-
-
فصل شش سال سوم
-
-
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۵، ۲۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
royaaa در ❀اشتراک گذاری جزوات آلایی ها(دروس اختصاصی)❀ گفته است:
royaaa
http://s2.picofile.com/file/8285243668/کروموزوم_ها_و_میتوز.pdf.htmlسلام رویا خانم . این همون جزوه زیستی بود که میگفتید هفته دیگه میذارم انجمن ؟
-
جزوه های اصلی مونده حالا اینو واسه بچه ها گذاشتم چون ازمون دارن کلا بحث گیاهی و جزوه های ترکیبی جداست ک من اونارو باید از پایه شرو کنم گیاهی رو هم قرار میدم !!
-
جزوه های اصلی مونده حالا اینو واسه بچه ها گذاشتم چون ازمون دارن کلا بحث گیاهی و جزوه های ترکیبی جداست ک من اونارو باید از پایه شرو کنم گیاهی رو هم قرار میدم !!
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۵، ۲۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهroyaaa در ❀اشتراک گذاری جزوات آلایی ها(دروس اختصاصی)❀ گفته است:
خیلی طول میکشه؟ -
royaaa در ❀اشتراک گذاری جزوات آلایی ها(دروس اختصاصی)❀ گفته است:
خیلی طول میکشه؟emad71
گیاهی شاید یکماه ولی
جزوه های ترکیبی رو کم کم میزارم .. ! -
جزوه هایی ک تا الان گذاشتم تقریبا ترکیبین میتونید استفاده کنید !
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۵، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط royaaa انجام شده
بچه ها مباحثی ک ازین ب بعد میزارم ترکیبی هستن ن اینک بخوام کل فصلو کامل بزارما نه ازهرفصل کتاب مباحث مهم رو قرار میدم ک 80درصد مباحث کتاب رو شامل میشه و درصدتونو ب بالای 80میرسونه فقط یه چیزی شما اول باید کتاب رو بخونید بعد واسه تسلط بیشتر جزوه ها رو!! موفق باشید.
-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
جزوه ی فوق ترکیبی فصل پنجم سال سوم فردا
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi در ❀اشتراک گذاری جزوات آلایی ها(دروس اختصاصی)❀ گفته است:
-
-
ممنون انشالله مفید باشه براتون.!
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۵، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۵، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان اگر کسی جزوه الکتریسیته داره لطفا بزاره خیلی نیازه چون واقعا جزواش زیاد و وقت الان برای نوشتنش نیست ممنون اگر کسی داره بزاره لطفا
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده