ویژه راه ابریشمی ها
-
خب گفتم اینجا پست بذارید تا بهتون پیام بدیم
-
سلام وقت بخیر
لطفا راهنمایی کنید که برای تریافت رایگان راه ابریشم ۱۴۰۱ که تو کانال تلگرام آلا پیام اومده بود باید چکار کنیم؟ -
reyhane nakhei دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
reyhane nakhei دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an سلام وقتتون بخیر ببخشید من توی گروه عوض شدم اما غیر از دیدن اعضا هیچ چیز دیگه ای ندارم یعنی پیام ها برام نمیاد لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
-
M.an سلام
لطفا من را هم عضو كنيد -
M.an سلام خانم مدیر .ببخشید اینجا می گم ولی می شه منو تو گروه راه ابریشمی های شیمی آد کنید چون خریدمش
-
mohammadhassanreplied to Ilya Mansouri on ۷ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ilya Mansouri توی گروه ها درخواست عضویت بدید
-
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to mohammadhassan on ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan درخواست دادم از زمانی که خریدم ولی تایید نشده
-
mohammadhassanreplied to Ilya Mansouri on ۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ilya Mansouri پیگیری میکنم
-
mohammadhassan سلام
منم هنوز اد نشدم
ممنون -
سلام لطفا منو تو فیزیک رشته ریاضی و ریاضی تجربی عضو کنید
-
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to mohammadhassan on ۹ خرداد ۱۴۰۰، ۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده
-
سلام
من هم عضو هیچ گروهی نیستم،ممنون میشم راهنماییم کنید -
M.an سلام خانم مدیر من پک ابریشم رشته ریاضی تهیه کردم داخل گروه ها هم درخواست دادم ولی تایید نکردین
به پیوی تون هم نمیشه پیام بدم مینویسه دسترسی لازم ندارید.
لطفاً بررسی کنید
mohammadhassan
M.an -
mohammadhassanreplied to Mohsen Movahedi on ۹ خرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohsen Movahedi سلام
مدیریت بررسی میکنن. نیم ساعت پیش درخواست عضویت دادید. -
Mohsen Movahedireplied to mohammadhassan on ۹ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan برای راه ابریشم رشته ریاضی چند روزه درخواست دادم...
گروه درسی های جدا گونه راه ابریشم رو تازه درخواست دادم -
reyhane nakhei
سلام تو صفحه اصلی یه دسته جدید می بینید که تاپیک های ویژه راه ابریشمی ها هستن -
mohammadhassanreplied to Mohsen Movahedi on ۱۰ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohsen Movahedi من فقط میتونم به مدیریت بگم که بررسی کنن. بقیه کار ها با خودشون هست.
-
میشه تاریخ دقیق انتشار راه ابریشم رو بگین اگه میشه تا قبل تیر اپلود کنین من میخوام برنامه ریزی دقیق کنم
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to سیما سعیدی on ۱۰ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سیما سعیدی در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
میشه تاریخ دقیق انتشار راه ابریشم رو بگین اگه میشه تا قبل تیر اپلود کنین من میخوام برنامه ریزی دقیق کنم
خیلیها قصد دارن تابستان با راه ابریشم باشند ، لطفا لطفا پیگیری شود سپاس