گزارش فوری راه ابریشم
-
-
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari مرسی
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari درمورد چی بیشتر حرف میزنه موثره؟
-
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لاو استاد موقاری بسیار مفید بود من همشو دیدم و ایتدا نکات انگیزشی بسیار مفید رو گفتن بعدش در مورد اینکه برنامه به چه صورت پیش میره سخن به میان اوردن و این مژده رو دادن که تمام جزوات تا فرسنگ۹اماده شده و طی هفته آتی به دست ما میرسه و در سریع ترین زمان ممکن شروع به ضبط میکنن در ضمن گفتن همایش ارش هم برای بچه های راه ابریشم رایگان قرار میدیم
وبچه ها هیچ نگرانی نداشته باشن اگر از قبل تتا رو خوندن جزوات راه ابریشم کافیه و دیگ نیاز نیس صبر کنن واسه فیلما و با قدرت پیش برن.ان شاے الله موفق باشید -
لاو استاد موقاری بسیار مفید بود من همشو دیدم و ایتدا نکات انگیزشی بسیار مفید رو گفتن بعدش در مورد اینکه برنامه به چه صورت پیش میره سخن به میان اوردن و این مژده رو دادن که تمام جزوات تا فرسنگ۹اماده شده و طی هفته آتی به دست ما میرسه و در سریع ترین زمان ممکن شروع به ضبط میکنن در ضمن گفتن همایش ارش هم برای بچه های راه ابریشم رایگان قرار میدیم
وبچه ها هیچ نگرانی نداشته باشن اگر از قبل تتا رو خوندن جزوات راه ابریشم کافیه و دیگ نیاز نیس صبر کنن واسه فیلما و با قدرت پیش برن.ان شاے الله موفق باشیدنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl 3 مرسی
دیروز من دیر رسیدم از بس هم اینترنت قطع و وصل میشد فقط کامنتای حاشیه ای برخی دوستان رو می خوندم و هیچی از آرش و برنامه های آقای موقاری رو ندیده بودم
، خیلی ممنون از خلاصه مفیدی که ارائه کردید. -
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط چیچک انجام شده
@نگین-محمدیان ممنونم
-
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an سلام لطفا زمان لایو هارو اینجا اطلاع رسانی کنید ممنون
-
Abolfazl 3 مرسی
دیروز من دیر رسیدم از بس هم اینترنت قطع و وصل میشد فقط کامنتای حاشیه ای برخی دوستان رو می خوندم و هیچی از آرش و برنامه های آقای موقاری رو ندیده بودم
، خیلی ممنون از خلاصه مفیدی که ارائه کردید.نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno خواهش میکنم
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari خیلی ممنون
-
@m-an در
گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
yas ta در
سلام سه تا فیلم حسابان (حل تمارین پایان کتاب ) جا مانده یکی تمارین پایان فصل اهنگ تغیرات و دومی هندسه مختصاتی و سومی دنباله ها
@M-an
سلام
در مورد هندسه مختصاتی و دنباله استاد فرمودن لازم نیست
آهنگ تغییرات به همراه بقیه تمارین کتاب در آخر فرسنگ حل میشهسلام مجدد فیلم های حسابان به اتمام رسیده اما تمرین پایان کتاب حسابان ۲مونده هنوز وقتش نرسیده؟
yas ta در
@m-an در
yas ta در
سلام سه تا فیلم حسابان (حل تمارین پایان کتاب ) جا مانده یکی تمارین پایان فصل اهنگ تغیرات و دومی هندسه مختصاتی و سومی دنباله ها
@M-an
سلام
آهنگ تغییرات به همراه بقیه تمارین کتاب در آخر فرسنگ حل میشهسلام مجدد فیلم های حسابان به اتمام رسیده اما تمرین پایان کتاب حسابان ۲مونده هنوز وقتش نرسیده؟
@M-an
-
سلام . فکر کنم حل تست های فیزیک از تست 20 تا 37 مربوط به فصل 4 فیزیک دوازدهم اپلود نشده. لطفا اپلود کنید. و یه سوال چرا اقای طلوعی از قسمت های شکم.گره .و یا ... در جزوه نیاوردن ولی در تست ها اورده شده؟ به نظر فکر کنم این مباحث برای فرسنگ بعد هست چون دیدم که این مباحث شکم و .... در فرسنگ 8 تدریس میشه. با این اوصاف اقای طلوعی برای مباحث شکست و... که مربوط به این فرسنگ است 20تا تست اوردن. چه جالب. هر فرسنگ که جلو تر میریم تعداد تست ها کمتر میشه. خدا میدونه که فرسنگ اخر چنتا تست میخوان بزارن...............
-
سلام . فکر کنم حل تست های فیزیک از تست 20 تا 37 مربوط به فصل 4 فیزیک دوازدهم اپلود نشده. لطفا اپلود کنید. و یه سوال چرا اقای طلوعی از قسمت های شکم.گره .و یا ... در جزوه نیاوردن ولی در تست ها اورده شده؟ به نظر فکر کنم این مباحث برای فرسنگ بعد هست چون دیدم که این مباحث شکم و .... در فرسنگ 8 تدریس میشه. با این اوصاف اقای طلوعی برای مباحث شکست و... که مربوط به این فرسنگ است 20تا تست اوردن. چه جالب. هر فرسنگ که جلو تر میریم تعداد تست ها کمتر میشه. خدا میدونه که فرسنگ اخر چنتا تست میخوان بزارن...............
Amin Rm
تک رقمی نشه صلوات -
Amin Rm
تک رقمی نشه صلواتAmo Killli دقت کردید شما هم به این مطلب؟
-
yas ta در
@m-an در
yas ta در
@M-an
سلام
@M-an
-
سلام
چرا تدریس برهم کنش موج اقای طلوعی اینطوریه؟اصلا انگار تورق سریع من هیچی نفهمیدم، اصلا نه توضیحی نه چیزیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar 0 یووووووووووووووووووووووووک مشکل از تویهه داداش من دیدم خیلیم خوب فهمیدم فیزیک قلم چیم 70 زدم خیلیا هم تو اینستا گفتن خوبه شماها واقعا بی انصافید
-
Amir Tajfar 0 یووووووووووووووووووووووووک مشکل از تویهه داداش من دیدم خیلیم خوب فهمیدم فیزیک قلم چیم 70 زدم خیلیا هم تو اینستا گفتن خوبه شماها واقعا بی انصافید
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsali ghoreishi شما حتما تیزهوشین.
برای امثال ما اینجوری نیست لطفا مقایسه نکنین
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm چون مباحث کم تست خیز تره فصل1و2 بسیار تعداد تستش بالاس اما فصل 4 کلا 2 تا تست داره تو کنکور مهم کیفیته تسته ن کمیتتت
-
@M-an
فیزیک آقای فدایی فرد ببین کامل و مفهومی توضیح داده
من اول اونها را میبینم و بعد فیزیک آقای طلوعی با سرعت ۲xمیبینممن خودم شاید راحت ده بار گفتم به استاد بگید درس مفهومی تدریس کنند اما استاد گوش نمی دهند
الان تا به حال دیده ای کسی از تدریس آقای ثابتی یا پویان نظر ایراد وارد کنه؟؟؟؟
الان تمام مشکل ما عدم تدریس کاملا مفهومی فیزیک آقای طلوعی است
استاد طلوعی بنا را بر اساس راه تستی گذاشته نه تدریس کاملا مفهومی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyas ta بنده خدا اولش ک راه عادی میگه بعد تستیشو میگه|: