کنکوری های قلم چی
-
بچه ها اگر حرفای من به انگیزه شما لطمه میزند ،خواهشا بگید من هم قول میدم این تایپک رو ترک کنم
Abolfazl Mousavi در کنکوری های قلم چی گفته است:
بچه ها اگر حرفای من به انگیزه شما لطمه میزند ،خواهشا بگید من هم قول میدم این تایپک رو ترک کنم
دوست الایی
باعث میشه بچه ها بدونیم ک تراز بالا غیر ممکن نیس
پس این فکرا رو نکنید .. -
دوست الایی
باعث میشه بچه ها بدونیم ک تراز بالا غیر ممکن نیس
پس این فکرا رو نکنید ..Fragile
خواهش میکنم همه نظر شون رو بگن ،چون نمیخام در روز قیامت جوابگو کسی باشم ، و در ضمن تکرار میکنم که تراز و نمره مقیاسی بر ارزش علمی دانش آموز نیست و مطمئن باشید به اندازه تلاش مفیدی که دارید روزی روزگاری نتیجه میدهد ویک ساعت پیش با یکی از دوستان صحبت میکردم ،واقعا ازش خواهش میکردم که سر نماز برام دعا کنه ، این را هم بدانید :هر که با خداست ،ناخداست
-
Fragile
خواهش میکنم همه نظر شون رو بگن ،چون نمیخام در روز قیامت جوابگو کسی باشم ، و در ضمن تکرار میکنم که تراز و نمره مقیاسی بر ارزش علمی دانش آموز نیست و مطمئن باشید به اندازه تلاش مفیدی که دارید روزی روزگاری نتیجه میدهد ویک ساعت پیش با یکی از دوستان صحبت میکردم ،واقعا ازش خواهش میکردم که سر نماز برام دعا کنه ، این را هم بدانید :هر که با خداست ،ناخداست
Fragile
چ جالب
موفق باشید پس دوست الایی
بله موافقم باهاتون.. -
@haniehno نمیه پر لیوانو ببین ! هانیه خانوم ت چند جمله بخوای رمز درصد خوب ت زیست اوردنو بگی چی میگی؟!
@hassan-kh در کنکوری های قلم چی گفته است:
@haniehno نمیه پر لیوانو ببین ! هانیه خانوم ت چند جمله بخوای رمز درصد خوب ت زیست اوردنو بگی چی میگی؟!
زیست رو خونده بودم واسه این آزمون تستای قلمچی و نشر الگو رو هم زده بودم
-
Abolfazl Mousavi پس الان میانگین 9.3 تراز 7000 میده
-
Abolfazl Mousavi پس الان میانگین 9.3 تراز 7000 میده
Hesam Mohammadi ایشون یازدهمن
-
سلام
کنکوری های عزیز با توجه به درخواست دوستان تاپیک رو زدم که هر موقع مشکلی واسمون پیش اومد از هم کمک بگیریم مشکلایی نظیر سوالات تستی.آموزش.میزان تست در روز رو گزارش بدیم به هم.تحلیل ازمون ها و کارای باحال دیگه ای که پیشنهاد شماست
همه کنکوری های قلم چی خوش اومدین -
Hesam Mohammadi ایشون یازدهمن
-
@infinitie-a دوازدهم یعنی از این هم باید بیشتر باشه میانگین؟
Hesam Mohammadi
شاید باورت نشه ولی من اصلا نمیدونم در مورد چی حرف میزنی
کلا از این اطلاعاتِ اضافیه قلمچی سر در نمیارم -
@infinitie-a دوازدهم یعنی از این هم باید بیشتر باشه میانگین؟
Hesam Mohammadi یعنی میانگین بچه های تجربی 400 تو کانون 9 هستت ؟ تو چه درسی ؟
-
Hesam Mohammadi
شاید باورت نشه ولی من اصلا نمیدونم در مورد چی حرف میزنی
کلا از این اطلاعاتِ اضافیه قلمچی سر در نمیارم@infinitie-a ببین الان برای آقا ابوالفضل ما میانگین درصد شده 93 ترازش شده 7000
میگم قبلا میانگین درصد حدود 75 بود میشد 7000 و خورده ای حالا باز این برای یازدهمه تعداد شرکت کننده هاش کمتره یعنی میخوام بگم ماشالله همه دیگه انقدر بالا میزنن درصد 80 زیست الان میشه زیست 50 پارسال -
Hesam Mohammadi یعنی میانگین بچه های تجربی 400 تو کانون 9 هستت ؟ تو چه درسی ؟
fatemeh persian تو کل درسا یعنی در کل میانگین 90 باشه الان تراز میشه 7000
-
fatemeh persian تو کل درسا یعنی در کل میانگین 90 باشه الان تراز میشه 7000
Hesam Mohammadi شانس مارو
-
Hesam Mohammadi شانس مارو
fatemeh persian ای کاش حضوری بشه الان کرونا بهونه شده دفترچه هم نمیدن من 5 تا سوال رو اشتباهی وارد کردم تو سایت
-
@infinitie-a ببین الان برای آقا ابوالفضل ما میانگین درصد شده 93 ترازش شده 7000
میگم قبلا میانگین درصد حدود 75 بود میشد 7000 و خورده ای حالا باز این برای یازدهمه تعداد شرکت کننده هاش کمتره یعنی میخوام بگم ماشالله همه دیگه انقدر بالا میزنن درصد 80 زیست الان میشه زیست 50 پارسالHesam Mohammadi
برگهایم
من به درصدهای پارسالیا برسم ذوق مرگ میشم -
Hesam Mohammadi
برگهایم
من به درصدهای پارسالیا برسم ذوق مرگ میشم -
بروبچ تجربیا تو قلم چی باید جر بخورن
106 تا سوال درست سی و شیش تا غلط شدم 5400 یعنی دارم فک میکنم اونی ک شیش هزار چندتا میزنه
-
Mhd A اصلا من ثبت نام نکردم و تو خونه آزمون میدم
منتهی هر وقت میام اینجا میبینم بچه ها کبکشون داشته خروس میخونده:/
نمیدونم چرا کبک من حتی نمیتونه حرف بزنه:/
پ.ن:البته هنوز تحلیل آزمون نکردم@infinitie-a منم مث توام
-
Yazdan 1 ولمون کن عامو حالمون ناخوشه بااین ترازا
-
با سلام .
واقعا خجالت داره ،شرم داره که وقتی با یکی صحبت میکنید آداب معاشرت رو رعایت نکنید ،۳ نفر اومدن پیوی بهم هر چی دوست داشتن گفتن ،والا من چیزی خم نگفتم ،اصلا نمیشناسمواقعا زشته
آخه من اومدم انجمن که چیزی یاد بگیرم ،نه فحش بخورم
بچه ها از فردا من دیگه نیستم ، منو حلال کنید و برام دعا کنید
یا علی