قرار صبحگاهی:)
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@kosar-mottaghi عه...آق ناظممون ورژن جدید✌🏻😂😂😂چه باحاله😂😂😂ولی خب من نسخه اصلیشمااا....ای شهر به هوش باشید😂
اولا خانمم
ثانیا باشه شما ورژن اصلیش باش
ولی به قد من نمیرسی😊😁 -
@kosar-mottaghi نه آق ناطم جنسیت نمیشناسه...کلا اصطلاح بود...وگر نه از اسمتون پیداست که...
عه ...به پای شما نمیرسم؟🤨من؟...من؟🤨
تو به یک دووِل دعوت شدی....فقط تو جنگ معلوم میشه کی بپای کی نمیرسه😂😂🔪🚬@ermia-mirzakhani فعلا به پای من نرسیدی به پا کوثرم نمیرسی😂😂😂✌️
-
@ermia-mirzakhani 😐چه قدم چاقو کشید😑
شعر نگو اصن چی کار کنم خوابم نمیبره😐
معتاد نشد حالا این وسط😂
همون من میرم
انقد منه زور میگین😢 -
معتاد نشد حالا این وسط😂
همون من میرم
انقد منه زور میگین😢@saghi-mortazavi در قرار صبحگاهی:) گفته است:
معتاد نشد حالا این وسط😂
همون من میرم
انقد منه زور میگین😢هرکی به تو زور گف من میزنم🔪🔪
دیوار کوتاه تر از ایشون پیدا نکردید آیا؟؟؟ -
@saghi-mortazavi در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@ermia-mirzakhani فعلا به پای من نرسیدی به پا کوثرم نمیرسی😂😂😂✌️
😘😘👌
-
@saghi-mortazavi برو اصن...منم میرم...کلا همه برن...چه وضعشه😒😒🔪🔪
خب خوابت نمیبره که نمیبره😒🔪سعی کن بخوابی@ermia-mirzakhani 😐بد حرف نزن بدم میاد
باش اه -
@saghi-mortazavi 😒😒😒هه...ههه...ببین اینا چی میگن....کاری نکنید جدا از تواضعی که دارم خودمو نشون بدمااا.....😒🚬
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@saghi-mortazavi 😒😒😒هه...ههه...ببین اینا چی میگن....کاری نکنید جدا از تواضعی که دارم خودمو نشون بدمااا.....😒🚬
😐🤔
-
-
نه من میرم 🖐️
-
@ermia-mirzakhani نمیدونم شاید😐
فعلا🖐️ -
@ermia-mirzakhani به یقین رسیدم نمیام دیگه🖐️
خیلیم بد حرف زدی -
-
ببین نبودمااااا همه رفتن😮😶😐😑من از این شهر میرم ......🚶♂️شهری که....🙄😐🤣 کجا رفتید!؟😐🤨🤨@Saghi-Mortazavi بمون تا خوابت درست بشه فدات شم 💜💙💚💛🧡❤️ جایزه هم بهت میدیم 😉😌🤣تازه دوتا ناظم هم که داریم🖐🏻😉🤣@Ermia-Mirzakhani و @kosar-mottaghi
-
ببین نبودمااااا همه رفتن😮😶😐😑من از این شهر میرم ......🚶♂️شهری که....🙄😐🤣 کجا رفتید!؟😐🤨🤨@Saghi-Mortazavi بمون تا خوابت درست بشه فدات شم 💜💙💚💛🧡❤️ جایزه هم بهت میدیم 😉😌🤣تازه دوتا ناظم هم که داریم🖐🏻😉🤣@Ermia-Mirzakhani و @kosar-mottaghi
@parisa-khany در قرار صبحگاهی:) گفته است:
ببین نبودمااااا همه رفتن😮😶😐😑من از این شهر میرم شهری که....🙄😐🤣 کجا رفتید!؟😐🤨🤨@Saghi-Mortazavi بمون تا خوابت درست بشه فدات شم 💜💙💚💛🧡❤️ جایزه هم بهت میدیم 😉😌🤣تازه دوتا ناظم هم که داریم🖐🏻😉🤣@Ermia-Mirzakhani و @kosar-mottaghi
😁😁