ویژه راه ابریشمی ها
-
tabassom sarikhan
سلام من پی وی به شما پیام دادم حتما چک کنید -
Negar Grj
سلام
شما دیروز عضو شدین
از پروفایلتون قسمت گروه ها رو می تونید چک کنید
همین طور در صفحه دسته بندی قسمت ویژه ای راه ابریشم رو براتون میاره -
Idin Taghavifar دانش آموزان آلاءreplied to tabassom sarikhan on ۱۲ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
tabassom sarikhan داداش صبر کن من خودم 1 هفته بعد تو گروه ها عضو شدم
-
سلام منم پک اختصاصی ابریشم پرو رو دارم میشه توی گروه ها منو هم عضو کنین
-
mary payandeh دانش آموزان آلاءreplied to Alised Bbfi on ۱۲ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alised Bbfi در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
علیرضا یارتبار هستم
لطفا منو در تمام گروه های درس های اختصاصی راه ابریشم پرو عضو کنیدمیشه منم عضو کنین
-
سلام وقتتون بخیر ، لطفا بنده را هم عضو کنید ،راه ابریشمی پرو تجربی هستم
-
tabassom sarikhan دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Parandakht on ۱۲ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Parandakht
داخل صفحه شخصی مدیر نتونستم پیام ارسال کنم ، میشه لطفا راهنمایی کنین
ممنون میشم -
سلام
منم راه ابریشمی هستم -
Mahdi Parandakht فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to tabassom sarikhan on ۱۲ مهر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
tabassom sarikhan دوست عزیز توی اینجا نباید شماره رو بفرستی
اکانت شخصی خودته باید داخل پیوی مدیر بفرستی -
این پست پاک شده!
-
M.an سلام لطفا پی وی منم بیاید منم راه ابریشمی ام
-
M.an سلام من توی پی وی بهتون اطلاعات رو دادم ولی هنوز در گروه ها اد نشدم
-
علیرضا یارتبار هستم
لطفا منو در تمام گروه های درس های اختصاصی راه ابریشم پرو عضو کنید -
Abolfazl Yaghoobinezhad دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۱۲ مهر ۱۴۰۱، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an سلام
راه ابریشم پرو ریاضی -
Abolfazl Yaghoobinezhad دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۱۲ مهر ۱۴۰۱، ۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an سلام
راه ابریشم پرو ریاضی -
سلام بچهها کسی تونسته برنامه روزنگار و هفتهنگار رو دانلود کنه من هر چی میزنم دانلود نمیشه؟!
بعد راجب برنامه مطالعاتی منطبق بر آزمون سهآ این برنامه فقط اومده مباحث آزمون سهآ رو گفته درسته؟! -
سلام
من هم راه ابریشم ریاضی ام، لطفا منم اضافه کنید -
سلام من قبلا ریاضیات پرو و فیزیک پرو رو تهیه کردم و داخل گروه ها عضو شدم و حالا شیمی پرو رو هم تهیه کردم لطفا داخل گروه شیمی اضافه کنید منو و اگه گروهی هست که برای کسانی که این سه درس رو تهیه کردن اضافه کنید
ممنون -
سلام من پک راه ابریشم پرو ریاضی رو خریداری کردم.لطفا من را در گروه راه ابریشم پرو ریاضی عضو کنید.
-
سلام خسته نباشید اگه میشه منو عضو راه ابریشم پرو ریاضی کنید بعد از حدود ۳ هفته هنوز منو عضو نکردید
پست 501 از 2035