قرار صبحگاهی:)
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
بقیه بچه ها گزارش ندارن؟😑😐🥺🔪
سلام و صبح بخیر به تمام دوستان رو آبی و زیر آبی😊
خواب ساعت 1:30
بیداری ساعت 7Pouya Heidari سلام☺️صبح تو هم بخیر😐بازم امروز یه کاری کردی این چاقوهه تو غلافش بمونه...ولی مطمئن باش یه روزی نثارت میکنم😑😐(🔪🔪🏹🏹)منتظر اون روز بمون😐🌹🌻خیلی خوبه...ساعت خواب تو امروز بین همه اشون میدرخشه😐همه امروز انگار یه چیشون شده.(.شاید همه اشون با هم ساقیشونو عوض کردن😂😂😂)نکنید این کارو خوب نیس😂😂🔪(مزاح بود کسی به دل نگیره هاا...منو دیگه میشناسین فک کنم🙄)
-
@ermia-mirzakhani من امروز به علت کسالت ساعت ۹ وفک نکنم دوروز بتونم درس نگاه کنم😞
Nazila Aali امروز که گذشت عب نداره😪همه براشون پیش میاد مشکل پیدا کنن نتونن بخونن...انشاالله که شما هم خوب شی🌹🌻ولی اینکه بگی ۲ روز نخونی واقعا بی رحمیه😑🏹تو میتونی😉
-
chichak am دخترم تو هم؟😐یعنی تو هم؟😐🔪دل پدر شکست💔...دیشب داخل یکی از تاپیکا🙄دیدمت داشتی میحرفیدی😐🏹فک کنم برا اینه که دیر میخوابی دیرم بلد میشی😑😐انشاالله فردا بهتر بشه اگه نشد که خدا میدونه چیکار میکنم😑🌹🌹🌻🌻🔪
chichak am دخترم تو هم؟😐یعنی تو هم؟😐🔪دل پدر شکست💔...دیشب داخل یکی از تاپیکا🙄دیدمت داشتی میحرفیدی😐🏹فک کنم برا اینه که دیر میخوابی دیرم بلد میشی😑😐انشاالله فردا بهتر بشه اگه نشد که خدا میدونه چیکار میکنم😑🌹🌹🌻🌻🔪
سلام پدر:worried_face: :worried_face:
خوبین:grinning_face_with_sweat:
عاره سه روزه دیر بیدار میشم البته دلیلم موجهه عاا:frowning_face: :grinning_face_with_sweat:
سردرد گلو درد :(
اگه زنده بودم چشم زود بیدار میشم:frowning_face: :grinning_face_with_big_eyes::seedling: -
بیداری دهو نیم😑
Masih shirdel 🙄🙄خیلی خوش خوابی خدایی😅😂(واج آرایی خ)...انشاالله که هِی سعی کنی کمش کنی میزان خوابتو تا به تعادل برسه
-
سلام پدر:worried_face: :worried_face:
خوبین:grinning_face_with_sweat:
عاره سه روزه دیر بیدار میشم البته دلیلم موجهه عاا:frowning_face: :grinning_face_with_sweat:
سردرد گلو درد :(
اگه زنده بودم چشم زود بیدار میشم:frowning_face: :grinning_face_with_big_eyes::seedling:chichak am چشمت بی بلا دخترم😉...آره همین خوبه...حالا شدی دختر خودم💔👉🏻این قلبه هم چسب خورد...هر چی گشتم چسب زخم پیدا نشد😑😐😂
-
chichak am چشمت بی بلا دخترم😉...آره همین خوبه...حالا شدی دختر خودم💔👉🏻این قلبه هم چسب خورد...هر چی گشتم چسب زخم پیدا نشد😑😐😂
chichak am چشمت بی بلا دخترم😉...آره همین خوبه...حالا شدی دختر خودم💔👉🏻این قلبه هم چسب خورد...هر چی گشتم چسب زخم پیدا نشد😑😐😂
:see-no-evil_monkey: :rose:
قربانت:grinning_face_with_sweat: :folded_hands_light_skin_tone: :sparkles: -
Hhh Hh سلام...انگار ۷ ساعتیمون نوسانات زیاد داره🙄نه به یه روز که ۵ ساعت میخوابه نه به الان که فوق پیشرفته شده حدود ۱۰ ساعت میخوابه😐🏹🏹🏹🔪🔪🔪🔪انشاالله که درستش کنی🏹🏹🌻🌻🌹🌹وگر نه...🤨
@ermia-mirzakhani
بیشتر خوابم همون 7 ساعته .اینبار از ساعت 6 تا 8 اطرافم صدا زیاد بود نتونستم درست بخوابم.از 8 تا 10 بهتر تونستم بخوابم. -
@ermia-mirzakhani
بیشتر خوابم همون 7 ساعته .اینبار از ساعت 6 تا 8 اطرافم صدا زیاد بود نتونستم درست بخوابم.از 8 تا 10 بهتر تونستم بخوابم. -
بچه ها شما چتون شده؟🤨🤨😰😨🔪
چرا همتون زدین رو دور دیر بیدار شدن؟
تازه از هم سبقتم میگیرن🤨😐خجالت داره🔪🔪🏹🏹@ermia-mirzakhani من ک دخترخوبی بودم🤭🙈
-
سلام
منم می خوام از فردا در این چالش شرکت کنم -
@Dr-Aryan 😂😂
و مبینامون امروز انگار نیستن🙄چرا منو منشن کردی://///
-
@Dr-Aryan 😂😂
و مبینامون امروز انگار نیستن🙄چرا منو منشن کردی://///
-
@dr-aryan اشتباه گرفتم یعنی؟😐...مگه شما همون نیستی که قبلا گزارش میدادی؟
ریپلی میزنی رو من میگی مبینا؟ ://///////////////////////
جل الخالق -
جل الخالق@dr-aryan 😳😳
-
جل الخالق -
@ermia-mirzakhani 😳😳😳
-
@dr-aryan نه😂😂😂😂نشد مبینا رو منشن کنم گفتم و مبینا😂😂😂😂😂😂😂😂
باشع خب دیروز بیداری 1 و نیم ظهر:/// امروز هم 6 صب
-
@ermia-mirzakhani 😳😳😳