مشورت تحصیلی
-
sama0098 من خودم هم 97 کنکور دارم اینجا جویای همین سوال هم هستم ...
-
sama0098 من خودم هم 97 کنکور دارم اینجا جویای همین سوال هم هستم ...
@amir-barok
آها پس اگه براتون زحمتی نیست بهم خبربدین الان خودم موندم چیکارکنم -
بابت فایلتونم مرسی انگار کانون وگاج دریه سطحن فعلا
-
@amir-barok در مشورت تحصیلی گفته است:
یه سوال دیگ گاج نقره ای واسه فیزیک بهتره یا خیلی سبز؟؟؟؟
نقره ای بهتره.البته اینم نظر شخصیمه!
یه آلایی حجم بالای نقره ای اذیت نمیکنه تو دوره ی جمع بندی؟
-
یه آلایی حجم بالای نقره ای اذیت نمیکنه تو دوره ی جمع بندی؟
-
@amir-barok ببینین قرار نیست تو دوران جمع بندی همه ی سوالارو دوباره حل کنی.باید وقتی برا بار اول سولارو حل می کنین انارو مارکدار کنین تا واسه جمع بندیا راحت باشین و تو وقتتون صرفه جویی بشه
یه آلایی
خب این تابستون اصلا وقت میشه دوم وسومو جمع بندی کرد؟ -
@amir-barok ببینین قرار نیست تو دوران جمع بندی همه ی سوالارو دوباره حل کنی.باید وقتی برا بار اول سولارو حل می کنین انارو مارکدار کنین تا واسه جمع بندیا راحت باشین و تو وقتتون صرفه جویی بشه
یه آلایی نقره ای به نظر خودم معقول تر اومده الان پی دی اف یه فصل جفتشون جلومه
-
یه آلایی نقره ای به نظر خودم معقول تر اومده الان پی دی اف یه فصل جفتشون جلومه
-
یه آلایی حالا مارک دار ها به کنار من تو برنامه ی خودم دوم و سوم تابستون تست های کنکور بعد تالیفی ها با برنامه ی قلمچی از مهر حل کنم میترسم تالیفی های زیادش مثه بمب رو سرم بترکن ک
-
sama0098 آره فقط با آرامش اونا رو جمع کنین و سر سری از شون رد نشین به امید اینکه بعدا درست بخونین
یه آلایی
ان شاءالله اما من نمیتونم بابرنامه پیش برم -
یه آلایی حالا مارک دار ها به کنار من تو برنامه ی خودم دوم و سوم تابستون تست های کنکور بعد تالیفی ها با برنامه ی قلمچی از مهر حل کنم میترسم تالیفی های زیادش مثه بمب رو سرم بترکن ک
@amir-barok
میشه بگین برنامتون چجوریه؟ -
-
sama0098 رو برنامه قلمچی میرم فعلا وقت داری شروع کن جمعه ی هفته ی دیگ اولین ازمون خُورد خوردش شروع میشه
-
sama0098 رو برنامه قلمچی میرم فعلا وقت داری شروع کن جمعه ی هفته ی دیگ اولین ازمون خُورد خوردش شروع میشه
@amir-barok
اوکی ممنون -
واسه کتابکاراگاج بهتره دیگ؟
-
@amir-barok نه معمولا سولای تالیفی این کتابا مشابه سوالای کنکوره.فقط بعضا سطحش از کنکور بالاتر میره
یه آلایی دستت درد نکنه : ) گاج نقره ای رو قطعی کردم حالا از چهار جلد یکیش چاپ 96 نشده چاپ شد چهارتاشو با هم میگیرم
-
گاج نقره ای برافیریکه هردوتاساله؟
-
یه آلایی دستت درد نکنه : ) گاج نقره ای رو قطعی کردم حالا از چهار جلد یکیش چاپ 96 نشده چاپ شد چهارتاشو با هم میگیرم
@amir-barok هر درسی یه کتابی خوبه دیگه من تجربه ی کنکور رو ندارم که به طور قطع بهت بگم ولی با تحقیق خودم ...ادبیات نشر الگو ..... شیمی خیلی سبز .... دیفرانسیل آبی قلمچی یا یه ذره اگ دیدی خوبه پایت نشر الگو ... فیزیک گاج نقره ای ... عربی تست گاج نقره ای .. به اینا استناد نکن تحقیق کن بعد بگیر من خودم تو این مسیر تازه کارم
-
@amir-barok هر درسی یه کتابی خوبه دیگه من تجربه ی کنکور رو ندارم که به طور قطع بهت بگم ولی با تحقیق خودم ...ادبیات نشر الگو ..... شیمی خیلی سبز .... دیفرانسیل آبی قلمچی یا یه ذره اگ دیدی خوبه پایت نشر الگو ... فیزیک گاج نقره ای ... عربی تست گاج نقره ای .. به اینا استناد نکن تحقیق کن بعد بگیر من خودم تو این مسیر تازه کارم