●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 بسیار خوب! خیلی هم عالی فقط از کی قراره استارت بزنیم؟
-
من مسائل شیمیم زیاد اوکی نیست و زیاد کار نکردم نمیتونم این رو برعهده بگیرم کسی که برعهده میتونه بگیره بگه بقیه دوستان هم انتخاب کنن ببینیم چی میشه
ولی تحلیل شکل زیست رو خودم برگزار میکنمAmir 6 منم خودم مسائل شیمیم تعریفی نداره نگیرم بهتره
ببخشید دروس دیگر رو بر عهده بگیریم یا فقط زیست و شیمی؟ -
Amir 6 بسیار خوب! خیلی هم عالی فقط از کی قراره استارت بزنیم؟
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad kebryia
از همین فردا -
mohammad kebryia
از همین فردانوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 عالی
-
Amir 6 منم خودم مسائل شیمیم تعریفی نداره نگیرم بهتره
ببخشید دروس دیگر رو بر عهده بگیریم یا فقط زیست و شیمی؟نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
میدونین من نمیخوام زیاد درگیر موبایل بشیم
اما خب بازم دوستان درسی رو بگین آخرش من شرکت نمیکنم بقیه هستن -
من مسائل شیمیم زیاد اوکی نیست و زیاد کار نکردم نمیتونم این رو برعهده بگیرم کسی که برعهده میتونه بگیره بگه بقیه دوستان هم انتخاب کنن ببینیم چی میشه
ولی تحلیل شکل زیست رو خودم برگزار میکنمنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
ولی تحلیل شکل زیست رو خودم برگزار میکنم -
@sania-andiravan
اما خب بازم دوستان درسی رو بگین آخرش من شرکت نمیکنم بقیه هستنAmir 6 بله متوجه ام
به نظرم شیمی و زیست کافیه البته خودم اگر جزوه جمع بندی یا نکاتی واس درسی نوشتم میزارم تو تاپیک
نکات زمین شناسی میزارم -
@sania-andiravan
اما خب بازم دوستان درسی رو بگین آخرش من شرکت نمیکنم بقیه هستننوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 بنظر من همین دو تا کافی باشن و با توجه به اینکه هر دوشون هم مهم هستن اگر همینا رو بتونیم به نحو احسن انجام بدیم موفق میشیم!
-
Amir 6 بله متوجه ام
به نظرم شیمی و زیست کافیه البته خودم اگر جزوه جمع بندی یا نکاتی واس درسی نوشتم میزارم تو تاپیک
نکات زمین شناسی میزارمنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
ممنون
امان از زمین
چی شد المپیاد قبول شدین؟ -
Amir 6 بنظر من همین دو تا کافی باشن و با توجه به اینکه هر دوشون هم مهم هستن اگر همینا رو بتونیم به نحو احسن انجام بدیم موفق میشیم!
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad kebryia
میدونی باید جوری باشه که اهمیت بدیم بهش نه اینکه فقط یه چی گفته باشیم
حالا بابت فهمیدن و اینا هم یه قوانینی میزاریم -
Amir 6 نه هنوز نتایج نیومده ولی جالبیش اینه منابع مرحله دوم رو گفتن
درس خیلی شیرینیه به نظرم
خواهش میکنم -
درس خیلی شیرینیه به نظرم
خواهش میکنمنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan علاقه دارین بهش؟؟!
والا من شیرینی ای توی زمین نمیبینم!1 -
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تحلیل شکل زیست شناسی:ساعت21:30
حل تست مسائل شیمی:22:30
با زمانش مشکلی ندارین؟ -
mohammad kebryia
میدونی باید جوری باشه که اهمیت بدیم بهش نه اینکه فقط یه چی گفته باشیم
حالا بابت فهمیدن و اینا هم یه قوانینی میزاریمنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 دقیقا!
-
درس خیلی شیرینیه به نظرم
خواهش میکنمنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
انشالله قبول میشین -
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 نمیشه زیست روو یه تایم دیه بندازیم؟ من اونموقه شام میخورم!!
-
@sania-andiravan علاقه دارین بهش؟؟!
والا من شیرینی ای توی زمین نمیبینم!1mohammad kebryia به شدت المپیادش هم شرکت کردم ولی خب الان چند وقتیه که نخوندم اصلا
️
نه خیلی درس جالبیه مخصوصا قسمت دوره های زمین شناسی و تکامل زمین -
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir 6 من با شیمی مشکل دارم
کاش زودتر برگزار بشه ولی اگه همه موافق باشن منم حرفی ندارم
-
Amir 6 ممنونم امیدوارم همیشه موفق باشید
-
Amir 6 نه من مشکلی ندارم