Forest
-
سلام بچها کسی تاحالا از اپلیکیشن forest استفاده کرده
برای کنترل زمان استفاده از گوشیه
لطفا اگه کسی کار باهاشو بلده بیاد توضیح بده بنظرم برنامه خوب و متفاوتیه ولی کار باهاشو بلد نیستم
دانش-آموزان-آلاء -
بهترین کار اینه که گوشیتون رو هدیه بدید به یکی دیگه .. من خودم از بهمن ماه گوشیمو دادم رفت .. جالبه که نیاز بهش هم خیلی کم می شه براتون و برای مشکلاتتون راه حل های دیگه ای پیدا می کنید ..
-
بهترین کار اینه که گوشیتون رو هدیه بدید به یکی دیگه .. من خودم از بهمن ماه گوشیمو دادم رفت .. جالبه که نیاز بهش هم خیلی کم می شه براتون و برای مشکلاتتون راه حل های دیگه ای پیدا می کنید ..
@BlAcK-W0_oLF در
Forest
گفته است:
مشکل من کلاسای انلاین و همینطور استفاده از الاست برای همین به گوشی نیاز دارم وگرنه این روش خیلی خوبیه
ولی اگه گوشیو بدم کلاسای مدرسه رو چیکار کنم
اتفاقا روزایی که کلاس ندارم زیادم استفاده ای ندارم چون از صبح نمیرم سراغش ولی روزایی که کلاس دارم دیگه بعد کلاسم نمیتونم بزارمش کنار -
@BlAcK-W0_oLF در
Forest
گفته است:
مشکل من کلاسای انلاین و همینطور استفاده از الاست برای همین به گوشی نیاز دارم وگرنه این روش خیلی خوبیه
اتفاقا روزایی که کلاس ندارم زیادم استفاده ای ندارم چون از صبح نمیرم سراغش ولی روزایی که کلاس دارم دیگه بعد کلاسم نمیتونم بزارمش کنار -
@N-n-good
یه اپی بود من استفاده میکردم
Helpme focus
مثلا زمان بندی میکنی که ازین ساعت هر برنامهای که
جلوی درس خوندنت رو بگیره رو قفل کنه -
@BlAcK-W0_oLF در
Forest
گفته است:
اتفاقا روزایی که کلاس ندارم زیادم استفاده ای ندارم چون از صبح نمیرم سراغش ولی روزایی که کلاس دارم دیگه بعد کلاسم نمیتونم بزارمش کنار@N-n-good
منم عین تو شدم برم توش فقط معجزه حضرت نوح میارم بیرون
-
@N-n-good
ارام رشیدی در
Forest
گفته است:
@N-n-good
من اگه از اول صبح نرم توش مشکلی نیس دیگه هم نمیرم توش تا شب ولی وقتی اول صبح واسه کلاسا مجبورم برم توش دیگه نمیتونم بیام بیرون
-
ارام رشیدی در
Forest
گفته است:
@N-n-good
من اگه از اول صبح نرم توش مشکلی نیس دیگه هم نمیرم توش تا شب ولی وقتی اول صبح واسه کلاسا مجبورم برم توش دیگه نمیتونم بیام بیرون
@N-n-good
-
@N-n-good
ارام رشیدی
حالا در به در یه برنامه خوبم که منو کنترل کنه
بدبختی هرچیم میخوام بخونم تو اینه -
ارام رشیدی
حالا در به در یه برنامه خوبم که منو کنترل کنه
بدبختی هرچیم میخوام بخونم تو اینه@N-n-good متاسفانه سراغ ندارم ولی یه برنامه دارم که شاید بتونه کمکت کنه واسه درس خوندن
-
@N-n-good متاسفانه سراغ ندارم ولی یه برنامه دارم که شاید بتونه کمکت کنه واسه درس خوندن
ارام رشیدی
چه برنامه ای؟
هرچیم درخت کاشتم تو این برنامه خراب شد -
ارام رشیدی
چه برنامه ای؟
هرچیم درخت کاشتم تو این برنامه خراب شد@N-n-good یه برنامه برای درس خوندن ا
البته خودت باید ساعتش ودرسش بنویسی -
@N-n-good یه برنامه برای درس خوندن ا
البته خودت باید ساعتش ودرسش بنویسیارام رشیدی
خب چجوریه اسمش چیه -
دارم دنبالش می گردم
-