درس ۵ دوازدهم
-
@mitra-ism-rahmani خیلی سبز هست ؟
-
Morteza Khodaie در درس ۵ دوازدهم گفته است:
Yazdan 1 بله دو جمله هست یکیش...... روزگاری که منظور روزگار هستیه یکیش هم .....پس افکند هست که از نظر ساختمان صفت مفعولی هست اما کارکرد صفتی ندارند و در ساختمان فعل به کار رفته
من اصلا میگم چرا خودمونو اذیت کنیم
یه فعل حذف به قرینه بدیم بهش تمامYazdan 1 در درس ۵ دوازدهم گفته است:
Yazdan 1 بله دو جمله هست یکیش...... روزگاری که منظور روزگار هستیه یکیش هم .....پس افکند هست که از نظر ساختمان صفت مفعولی هست اما کارکرد صفتی ندارند و در ساختمان فعل به کار رفته
یه فعل حذف به قرینه بدیم بهش تمامآخه همین جوری که نمیشه بدیم
-
یه فعل حذف به قرینه بدیم بهش تمامYazdan 1 نه نمیشه چطوری حذف به قرینه میکنید؟
-
@mitra-ism-rahmani خب هرچی اون کتاب رو هم ی نفری نوشته و شاید اشتباهی شده به احتمال 99 درصد دو جمله ای هست من از چن استادی میپرسم خبر میدم
-
MohsenTaheri میشه محبت کنید نظرتون را بگید
ممنون -
Yazdan 1 در درس ۵ دوازدهم گفته است:
@mitra-ism-rahmani من بودم میگفتم دو جملس .
از گردش قرن ها پس افکند هستی
تو مشت درشت روزگار هستی
️ادبیاته دیگه...
اگر معلم خوبی ندارید براتون میپرسم؟همچنان که بنظرم این برداشت نقصی نداره
دوستان اگر ایرادی هست بگید لطفااشکال نداره اما این کتاب چی میگه ؟؟؟
@mitra-ism-rahmani در درس ۵ دوازدهم گفته است:
تو مشت درشت روزگار هستی
️ادبیاته دیگه...
بنظرم این قشنگ تره
الان چ مشکلی با این دارید شما؟ -
@mitra-ism-rahmani خب هرچی اون کتاب رو هم ی نفری نوشته و شاید اشتباهی شده به احتمال 99 درصد دو جمله ای هست من از چن استادی میپرسم خبر میدم
خودمم میگم دو جملس ولی بازم شک دارم
ممنون میشم اگه کمک کنید -
@mitra-ism-rahmani در درس ۵ دوازدهم گفته است:
تو مشت درشت روزگار هستی
️ادبیاته دیگه...
بنظرم این قشنگ تره
الان چ مشکلی با این دارید شما؟ -
-
@mitra-ism-rahmani خب حق با شماست
بنظرم اینطوری که این گفته جملرو . مشت باید نهاد بشه
پس افکند مسند
حالا اون تورو بیاریم اخر جمله بشه بدل
ادبیات این چیزارم داره دیگه خانم
️ عجله نکنین ایشالا جوابش پیدا میشه
ذهنتونو درگیر نکنید -
راهنما-ادبیات انسانیا تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم دانش-آموزان-آلاء
MohsenTaheri @Infinitie-A همیار
توی هیچ کدوم از سوالام به نتیجه نرسیدم لطفا کمکم کنید ممنونم -
سلام وقتتون بخیر
خب بنده سوال میپرسم شما هم جواب میدید دیگه
۱.صفحه ۳۴ کتاب بیت ۸ام را میخوام برام به ترتیب اجزای جمله مرتب کنید و وقتی اینکار را انجام دادید لطف کنید بگید نقش پس افکند در این جمله چیه ؟؟؟ ( ولی توجه کنید اگه قراره دو جمله بشه غلطه چون اصلا این بیت یک جمله اس و فقط یک فعل داره و هیچ فعل حذف شده ای نداریم )
بعد از اینکه همه این کار ها را انجام دادیم میخوام بدونم شیوه بلاغی در این جمله داریم یا نداریم به نظر خودم تقدم فعل بر متمم داریم بر پس افکند هم داریم ولی نقش پس افکند را نمیدونم چیه )
خب سوال اولم تموم شد بریم سراغ سوال دوم
۲.صفحه ۳۵ بیت ۱۶ مصراع اول داری یک فعل اسنادیه ؟؟؟ چون در یک کتاب خوندم که گفته نهفته مسنده پس حتما داری یک فعل اسنادیه ؟؟؟ آخه بین فعل های اسنادی تاحالا ندیدم
۳.صفحه ۳۵ بیت ۲۱ کل این بیت ۳ جمله اس چرا باید را یک جمله حساب کرده چه جوری یک جمله میشه
به نظر من کل بیت دو جملس یعنی به نظرم
(تو) این بنا را ز بن برکن یک جمله و بعد که از ریشه باید بنای ظلم را برکند ........ هم یک جمله حساب میشه
ولی کتاب سیر تاپیاز گفته باید هم یک جمله محسوب میشه
تجربیا ریاضیا دوازدهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-آلاء @Infinitie-A
