بزرگترین تجلی عالم
-
-
-
-
-
-
Rezvan.E.A ️
-
-
چه تاپیک قشنگی نتونستم جلو خودم را بگیرم و یه نظر ندم . به نظرم بیایم هرکاری که انجام میدیم را به خاطر ایشون و رضایتشون انجام بدیم . مثلا از فلان گناه دوری میکنم یا ترک میکنم تا ایشون راضی باشن یا فلان کمک را میکنم یا فلان درس را میخونم . صلوات خوبه ولی اگه زندگیمون در راستای رضایت ایشون باشه عالی میشه . اگه همه و البته صاحب تاپیک Rezvan.E.A موافق باشن هر عملی که از ته قلب برای رضایت ایشون انجام دادیم را یه ارسال کنیم .
-
Rezvan.E.A تجربی دانش آموزان آلاءreplied to _Mitra_ on ۱ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط Rezvan.E.A انجام شده
@mitra-ism-rahmani
اگه این تاپیک زده شد توسط من نبوده عنایت خود مولامه. پس اجازش هم دست من نیست اگه شما امر میفرمایید حتما خود آقا خواسته پس بسم الله خوشحال میشم دوستای عزیز هم اگه موافق باشن هر هفته یه کاری رو هر چند ساده باهم شروع کنیم و به آقا تقدیم کنیم.دوستان عزیز اگه موافق هستید لطف کنید فردا صبح که چشمتون رو باز کردید بگید اسلام علیک یا صاحب الزمان و بعد هم اینجا یه دونه از بفرستید.
-
البته این رو هم بگم صلوات روزانه هم هست فراموش نشه لطفا
-
-
-
-
-
-
-
-
آنگاه که نگاهش به ما میافتد
سوار بر شتر ایستاده بودم پیکی آمد و گفت: «ای ابوحمزه ثمالی! مولایت را اجابت کن.» خود را به سرور و مولایم، امام صادق، رساندم. همین که چشم حضرت به من افتاد فرمودند: «وقتی تو را میبینم احساس راحتی میکنم.»*۱ (به عبارت دیگر یعنی وقتی تو را میبینم شاد میشوم.)
تا حالا به این فکر کردید که وقتی امام زمان، ما را میبینند از دیدن ما خوشحال میشوند یا خدای نکرده از دیدنمان غمگین میشوند؟
امام صادق فرمودند: «چه شده است شما را که رسول خدا را ناراحت میکنید؟!» شخصی پرسید: «چگونه او را ناراحت میکنیم؟» حضرت فرمودند: «آیا نمیدانید کارهای شما به محضر ایشان عرضه میشوند؟ وقتی معصیتی در اعمالتان ببینند، ناراحت میشوند. رسول خدا را ناراحت نکنید بلکه او را با کارهای خوبتان شاد کنید.»*۲ و امام نیز...
توجه به این آیه چقدر برای انسان مفید است:
«و بگو عمل کنید؛ خداوند و فرستاده و مومنان اعمال شما را میبینند»*۳۱. منتهی الآمال، ج۲، ص۲۶۴
۲. کافی، ج۱، ص۲۱۹
۳. توبه ۱۰۵
-
سلام
بهترین کاری که الان میتونید بکنید اینه که قبل درسخواندن نیت کنید، نیت کنید که علمی رو که یاد میگیرید در راه حق صرف کنید وگرنه کلا زحمت هاتون رو هوا ست.چرا رو هواست ؟چون بیست سال دیگه میفهمید اگر برای پول و موقعیت درس خوندین عمر و جون تونو تلف کردید برای پول درآوردن سخت ترین راه را انتخاب کردید وقتی به همهی اهداف کوچیکه برسید احساس میکنید این ها چه قدر بی ارزش اند در مقابل زحمات شما. الان تازه اول راه هستید کنکور ساده ترین غول زندگیه قطب نمای زندگی تونو تنظیم کنید تا آخر راه را بدون پشیمانی طی کنید
پس یک گل سرخ به نیت هدیه زحمات تون به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف علاوه بر بفرستید
این هم برای امروز من -
21/464