من میتوانم
-
مارال چاره اش یه روز سختی کشیدنه.صبح زود پاشید از خواب و با وجود سختیش اون روز رو بیدار بمونید روال میشه. البته با نظم بودن توی دیر خوابیدن هم چیز بدی نیس حتما نباید عین بقیه بود البته اگه درس بخونید دیگه :دی یه مشکلشم روز آزموناس. ایشالا که اوکی بشید
-
mehdi_zangane در من میتوانم گفته است:
مارال چاره اش یه روز سختی کشیدنه.صبح زود پاشید از خواب و با وجود سختیش اون روز رو بیدار بمونید روال میشه. البته با نظم بودن توی دیر خوابیدن هم چیز بدی نیس حتما نباید عین بقیه بود البته اگه درس بخونید دیگه :دی یه مشکلشم روز آزموناس. ایشالا که اوکی بشید
مشکل اینه که شب بیدار موندن به مغز اسیب میزنه
فایده نداره که هیچ
ضرر هم داره
این ثابت شدس
فک کنم باید ساعت 5 از خواب بیدار شم صبا -
مارال اگر با نظم باشه گمون نکنم اینطور باشه ها! چون تفاوتش فقط تو نداشتن نور خورشید .7 هم بیدارشید جای دوری نمیره :)))
-
mehdi_zangane در من میتوانم گفته است:
مارال اگر با نظم باشه گمون نکنم اینطور باشه ها! چون تفاوتش فقط تو نداشتن نور خورشید .7 هم بیدارشید جای دوری نمیره :)))
چرا یه هورمونی هس که فقط شبا ترشح میشه با تاریک شدن هوا در پاسخ به تاریکی که اون موقع باید خواب باشی
برا همینه که قدیمیا بیشتر عمر میکردن
ریتم خواب نباید بهم بخوره
من 8 پامیشم صبا اخر شب خوابم نمیبره دیگه میمونه ساعت 5 دیگه
شمام اگه مث من شب میخونین ترک کنین
مغز شبا کاراییش خیلی پایین چه باعادت چه بی عادت
این کار اشتباه -
مارال فیلم استاد پازوکی رو دیدم اتفاقا :)) ولی واقعا فک کنم آدم به آدم فرق میکنه. مثلا یه دوستی دارم من 5 ساعت در روز میخوابه .حتی سال کنکورشم همینطور بود 9 منطقه 1 ریاضی شد :))
-
mehdi_zangane
خوب پس دیگه اقای پازوکی ام که گوش کردین باید بدونین
کم خوابی و بد خوابی سکته مغزی رو زیاد میکنه
اره بعضیا خواب کم نیاز دارن
اما بهتر از شب نزنن
از صب بزنن -
mehdi_zangane
دیگه تهش مرگ دیگه
اونم اولش یکم سخته موقع جون دادن بعد دیگه راحت میشی
-
مارال البته اگه زاد درس بخونید چیزی جز خواب ازتون باقی نمیمونه پس پیشنهاد میکنم زیاد بخونید
-
مارال تو دانشگاه که دیگه بدتره بی خوابیا .تجربه هیجان انگیزیه سر کلاس خوابیدن ایشالا بدستش بیارید
-
mehdi_zangane
دیگه بیشتر نمیتونم
تقریبا 10 ساعت میخونم
خداییش بیشتر نمیشه
مغزم ارور میده
واقعن خودمم موندم
چارش فقط 5 صب پاشدن فککنم
اون موقعم که هوا تاریک -
mehdi_zangane
واقعن دانشگاه که زیاد نمیخونن .........میخونن؟
این طوری باشه جونی کامل پر -
مارال استرحتاتون رو اوکی کنید بیشترم میشه بشه. هرچی تلاش کنید مزدشو میگیرید .قانون عمل و عکس العمله
-
مارال هم کسایی هستن که دوباره شبانه روز میخونن هم کسایی هستن که شب امتحان تازه یادشون میفته واحد برداشتن
-
من میتونم بالاخره درس خوندن واسه ی کنکورو شروع کنم -.-
از همین فردا -
mehdi_zangane مشکل اینجاس
از اون دسته ادمایی هستم که همیشه دلم میخواد حرفی برا گفتن داشته باشم ....پس فک کنم بهم سخ بگذره ...حالا کلی کارم دارم برا بعد کنکور .....دیگه فرصت نمیمونه برام ....
شما قصد خواب ندارین؟ -
Elfsaraa چرا که نه.حتما میشه. توقع ساعت مطالعه بالا به خودت ندی و کم کاری نکنی میترکونی
-
مارال بله بله.مزاحمتون نمیشم.شبتون بخیر
-
mehdi_zangane
نه مزاحم که نیستین////////
من خودم خواب ندارم گفتم شمام بد خواب نشین
راستی از این به بعد اگه خواستین گفت و گویی داشته باشین با کاربرا برین تایپ
هر چی تو دلته بریز بیرون
اونجا بحث ازاد
کم کم ...نصف شب شمام خوش -
مارال من چند ساله عادت دارم
به شب بیداری . بله حتما.مرسی .کلا خیلی از سیستم آلا خوشم اومد.ایشالا که بچه ها استفاده کنن
-
Elfsaraa دانش آموزان آلاءreplied to mehdi_zangane on ۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۲۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehdi_zangane
درس خوندن واسم آرزو شده
دارم از الان به 97 فکر میکنم:|
ولی خب خدا میدونه شاید یهو درس خون شدم
پس من میتوانم : ))
92/282