پیشاپیش از همه ممنونم@mitra-ism-rahmani میترا جون بعضی از کلمات باید تو بافت جمله معنا کرد یعنی چندین معنا دارن این پس افکنده می تونه فعل باشه ولی تو این بیت به معنای میراث و صفت مفعولی مرخم هست همین
-
@mitra-ism-rahmani میترا جون بعضی از کلمات باید تو بافت جمله معنا کرد یعنی چندین معنا دارن این پس افکنده می تونه فعل باشه ولی تو این بیت به معنای میراث و صفت مفعولی مرخم هست همین
@نگین-وهاب-مقدم در درس ۵ دوازدهم گفته است:
@mitra-ism-rahmani میترا جون بعضی از کلمات باید تو بافت جمله معنا کرد یعنی چندین معنا دارن این پس افکنده می تونه فعل باشه ولی تو این بیت به معنای میراث و صفت مفعولی مرخم هست همین
خب من نقش میخوام بعد اینکه چند جملس بعد به نسبت اون بلاغیه یا نه
من یک سرمو هزار سودا -
@نگین-وهاب-مقدم در درس ۵ دوازدهم گفته است:
خب من نقش میخوام بعد اینکه چند جملس بعد به نسبت اون بلاغیه یا نه
من یک سرمو هزار سودا -
سلام وقتتون بخیر
خب بنده سوال میپرسم شما هم جواب میدید دیگه
۱.صفحه ۳۴ کتاب بیت ۸ام را میخوام برام به ترتیب اجزای جمله مرتب کنید و وقتی اینکار را انجام دادید لطف کنید بگید نقش پس افکند در این جمله چیه ؟؟؟ ( ولی توجه کنید اگه قراره دو جمله بشه غلطه چون اصلا این بیت یک جمله اس و فقط یک فعل داره و هیچ فعل حذف شده ای نداریم )
بعد از اینکه همه این کار ها را انجام دادیم میخوام بدونم شیوه بلاغی در این جمله داریم یا نداریم به نظر خودم تقدم فعل بر متمم داریم بر پس افکند هم داریم ولی نقش پس افکند را نمیدونم چیه )
خب سوال اولم تموم شد بریم سراغ سوال دوم
۲.صفحه ۳۵ بیت ۱۶ مصراع اول داری یک فعل اسنادیه ؟؟؟ چون در یک کتاب خوندم که گفته نهفته مسنده پس حتما داری یک فعل اسنادیه ؟؟؟ آخه بین فعل های اسنادی تاحالا ندیدم
۳.صفحه ۳۵ بیت ۲۱ کل این بیت ۳ جمله اس چرا باید را یک جمله حساب کرده چه جوری یک جمله میشه
به نظر من کل بیت دو جملس یعنی به نظرم
(تو) این بنا را ز بن برکن یک جمله و بعد که از ریشه باید بنای ظلم را برکند ........ هم یک جمله حساب میشه
ولی کتاب سیر تاپیاز گفته باید هم یک جمله محسوب میشه
تجربیا ریاضیا دوازدهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دانش-آموزان-آلاء @Infinitie-A
پیشاپیش از همه ممنونم -
@mitra-ism-rahmani سلام.میترا خوبه که کتاب رو دقیق بدونی اما مطمئن باش سوالات کنکور از ابیات خارج از کتابه.تو موضوعی بخون چرا داری درس به درس میخونی?
-
راهنما-ادبیات انسانیا تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم دانش-آموزان-آلاء
MohsenTaheri @Infinitie-A همیار
توی هیچ کدوم از سوالام به نتیجه نرسیدم لطفا کمکم کنید ممنونم@mitra-ism-rahmani شما از اشعاری که میگین عکس بدین یا بفرستین ما بفهمیم شعرتون چیه
-
Yazdan 1 این که موضوعی نیست.
مثلا فرض کنید من با استفاده از کتابایی که در بازار هست تمام بیت های کتاب رو از لحاظ قلمرو ادبی و زبانی و فکری بلد باشم.این دلیل نمیشه در کنکور موفق باشم .چرا که من فقط مثال هارو بلدم یا شاید اصلا حفظ کردم.باید یاد گرفت هر بیتی که دادن رو درست بررسی کرد.این کار هم بابررسی مثال های کتاب درسی محقق نمیشه بلکه باید اول روش کار رو بلد بود.منظورم این هست که وقتی میگی امروز دو ساعت ادبیات خوندم نشین کتابو بخون موضوعی بخون.مهارتت رو بیشتر کن.ن صرفا کتابو حفظ کن. -
سلام میترا جان من نمیدونم دیگران بهت گفتن اینو یا نه ولی من از دبیرمون برای باید پرسیدم گفت اگر باید بدون فعل بیاد یعنی خودش معنی بایست داشت میتونست فعل باشه ولی چون اینجا باید با فعل برکند امده فعل کمکی هستش و برای برکند حساب میشه