♡شهدا♡
-
زهرا بنده خدا 2replied to زهرا بنده خدا on ۹ آبان ۱۴۰۱، ۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
VID_20221031_074343_130.mp4
ما اصحاب گوش به فرمان
سربازان نسل سلمان
با هم بستیم عهد و پیمان
ای حسین جان..
باید هر روزم عاشورا باشه(: -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا on ۹ آبان ۱۴۰۱، ۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا
%(#ff0000)[از خون جوانان حرم لاله دمیده] -
-
زهرا بنده خدا 2replied to Younes.D.IUT on ۷ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0 در ♡شهدا♡ گفته است:
رقص اندر خون خود #مردان کنند!
رقص اندر کوچه #نامردان کنند!️ تو از هرچه داشتی برای امنیت ما گذشتی!
شادی روحش بر محمد و آل محمد صلوات
-
زهرا بنده خدا 2replied to زهرا بنده خدا on ۷ آبان ۱۴۰۱، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا on ۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رقص اندر خون خود #مردان کنند!
رقص اندر کوچه #نامردان کنند!️ تو از هرچه داشتی برای امنیت ما گذشتی!
شادی روحش بر محمد و آل محمد صلوات
-
زهرا بنده خدا 2replied to زهرا بنده خدا on ۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میزدنش میگفتن توهین کن به مقدساتت...
نکرد؛ شهیدش کردن(: -
زهرا بنده خدا 2replied to زهرا بنده خدا on ۶ آبان ۱۴۰۱، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش فیلمشو نگرفته بودین بی وجدانا...
خونوادش اون فیلمو ببینن دق نمیکنن؟...
لحظهی مردنم ولش نمیکنید...
باورم نمیشه...یعنی نمیخوام باور کنم... -
-
D Oo شهید بابک نوری هریس و شهید احمد محمد مشلب هم یه جورایی شبیه ایشون بودن...
-
-
-
خیلی چقته منتظرم اعتبارم برسه تا رفیقم رو معرفی کنم ولی نرسیده بود حالا که دیگه اعتبارم میرسه بزارین از این پسر خوشتیپ و خوشبخت بگم
#رفیق_شهیدم
اعلا حسن نجمه
یه پسر لبنانی خیلی خوش تیپ و خوش قیافه که علارغم اینکه بهش پیشنهاد بازیگری و مدل بودن دادن
هیچکدوم رو انتخاب نکرد
حالا منو باش به خودم میگفتم اگه خوشگل تر از این بودم حتما بازیگر میشدم یادم رفته بود برای خودم هدف دارم از وقتی با رفیقم آشنا شدم قضیه فرق کرد و به خودم اومدم -
-
زهرا بنده خدا 2replied to زهرا بنده خدا on ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
زهرا بنده خدا 2replied to زهرا بنده خدا on ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
این پست پاک شده!
-
زهرا بنده خدا 2replied to زهرا بنده خدا on ۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط زهرا بنده خدا 2 انجام شده
رتبه ۴ کنکور شد، پزشکی شیراز. از دانشگاههای فرانسه و کانادا هم دعوت نامه داشت. میتونست بره دنبال تحصیل و بعدش هم درآمد بالا و یک زندگی راحت. حتی میتونست یه رنگ و لعاب مذهبی هم به کارش بده و توجیه کنه که میرم پزشک میشم و بعدش خدمت به مردم!اما چون امام گفته بود امروز اولویت با نهضت هست، به همه اینا پشت پا زد و موندن تو خط اول مبارزه با شاه رو، به فرانسه و پزشکی ترجیح داد...
-
این پست پاک شده!
-
پست 378 از 908