درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۹-۱۲)
-
Morteza Khodaie در درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۹-۱۲) گفته است:
mehranmirzaei
غ
ص
ص
صلطفا با دلیل
mehranmirzaei جا بجایی ریبوزوم نداریم چون فقط جایگاه پ پر میشه در اغاز پس غلط
-
Fateme Sh 0 در درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۹-۱۲) گفته است:
mehranmirzaei
۱۲ مطمئنم درسته اما هر چی فکر میکنم یادم نمیاد کجا تشکیل پیوند فسفو دی استر داشتیم
توضیح بدین اینو لطفاFateme Sh 0 در درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۹-۱۲) گفته است:
mehranmirzaei
۱۲ مطمئنم درسته اما هر چی فکر میکنم یادم نمیاد کجا تشکیل پیوند فسفو دی استر داشتیم
توضیح بدین اینو لطفاشکل کتاب
H_R دسترسی به کتاب ندارم الان
-
Fateme Sh 0 در درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۹-۱۲) گفته است:
سایت تالیف کتب درسی
-
mehranmirzaei
توضیح بدین اینو لطفاFateme Sh 0 صفحه چهارم فصل 2 مشخصه :))
-
Fateme Sh 0 چون رشته کوتاهی از رنا در مرحله آغاز تشکیل میشه پس تشکیل فسفودی استر داریم
-
۹- در اولین مرحله از ترجمه ،بلافاصله پس از هر جا به جایی رناتن، پیوند پپتیدی در جایگاه a تشکیل میشود .
۱۰-در اسبک ماهی، یکی از روش های افزایش میزان رونویسی، کاهش میزان فشردگی دناست .
۱۱- محصول فرایندی که در آن، هر آنزیم بسپاراز فقط از یکی از دو رشته دنا به عنوان الگو استفاده میکند، می تواند فاقد ریبوز باشد .
۱۲- در اولین مرحله رونویسی، پیوند فسفودی استر تشکیل میشود .
@تجربیاmehranmirzaei در درست یا نادرست ؟مسئله این است ...(۹-۱۲) گفته است:
۹- در اولین مرحله از ترجمه ،بلافاصله پس از هر جا به جایی رناتن، پیوند پپتیدی در جایگاه a تشکیل میشود .
۱۰-در اسبک ماهی، یکی از روش های افزایش میزان رونویسی، کاهش میزان فشردگی دناست .
۱۱- محصول فرایندی که در آن، هر آنزیم بسپاراز فقط از یکی از دو رشته دنا به عنوان الگو استفاده میکند، می تواند فاقد ریبوز باشد .
۱۲- در اولین مرحله رونویسی، پیوند فسفودی استر تشکیل میشود .
@تجربیا۹-نادرست
️پیوند پپتیدی قبل از حرکت رناتن تشکیل میشود .
۱۰-درست️جمله کتاب (اسبک ماهی یوکاریوته)
۱۱-درست️بچه ها در همانند سازی هم یکی از دورشته دنا بعنوان الگو است و محصول آن دناست که قند آن دئوکسی ریبوز است.
۱۲-درست️در مرحله اول یه کوچولو هم رنا ساخته میشه پس پیوند فسفو دی استر تشکیل میشه
@تجربیا -
Fateme Sh 0 چون رشته کوتاهی از رنا در مرحله آغاز تشکیل میشه پس تشکیل فسفودی استر داریم
saba zarei ممنون
-
saba zarei ممنون