فریب الو کپی رو نخورید
-
دوستان عزیز سلام پیرو تبلیغ یک دوستی تو انجمن من هم از الو کپی پرینت سفارش دادم بار اول چاپ خوبی داشتن عین همه فتوکپی ها
اما بار دوم ۳۰۰ صفحه سفارش دادم
کاغذ ها بد کیفیت حتی به هم دیگه منگنه هم نکرده بودن و حتی چند تا فایلی رو که براشون فرستاده بودم پرینت نگرفته بودن
من هم ازشون خواستم که دوباره بفرستن حالا میگن نه تقصیر ما نیست باید پول پیک رو هم شما بدید
خواستم بگم فریب همچین آدم هایی رو نخورید که بار اول کیفیت عالی دفعات بعدی کیفیت آشغال
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهم
ریاضیا -
الو کپی یا همون دیکته چاپ
-
-
خواستم بگم پولتون رو الکی دور نریزید یکم گرون بخرید اما با کیفیت باشه
-
ممنون بابت اطلاع رسانی
-
اول با ادب و احترام رفتار میکنن بعد
طلبکار هم میشن -
آره منم خیلی جزوه فرستادم براش و نمیدونستم بد کیفیت میشه وقتی اومد دیدم هم نوشته هاش با پاک کن پاک میشن هم اصلا ورقه هاش کیفیت نداره
-
آره منم خیلی جزوه فرستادم براش و نمیدونستم بد کیفیت میشه وقتی اومد دیدم هم نوشته هاش با پاک کن پاک میشن هم اصلا ورقه هاش کیفیت نداره
@saghi-mortazavi دفعه دوم اینطوری شد گفتن مشکل دارن منم گفتم خب دوباره مثل دفعه اول میشه اون دفعه خوب فرستادن دفعه سوم فرستادم هم بی کیفیت بود هم میخواستم یه قسمت هایی رو برام رنگی بزنه نزد بعدش هم جوابم رو ندادن
-
Dr Aryan 0 سلام ممنون اطلاع دادید
-
سلام وقت بخیر
من هم سری اول از دیکته چاپ گرفتم
اما سری دوم دادم به مکث کپی،
از مکث کپی خیلی بیشتر راضی بودم. -
دوستان عزیز سلام پیرو تبلیغ یک دوستی تو انجمن من هم از الو کپی پرینت سفارش دادم بار اول چاپ خوبی داشتن عین همه فتوکپی ها
اما بار دوم ۳۰۰ صفحه سفارش دادم
کاغذ ها بد کیفیت حتی به هم دیگه منگنه هم نکرده بودن و حتی چند تا فایلی رو که براشون فرستاده بودم پرینت نگرفته بودن
من هم ازشون خواستم که دوباره بفرستن حالا میگن نه تقصیر ما نیست باید پول پیک رو هم شما بدید
خواستم بگم فریب همچین آدم هایی رو نخورید که بار اول کیفیت عالی دفعات بعدی کیفیت آشغال
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دوازدهم
ریاضیاDr Aryan 0 ممنون از اطلاع رسانی تون فقط بگید پس از کجا بگیریم کردم سایت ها؟
-
Dr Aryan 0 ممنون از اطلاع رسانی تون فقط بگید پس از کجا بگیریم کردم سایت ها؟
Yazdan Gonabadi در فریب الو کپی رو نخورید گفته است:
Yazdan Gonabadi من حدود ده بار تا حالا از مکس کپی گرفتم هر دفعه کاملا بی نقص بود قیمت خوبی هم داره پیشنهاد میدم استفاده کنید
-
Yazdan Gonabadi من بیشتر از ده بار از راسل پرینت گرفتم هر دفعه هم کارشون بی نقص بوده من راسل رو پیشنهاد میکنم
-
Yazdan Gonabadi من بیشتر از ده بار از راسل پرینت گرفتم هر دفعه هم کارشون بی نقص بوده من راسل رو پیشنهاد میکنم
@mohammad-m در فریب الو کپی رو نخورید گفته است:
میشه آدرس بدید
-
@saghi-mortazavi
یه تعداد حلال حرومی نمیفهمن پول میگرن در حد ده تومن هم خرج نمیکنن -
-
@saghi-mortazavi
یه تعداد حلال حرومی نمیفهمن پول میگرن در حد ده تومن هم خرج نمیکننDr Aryan 0
️واقعا..
-
@mohammad-m در فریب الو کپی رو نخورید گفته است:
میشه آدرس بدید