شرایط سخت
-
علیرضا رجبی سلام دوست آلایی :)))
حاله دلتون خوب ان شاالله به انجمن آلا خوش اومدن
اینجا دوستای زیادی هستن که میتونن کمکتون کنن
اول اینکه تسلیت میگم بهتون. امیدوارم خدا بهتون صبر بده
و روح پدر و مادرتون هم قرین رحمت الهی باشه :)))
به نظرم محتواهای اموزشی آلا بهترین و مطمعن ترین راه برای اموزش و مهارت توی درسا هستن هم اینکه استادا خیلی قوی اموزش میدن و ما رو به درک بالایی از مفهوم هر مبحث میرسونن همم اینکه سوالا و تستا و مثالای زیادی حل میکنن که کمک میکنه اون مفاهیم برامون قشنگ جا بیوفته و اینکه توی سایت جزوه ها و تست های زیادی هستن که خیلی مفید میتونن واقع بشن. :)))
موفق باشید و یادتون باشه اگر که خدا آرزویی رو توی دلتون انداخته حتما توانایی و قدرت رسیدن بهش رو هم توی وجودتون قرار داده.
مانا باشید :)))ZDM ممنونم لطفا از راهنمایی تون استفاده کنم. ممنوم
-
ZDM ممنونم لطفا از راهنمایی تون استفاده کنم. ممنوم
-
ZDM فکر کنم منظورشون حتما بوده
-
ZDM فکر کنم منظورشون حتما بوده
-
عاشق پزشکیم اما جدایی از همسرم ، مرگ پدر و مادرم. شکایت مهریه و شرایط زیر صفر مالیم نمیذاره منبعی رو تهیه کنم گرونه. حالا بعد از سالها با انگیزه ای که دارم و انشالله کلاس و جزوه های رایگان اینجا باشه بتونم به ارزوم برسم. از درون دارم منفجر میشم. ممنون
-
ZDM سلام ببخشید خواستم براتون پیامی بدم و پرسشی داشتم که پیام داد که برای چت باید شما رو دنبال کند. من شما رو دنبال کردم. ببخشید مزاحم شدم
-
علیرضا رجبی روحشون درآرامش باشه انشالله
مطمعن باشید قدرت انسان وانگیزه وتلاشش ازمشکلاتش بیشتره
@ida-shateri سلام میخواستم در مورد درس زبان و مدرسش سوالی کنم که پیام داد باید شمارو دنبال کند. اابته در مورد یکی دیگه هم این پیام رو داد. ببخشید
-
عاشق پزشکیم اما جدایی از همسرم ، مرگ پدر و مادرم. شکایت مهریه و شرایط زیر صفر مالیم نمیذاره منبعی رو تهیه کنم گرونه. حالا بعد از سالها با انگیزه ای که دارم و انشالله کلاس و جزوه های رایگان اینجا باشه بتونم به ارزوم برسم. از درون دارم منفجر میشم. ممنون
علیرضا رجبی در شرایط سخت گفته است:
سلام اقای رجبی
اگه ممکنه شخصی یه پیام به من بدین
خیلی خوشحالم خداشمارو سر راه من قرار داد
خدایا شکرت
منتظر پیامتون هستم -
-
@ida-shateri سلام میخواستم در مورد درس زبان و مدرسش سوالی کنم که پیام داد باید شمارو دنبال کند. اابته در مورد یکی دیگه هم این پیام رو داد. ببخشید