دامنه (fog (x
-
@saghi-mortazavi این اشتباه شد منظورم قسمت محاسبتون بود که چون xمنفیه توی تعیین علامت دوتا بازه بدست میاد🙄😅
-
@saghi-mortazavi این اشتباه شد منظورم قسمت محاسبتون بود که چون xمنفیه توی تعیین علامت دوتا بازه بدست میاد🙄😅
@saghi-mortazavi الان دیدم ،درست میگید
ولی جواب شما بدست نیومد:/
من در اوردم از بازه ی بسته ی یک دوم تا مثبت بینهایت -
@saghi-mortazavi الان دیدم ،درست میگید
ولی جواب شما بدست نیومد:/
من در اوردم از بازه ی بسته ی یک دوم تا مثبت بینهایت@infinitie-a خب اون دومین بازش که میشه منفی بی نهایت تا صفر جزو اشتراکات حساب میشه دیگه نه؟
-
@infinitie-a خب اون دومین بازش که میشه منفی بی نهایت تا صفر جزو اشتراکات حساب میشه دیگه نه؟
@saghi-mortazavi نه خب دامنه اون قسمت محاسبه از یک دوم تا مثبت بینهایته، اشتراکش هم با دامنه جی ایکس فقط قسمت مثبت هاست
-
@saghi-mortazavi نه خب دامنه اون قسمت محاسبه از یک دوم تا مثبت بینهایته، اشتراکش هم با دامنه جی ایکس فقط قسمت مثبت هاست
@infinitie-a دامنهgx فقط میگه صفر توی دامنه نیست ینی کل Rبه جز صفر
خب وقتی دامنه اون منفی بی نهایت تا صفر بسته اجتماع 1/2 تا مثبت بی نهایت اون وقت چطوری فقط 1/2 تا مثبت بی نهایت اشتراکشون میشه
توی دامنه اولی فقط صفر نداریم ینی به طور کل میشه منفی بی نهایت تا صفر باز اجتماع 1/2 تا مثبت بی نهایت
اگه اینجوری که شما میگید حساب کنیم تمام اعداد از صفر تا منفی بی نهایت هیچی میشه:// -
@infinitie-a دامنهgx فقط میگه صفر توی دامنه نیست ینی کل Rبه جز صفر
خب وقتی دامنه اون منفی بی نهایت تا صفر بسته اجتماع 1/2 تا مثبت بی نهایت اون وقت چطوری فقط 1/2 تا مثبت بی نهایت اشتراکشون میشه
توی دامنه اولی فقط صفر نداریم ینی به طور کل میشه منفی بی نهایت تا صفر باز اجتماع 1/2 تا مثبت بی نهایت
اگه اینجوری که شما میگید حساب کنیم تمام اعداد از صفر تا منفی بی نهایت هیچی میشه://@saghi-mortazavi نه دامنه اف ایکس (دامنه نهاییش) که از منفی بینهایت تا صفر باز که نیس
اصلا چه کاریه
یه عدد منفی انتخاب کنید -۱ رو خودتون امتحان کنید یه بار متوجه میشید که منفیارو در بر نمیگیره
چون زیررادیکال منفی میشه اصلا -
@saghi-mortazavi نه دامنه اف ایکس (دامنه نهاییش) که از منفی بینهایت تا صفر باز که نیس
اصلا چه کاریه
یه عدد منفی انتخاب کنید -۱ رو خودتون امتحان کنید یه بار متوجه میشید که منفیارو در بر نمیگیره
چون زیررادیکال منفی میشه اصلا@infinitie-a آها فهمیدم چیشد🤔
متشکرم سوال خوبی بود🙏 -
@saghi-mortazavi 🌹من از شما متشکرم
-
@saghi-mortazavi 🌹من از شما متشکرم
@infinitie-a خواهش میکنم🙏