گزارش فوری راه ابریشم
-
Abolfazl 3replied to sali ghoreishi on ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Abolfazl 3replied to sali ghoreishi on ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi منم دو میکنم
-
M.an دمتون گرم. الان کنکورچه خیلی بدرد میخوره انصافا
-
sali ghoreishi
عید که برای جمع بندی دهم و یازدهم هستگفتم قبل تر که توضیحات لازم داده خواهد شد
-
Mahdi Jafari 1
قرار بر این هست تست های کنکورچه رو قرار بدیم -
Amir Tajfar 0
دیگه من با این جزئیات سوال نکردم -
M.an مدیر چرا یه برنامه نمیدین بگید تا اخر عید قراره چیا منتشر شه بچه هارو از سردرگمی دربیارید دیگه
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl 3 on ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl 3 منم 4 5 بار حل میکنم من سرعت فیلمارو دوبرابر میکنم عادت کردم البته به این نوع سرعت از شنبه تا الان تستای فیزیک یازدهم رو 2 بار زدم فردام میزنم میشه 3 بار با برنامه ریزی
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl 3 on ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl 3 نمیگم بگو دستت درد نکنه منم دارم میگم که یه برنامه بدن که هر روز این همه ادم نیان بگن چرا اینطوریه تا اخر عید بگن قراره چیا منتشر شه
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl 3 on ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl 3 منم از منفی رسیده بالای 50
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Amin Rm on ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm اول فصل که میگه این مبحث اسونه و کلا دو تا تست داره تو کنکور (برهم کنش موج)
-
M.an یعنی از این فرسنگ دوباره کنکورچه میزارید؟ چون اخرین کنکورچه برای فرسنگ 2 بوده اونم یکیشون ضبط نشد فیلمش
-
M.an صد و چهل تا صد و پنجاه تا تست تسلط ؟یعنی هفتاد دیگه اضافه میشه؟ یا با تست های اموزشی این تعداد؟
-
M.an یعنی دیگه این فرسنگ کنکور چه داره یا ن؟
-
Amin Rm تعداش که کم نیست.... همونارو هم تموم کنید خیلیه خودشون... مگه چقدر میخوای تست بزنی
-
Amin Rm
این رو قبلا هم گفته بودین و گفته شد آقای دکتر گفتن باز هم تست زده میشه
ایشون فرمودن همه تیپ تست ها بررسی شدهتست الکتریسیته جاری حدودا 140-150تا هست
کنکورچه هم 3تا 20 سوالی هست
در کل میشه 170-180تا و این تعداد تست برای این مبحث کافی هست.شما مفهوم رو با آموزش یاد بگیرید و همین تست ها رو خوب حل کنید
-
لاقل اون ۳۷ تا تست رو بیشتر کنید
-
Abolfazl 3 من رشته ریاضی هستم
-
Amin Rm سوالای زیستش سحت نیس بنطرت؟
-
Abolfazl 3 گزینه دو.
پست 499 از 788