-
sonsy
دست الاء بابت این کاراش درد نکنه ولی وقتی اول سال گفته میشه تا عید همه چی تمومه ما رو حرفشون حساب میکنیم کلی برنامه ریزی میکنیم ولی وقتی تموم نمیشه همه چی بهم میریزه پس ما هم حق اعتراض داریم -
-
sonsy در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
yema
دبیرای دیگه ام هستن میتونین برین واز اونا هم استفاده کنینتدریس اقای طلوعی رو با بقیه یکی میگیرید!!
من پارسال فیلمای اقای پازوکی رو دیدم و یکمم از استاد دیگه زیاد جالب نبودنyema
خب هم از لحاظ زمانی فیلمای استاد بهترن همم بازدهش ب نسبت خوبه ولی اگه مجبور باشیم چاره دیگه ای نداریم
بهانه گرفتن و هی نق زدن هم استاد و هم کادر آلارو ناراحت میکنه اونا بیکار نیستن ک
منم برنامم بهم ریخته ولی وقتی قرار بود کل نورو بخونم دیدم ک نیس عوضش فشارو خوندم و موند واسه هفته بعدش ک استاد درس داده بود حد الامکان برنامتونو جابه جا کنین -
مینااا ممنون. فقط یه سوال مگه همایش آنلاینم ظرفیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! تعداد صندلی داره مگه؟؟؟؟ خخخخخخخ
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان امواج الکترو مغناطیس تنها سه جلسه است ؟
-
سلام دوستان امواج الکترو مغناطیس تنها سه جلسه است ؟
seyed hossein78
سوال منم همینه
الکترمغناطیس فقط3جلسه س؟
@ادمین -
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
الکترومغناطیس فقط همون 3جلسه س؟ -
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
الکترومغناطیس فقط همون 3جلسه س؟ -
همشو تو این سه جلسه گفتن دیگه چیزی نمونده!!!!!!!!!!!
-
این پست پاک شده!
-
rezabarca
من خودم هنوز ندیدم سوال دو تا از دوستان بود ولی کسی ج نداده بود واسه همین منم پرسیدم -
سلام بچه ها یک سری مباحث راحت به غیر از دوفصل آخر پیش ۱ و پیش ۲ اینا رو می خوام بخونم ولی چند مباحث راحت که استاد درس دادن که سر جمع ۶تا۷ تست داشته باشه باتشکر
-
داداش من اسون تریم مباحث پیش دو است که شما میخواین حذف کنید و واقعا پیش دو رو بخونید حداقل 15درصد رو زدید
-
داداش فرهاد بازم هرجور صلاح میدونی ولی بنظر من تو این وقت کم فقط پیشش دو و ترمودینامیک و القا و الکترو الققا و فشار بخوون کافیه
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.