گزاره شناسی 1-4
-
mehranmirzaei چرا فقط aو b متن کتاب درمورد کاروتنوءید ها گفته بیشترین جذب در بخش آبی و سبز مرعی هست بعد اون شکل که طیف رنگ ها رو نشون داده رنگ سبز تا بیشتر از ۵۳۰هم هست!؟
parisa khany در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
mehranmirzaei چرا فقط aو b متن کتاب درمورد کاروتنوءید ها گفته بیشترین جذب در بخش آبی و سبز مرعی هست بعد اون شکل که طیف رنگ ها رو نشون داده رنگ سبز تا بیشتر از ۵۳۰هم هست!؟
شکل کتاب غلط کشیده متاسفانه
-
شکل کتاب غلط کشیده متاسفانه
mehranmirzaei اون که در مورد جذب هست یا اون شکل صفحه بعد که در مورد طیف فتوسنتزی هست!؟
-
mehranmirzaei اون که در مورد جذب هست یا اون شکل صفحه بعد که در مورد طیف فتوسنتزی هست!؟
اونی که درمورد جذبه رو
-
اونی که درمورد جذبه رو
mehranmirzaei خب اگه اون که درمورد جذب هست غلط باشه طبق متن کتاب و شکلی که درمورد طیف فتوسنتزی هست رنگ سبز تا نزدیکی طول موج۶۰۰هست پس کاروتنوءید ها هم برای جواب به سوال این قسمت میشه درنظر گرفت!!؟
-
برای این قسمت کاروتنیید حساب میشه
Bio -
سلام دوستان من نمیدونم چه مواد و مولکولهای برای ورکد به بدن از انتشار ساده و تسهیل شده و فعال استفاده میکنه!یعنی توضیح تو کتاب رو فهمیدم اما در مورد ساختار بدن نمیدونم،مثلا گلوکز از کجا بفهمم با چه روشی وارد غشای یاخته میشه اصلا نشونه اش چیه
-
سلام دوستان من نمیدونم چه مواد و مولکولهای برای ورکد به بدن از انتشار ساده و تسهیل شده و فعال استفاده میکنه!یعنی توضیح تو کتاب رو فهمیدم اما در مورد ساختار بدن نمیدونم،مثلا گلوکز از کجا بفهمم با چه روشی وارد غشای یاخته میشه اصلا نشونه اش چیه
sara hoseini در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
سلام.خوش اومدی
راهنمای انجمن رو مطالعه کن
https://forum.alaatv.com/topic/20749/چطوری-سوال-بپرسم-که-زودتر-جواب-بگیرم/1