع داره بگه. -
من هم موافقم وهمین سوالات ونظراتو دارم
-
ببخشید من در مورد همایش سوال داشتم. میدونم اینجا جاش نیست اما تو سایت اردو طلایی جای پیدا نکردم که بتونم سوالمو مطرح کنم.
اول اینکه انلاین بودن همایش، یعنی همون موقع فقط میتونیم ببینیم؟ یعنی اگه نتمون قطع شد نمی تونیم دیگه ببینیم؟ بعدش فایلشو بهمون نمیدید؟
و اینکه به نظرم قیمت انلاین باید یکم از حضوری پایین تر باشه!
بازم ممنون میشم اگه اینجا کسی اطلاع داره بگه.faezenj
@دانش-آموزان-آلاء
samir
sonsy
fatima.k28
سلام برای کسانی که بلیط همایش آنلاین رو خریدند، آخر همایش لینک دانلود ارسال میشه، جزوه و بسته ی آموزشی که بچه ها داده میشه هم در اختیار کسانی که آنلاین ثبت نام کردند نیز قرار می گیره. -
faezenj
@دانش-آموزان-آلاء
samir
sonsy
fatima.k28
سلام برای کسانی که بلیط همایش آنلاین رو خریدند، آخر همایش لینک دانلود ارسال میشه، جزوه و بسته ی آموزشی که بچه ها داده میشه هم در اختیار کسانی که آنلاین ثبت نام کردند نیز قرار می گیره.king leo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
faezenj
@دانش-آموزان-آلاء
samir
sonsy
fatima.k28
سلام برای کسانی که بلیط همایش آنلاین رو خریدند، آخر همایش لینک دانلود ارسال میشه، جزوه و بسته ی آموزشی که بچه ها داده میشه هم در اختیار کسانی که آنلاین ثبت نام کردند نیز قرار می گیره.همایش چه استادایی؟
-
king leo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
faezenj
@دانش-آموزان-آلاء
samir
sonsy
fatima.k28
سلام برای کسانی که بلیط همایش آنلاین رو خریدند، آخر همایش لینک دانلود ارسال میشه، جزوه و بسته ی آموزشی که بچه ها داده میشه هم در اختیار کسانی که آنلاین ثبت نام کردند نیز قرار می گیره.همایش چه استادایی؟
-
هزینه ی همایش آنلاینو نمیشه کم کرد؟
-
Masoud Shafaei در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چنده هزینش ؟
-
چنده هزینش ؟
Dr.Saraaa آره....حداقل 50 کم کنید...ما باید خودمون جزوات رو پرینت بگیریم و همچنین برای 7 صبح تا 7 شب حداقل باید 10 گیگ اینترنت بگیریم
-
Dr.Saraaa آره....حداقل 50 کم کنید...ما باید خودمون جزوات رو پرینت بگیریم و همچنین برای 7 صبح تا 7 شب حداقل باید 10 گیگ اینترنت بگیریم
-
Dr.Saraaa خب 7 صب تا 7 شبه... با کیفیت بالا ساعتی یه گیگ هم بره... نمیدونم واالا تقریبی گفتم.... والا الان فیلما کانون قلمچی رو 20 دقیقه نگاه میکنی 1 گیگت میره :(((( این که 12 ساعععته
-
چنده هزینش ؟
Dr.Saraaa 200
-
Dr.Saraaa خب 7 صب تا 7 شبه... با کیفیت بالا ساعتی یه گیگ هم بره... نمیدونم واالا تقریبی گفتم.... والا الان فیلما کانون قلمچی رو 20 دقیقه نگاه میکنی 1 گیگت میره :(((( این که 12 ساعععته
fatima.k28 تازه یه هفته قبل انتخابا ت ریاست جمهوریه سرعت نت واویلاست دگگگ
-
fatima.k28 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آره خب 10 گیگ زیاده
-
واسه ما احتمالا قط میشه!
-
واسه ما احتمالا قط میشه!
@Dr.Saraa :)))))))))
-
fatima.k28
نظر منم همینه! هرچقد که خودشون صلاح میدونن کم کنن! -
faezenj
@دانش-آموزان-آلاء
samir
sonsy
fatima.k28
سلام برای کسانی که بلیط همایش آنلاین رو خریدند، آخر همایش لینک دانلود ارسال میشه، جزوه و بسته ی آموزشی که بچه ها داده میشه هم در اختیار کسانی که آنلاین ثبت نام کردند نیز قرار می گیره. -
یه سوال دیگه هم دارم. تا کی مهلت ثبت نام واسه آنلاین هست؟ بعد برگذاری همایش هم میشه خرید؟
-
سلام ببخشید دوستان
استاد قسمت 6 اینه و عدسی رو توضیح دادن؟
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.