طراحی سایت
-
سلام بچه ها
اگه کسی هست که میتونه در زمینه طراحی سایت بهم کمک کنه و راهنماییم کنه از چه دوره های آموزشی ای میتونم استفاده کنم و چه کارهایی میتونم براش انجام بدم، خیلی ممنون میشم
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچه ها
اگه کسی هست که میتونه در زمینه طراحی سایت بهم کمک کنه و راهنماییم کنه از چه دوره های آموزشی ای میتونم استفاده کنم و چه کارهایی میتونم براش انجام بدم، خیلی ممنون میشم
@دانش-آموزان-آلاءromisa سلام و عرض ادب
اول انتخاب کنید که میخواید برنامه نویسی یاد بگیرید یا نه بعد از اون اگه جوابتون مثبت بود یه زبان انتخاب کنید بعدش دقیق تر میشه راهنمایی کرد -
سلام بچه ها
@دانش-آموزان-آلاء -
romisa سلام و عرض ادب
اول انتخاب کنید که میخواید برنامه نویسی یاد بگیرید یا نه بعد از اون اگه جوابتون مثبت بود یه زبان انتخاب کنید بعدش دقیق تر میشه راهنمایی کردMOHAMMAD80 در طراحی سایت گفته است:
romisa سلام و عرض ادب
اول انتخاب کنید که میخواید برنامه نویسی یاد بگیرید یا نه بعد از اون اگه جوابتون مثبت بود یه زبان انتخاب کنید بعدش دقیق تر میشه راهنمایی کردسلام
بدون یاد گرفتن برنامه نویسی نمیشه؟ -
MOHAMMAD80 در طراحی سایت گفته است:
romisa سلام و عرض ادب
اول انتخاب کنید که میخواید برنامه نویسی یاد بگیرید یا نه بعد از اون اگه جوابتون مثبت بود یه زبان انتخاب کنید بعدش دقیق تر میشه راهنمایی کردسلام
بدون یاد گرفتن برنامه نویسی نمیشه؟romisa چرا میشه
میتونید از مدیریت محتوای رایگان مثل ورد پرس یا جوملا یا DNN استفاده کنید
من ورد پرس رو پیشنهاد میکنم
برا اموزش یه سرچ بزنید رایگان زیاده میاره
ولی خب غیر رایگاناش سایت زیکو با کد تخفیف ziccoمیتونید تا 90تخفیف بگیرید
سایت همیار آکادمی هم آموزش خوبه داره وبسایت تاپ لرن هم هست از هرکدوم یه دمو ببینید و از هرکدوم خوشتون اومد با همون شروع کنید
موفق باشید سوالی بود در خدمتم -
romisa چرا میشه
میتونید از مدیریت محتوای رایگان مثل ورد پرس یا جوملا یا DNN استفاده کنید
من ورد پرس رو پیشنهاد میکنم
برا اموزش یه سرچ بزنید رایگان زیاده میاره
ولی خب غیر رایگاناش سایت زیکو با کد تخفیف ziccoمیتونید تا 90تخفیف بگیرید
سایت همیار آکادمی هم آموزش خوبه داره وبسایت تاپ لرن هم هست از هرکدوم یه دمو ببینید و از هرکدوم خوشتون اومد با همون شروع کنید
موفق باشید سوالی بود در خدمتمMOHAMMAD80 پس من سوالی پیش اومد رو کمکتون حساب باز می کنم
-
MOHAMMAD80 پس من سوالی پیش اومد رو کمکتون حساب باز می کنم
romisa بلد باشم درخدمتم