نتایج نهایی کنکور اعلام شد
-
یسنا خیلی خیلی مبارکتون باشه
-
Marziyeh Fallah 0 دانش آموزان آلاء تجربینوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به همگی تبریک عرض میکنم موفق و موید باشید
-
@جهاد مبارک باشه ب سلامتی
-
amirh_hmyf تبریک میگم
-
یسنا مبارک باشه خانم معلم خدا صبرتو زیاد کنه
-
@bahar-khanoom خیلی ممنونم ازتون
-
مهشید غضنفرآبادی خیالت راحت مهشید. جان من به صبر و خونسردی تو کل فامیل معروفم
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to یسنا on ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یسنا خب خداروشکر ! موفق و موید زیر پرچم ولایت علی زیر خیمه ی حسین منتظر نشسته تا ظهور !
-
سلام مدیر جانخسته نباشی
پرستاری یزد️ -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sahar.tuo on ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to maryam111 on ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 مبارکاا باشه
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an یعنی میشه سال دیگ من بیام بگ م پزشکی تهران
-
amirh_hmyf
مبارکههه
چ عالییی
خیلی خوشحالمم
امیدوارم موفق باشی -
Fereshteh Jahangirireplied to amirh_hmyf on ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirh_hmyf همیشه بدرخشی
-
maryam111 بشدت تبریککککک
-
Fereshteh Jahangirireplied to مهشید غضنفرآبادی on ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید غضنفرآبادی من از الان جلو جلو میگم مبارکه
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید غضنفرآبادی on ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مهشید غضنفرآبادی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Fereshteh Jahangiri on ۹ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri هییییی مرسی گلم ولی هنوز در خواب شب میبینمش
21/708