پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!!
-
نگین ممنون :"
-
زیستو اینجور بخون ببین چجور تست میزنی اول یه دور روزنامه ای بخون مث رمان گذری رد شو از مطالب انقدر ک بفهمی مطلب چیو میفهمونه بعد که خوندی یه دور بادقت بخون وسعی کن توذهنت ترکیبی کنی بامطالبی که قبل میدونسی وبعدش فقط تست بزن زیاد تست بزن وپاسح تشرحیارو تحلیل کن اونا خیلی نکته داره زیاد وسواس نباش اگه تست زیاد بزنی و پاسخ تشرحیارو کارکنی مطمعن باش درصدت بالا میشه امتحان کن رویه صفحه بیشتر از 30 دقیقه وقت نزار انقد مرور میکنی ک بعدا حفظ میشی کتاب فاگو زیستم عااااااااالیه...من تجربه خودمو گفتم
-
sahba فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemekhanom on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom سلام دوست خوب
ممنونم از راهنماییت
کتاب فاگوزیست چجوریه؟درسنامه مفصل داره؟
و تست هاش چطوره؟نظرت درباره نشر الگو چیه؟
ممنونم -
من فاگوریست سومو دارم کتابش فقط تشرحیه اما ساده وباحال توضیح داده وهمه مطالب ترکبیه باهمه سالا تست نداره و خیلیم زیاده اما اگه همون روزنامه ایم بخونی عالیه واقعن عالی توضیح داده یه جورایی مث درسنامه مبتکران شیمی از اونم قشنگ تره
منم تست نشرالگو میزنم گاج هم خوبه
-
sahba فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemekhanom on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom
ممنون از کمکت
گاج و الگو رو دارم
فاگو رو هم ان شا الله تهیه میکنم.از صدقه سری دبیران ضعیفم زیست یک معضله برام.خدا کنه درست شه -
sahba
ما که زیست دوم دبیر درس نمیداد حتی یه کلمه چی بگیم فقط گوشی دستش بود یا نمیومد ماهم سرکلاس فقط حرف میزدیم سوالای امتحانم بهمون میگف -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
sahba فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemekhanom on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom
ما کلاسمون شیطون بودن (بودیم!) معلمه هم مظلوم بود و هم تازه کار برا همین ازش حساب نمی بردن اونم زورش نمیرسید و درس نمیداد
یا معلم شیمی مون سر کلاس برا پسرش کاردستی درست میکرد :| هیچی هم یاد نداشت یه تست موازنه بهش دادم از رو پاسخنامه توضیح داد برام
عی روزگار -
sahba
میفهمم ماهم ازاین دبیرا داشتیم
من مدرسه میرم میگم سال چهارمو بنظرت با کلاسای کنکور 96 پیش برم یا کلاسای 95؟؟؟؟ -
sahba فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemekhanom on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom
منظورت ویدئوهای سایته؟
اگه اینه که من خودم حتی الامکان با 96 میرم جلو ولی وقتی که وقفه میوفته بین گذاشتن فیلما یا وقتی میخوام زودتر تموم کنم میرم سراغ سالهای قبل -
sahba
اخه الان توسایت اقای اقاجانی بودم شیمی پیش تشریحیم داشت -
sahba فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemekhanom on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom لینکشو میدی؟
-
-
sahba فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemekhanom on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom
سایتو که بلدم. لینک این تشریحی که میگی
چون من سایتو زیر و رو کردم قبلا چنین چیزی ندیدم :| -
sahba خخخخخخخخخ
-
sahba فارغ التحصیلان آلاءreplied to fatemekhanom on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom اها این شد
ممنون :" -
sahba
خواهش -
Professorreplied to sahba on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط Professor انجام شده
sahba
کلاس ما به طرز عجیبی شلوغ بود ولی خدایی کلاس زرنگی داشتیم خیلی خیلی شلوغ بودیم ولی درسمونم خوب میخوندیم
این شلوغ بازی رو من تونستم تا دوم دبیرستان پیش ببرم ولی خوب مدرسه مون تو سوم دبیرستان عوض کردم این کار به خواست خودم صورت نگرفت به خواست پدر
رفتیمتو یه مدرسه ی غیر انتفایی با ۷ نفر دانش امور که اولیای محترم کلاس روگرفته بودن با دبیرایی که خودشون تعیین کرده بودن
هی بابا با ۷ نفر خرخون افتادیم چه میخوندیم .
ولی اونجا هم شلوغ کاری میکردیم ولی دیگه نه در اون حد . فقط یه بار برق مدرسه رو قطع کردیم همین -
fatemekhanom دانش آموزان آلاءreplied to Professor on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@پروفسور
اوه ماکلاسمون 6نفریم
90/127