-
سلام ممنون از استاد
-
سلام دوستان عزیز . اومدم اینجا یه مطلبی رو عرض کنم . دوستان اگر بفکر رتبه برتر شدن هستین پس باید از تک تک لحظاتتون استفاده کنید و وقتتون رو اینجا با بحث کردن راجع ب اینکه استاد کی دینامیکو شروع میکنه و.... هدر ندین . بهتره یچیزی رو بهتون بگم بنده دکتر طلوعی رو خیلی بیشتر از شماها میشناسم و مطمئن باشید کسی با ایشون پیش بره کنکورو 100 میزنه . مگه مهم ازمونه قلمچی گزینه 2 یا سنجشه که بعضی دوستان همش میگن با فلان ازمون استاد پیش برید و...... مهم کنکوره یعنی 8 ماهه دیگه و استاد تا قبل عید ان شاالله مشکلی پیش نیاد فیزیک پایه و پیش رو درس میدن صفر تا صدش رو . بهتره خدا رو شکر کنیم که امثال استاد طلوعی و استاد امینی راد اومدن صفرتاصد رو دارن میگن و فیلمها بصورت رایگان هستش الان موسساتی مثل افبا و ونوس و کنکور اسان است و.... که زیر 500 تومن نیست فیزیکش و مطمئن باشید مثل استاد طلوعی نگفتن . بجای اینکه اینجا بیان اون دسته از دوستان و هی بگن فلان فصل کی تدریس میشه بشینن بخونن و بیان نتیجه و درصد فیزیک رو بگن که بالا زدن یه دلگرمی برای استاد و مجموعه الاء که این همه زحمت میکشن بشه . فقط میتونم بگم اجرتون با خدا و قول میدم که عالی تلاشمو کنم و ان شاالله با نتیجه کنکور آلائی ها رو خوشحال کنم . هممون باید اینجور باشیم چون دارن برامون زحمت میکشن و با نتیجه میتونیم خوشحالشون کنیم . ارزوی موفقیت دارم برای دوستان عزیز .
-
سلام دوستان عزیز . اومدم اینجا یه مطلبی رو عرض کنم . دوستان اگر بفکر رتبه برتر شدن هستین پس باید از تک تک لحظاتتون استفاده کنید و وقتتون رو اینجا با بحث کردن راجع ب اینکه استاد کی دینامیکو شروع میکنه و.... هدر ندین . بهتره یچیزی رو بهتون بگم بنده دکتر طلوعی رو خیلی بیشتر از شماها میشناسم و مطمئن باشید کسی با ایشون پیش بره کنکورو 100 میزنه . مگه مهم ازمونه قلمچی گزینه 2 یا سنجشه که بعضی دوستان همش میگن با فلان ازمون استاد پیش برید و...... مهم کنکوره یعنی 8 ماهه دیگه و استاد تا قبل عید ان شاالله مشکلی پیش نیاد فیزیک پایه و پیش رو درس میدن صفر تا صدش رو . بهتره خدا رو شکر کنیم که امثال استاد طلوعی و استاد امینی راد اومدن صفرتاصد رو دارن میگن و فیلمها بصورت رایگان هستش الان موسساتی مثل افبا و ونوس و کنکور اسان است و.... که زیر 500 تومن نیست فیزیکش و مطمئن باشید مثل استاد طلوعی نگفتن . بجای اینکه اینجا بیان اون دسته از دوستان و هی بگن فلان فصل کی تدریس میشه بشینن بخونن و بیان نتیجه و درصد فیزیک رو بگن که بالا زدن یه دلگرمی برای استاد و مجموعه الاء که این همه زحمت میکشن بشه . فقط میتونم بگم اجرتون با خدا و قول میدم که عالی تلاشمو کنم و ان شاالله با نتیجه کنکور آلائی ها رو خوشحال کنم . هممون باید اینجور باشیم چون دارن برامون زحمت میکشن و با نتیجه میتونیم خوشحالشون کنیم . ارزوی موفقیت دارم برای دوستان عزیز .
-
امیدوارم از دوستان کسی دلخور نشه از حرفایی ک زدم . ولی بیاین همگی آلائی ها رو سربلند کنیم و با نتیجه کنکور خوشحالشون کنیم .
-
این پست پاک شده!
-
دکتر طلوعی اگ میشه بزنینش به فیزیک پیش بخش دینامیک
-
پس دینامیک کو
-
سلام دوستان باز شروع شد این صحبتا ؟
-
iman azad
نه عاغا من اصلا هیچ ازمونی شرکت نمیکنم
اما از مدرسه عقبم خب -
خب تدریس میشه بعد الکتریسیته مطمئن باشید
-
بنظرم استاد میخوان یه فصل از پیش تدریس کنن یه فصل از پایه . اینجوری خیلی خوبه . از طرفی سال سومو شروع کردن چون هم سوما استفاده کنن هم اینکه بیشترین سوالات فیزیک پایه از فیزیک 3 هست و همچنین فصل 1 و 2 چون بنظر خیلیا سخته استاد اسونش کنه
-
یه سوال :تو جزوه سینماتیک تا حرکت کند شونده توضیح داده شده ادامه فصل چیشد؟
-
سلام
استاد جزوه مبحث الکترسیته ساکن رو قرار نمیدن؟ -
دکتر طلوعی بهترین دبیر خاورمیانه است واقعاً
-
سلام
استاد جزوه مبحث الکترسیته ساکن رو قرار نمیدن؟Mohammad -ml در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
استاد جزوه مبحث الکترسیته ساکن رو قرار نمیدن؟همه چیز نمیشه اماده باشه.زحمت بکش جزوه خودت بنویس
-
ممنون از زحماتتون استاد....
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا