●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
یه نکته اینکه سه راه وجود داره برای گذاشتن مطالب:
1)تایپ کردن
۲)نوشتن روی برگه و عکس گرفتن
۳)وویس گرفتن
اما ترجیحا از مورد اول و دوم استفاده کنین مورد سوم برای زمانیه که تایم کمی دارید و مطالبی که باید بخونین زیاده
نکته بعدی هم اینه مثلا من فردا امتحان دارم میتونم از یکی تقاضا کنم که اون اگه تایم آزاد بیشتری داشت امروز اون نکات رو بنویسه و بزاره ولی من باید دفعه بعدی که نوبت اونه من باید نکاتش رو بنویسم و بزارم
میدونم پیچیده شد جاییش رو نفهمیدین بگین بازم توضیح بدم -
Amir 6
باشه ممنون از زحمت تون
بعدی رو من می نویسم البته احتمالا تو برگه می نویسم می فرستم -
یه نکته اینکه سه راه وجود داره برای گذاشتن مطالب:
1)تایپ کردن
۲)نوشتن روی برگه و عکس گرفتن
۳)وویس گرفتن
اما ترجیحا از مورد اول و دوم استفاده کنین مورد سوم برای زمانیه که تایم کمی دارید و مطالبی که باید بخونین زیاده
نکته بعدی هم اینه مثلا من فردا امتحان دارم میتونم از یکی تقاضا کنم که اون اگه تایم آزاد بیشتری داشت امروز اون نکات رو بنویسه و بزاره ولی من باید دفعه بعدی که نوبت اونه من باید نکاتش رو بنویسم و بزارم
میدونم پیچیده شد جاییش رو نفهمیدین بگین بازم توضیح بدم -
@sania-andiravan
باشه هر طور مایلین فقط نکات فرداتون رو بزارین تو اون تاپیک میتونین از کتابتون هم عکس بدین من مینویسم میفرستم مشکلی ندارم دیگ لازم نیست تایپ کنین -
Amir 6 دقیقا منم موافقم یهویی یه کاری پیش میاد یه دوست دیگه بنویسه
البته وویس دادن چه شکلی میشه؟ آخه اونجوری باید نوت برداری کنیم سخت نیست؟ -
@sania-andiravan
گفتم خب ترجیحا دو مورد اول
حالا بازم سعی کنین وویس ندین ولی دیگه کاره پیش میاد
برای این هم میتونین گوگلتون رو فعال کنین بعد وویس رو پخش کنین و رو قابلیت گفتار به نوشتار بزارین اون خودش براتون تایپ میکنه -
@sania-andiravan
atena abolhasani
موفق باشین
فقط نکات رو تا ساعت۲ظهر فردا بزارین
تشکر -
@sania-andiravan
atena abolhasani
موفق باشین
فقط نکات رو تا ساعت۲ظهر فردا بزارین
تشکر -
سلام دوستان خوبید؟ برای امروز تا نکات شکل چرخه تخمدانی رو تحلیل میکنیم؟تا نکات کجا رو ارسال کنم؟
@sania-andiravan در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
سلام دوستان خوبید؟ برای امروز تا نکات شکل چرخه تخمدانی رو تحلیل میکنیم؟تا نکات کجا رو ارسال کنم؟
سلام .
منم هستم
-
@sania-andiravan سلام مرسی تو خوبی؟
بنظرم تا آخر گفتار نکاتشو بگیم تموم شه ولی خب اگه همه موافق باشین -
@sania-andiravan در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
سلام .
منم هستم
Abolfazl Mousavi سلام خوش اومدین
ما هر روز ساعت پنج عصر تو تایپیک زیر ذره بین نکات شکل های زیست ۱۱ رو میزاریم و شکل هار وبررسی میکنیم بعد از اون هم تست از همون مبحثا میزنیم
البته برای اینکه زودتر پیش بریم یه تایپیک دیگه زدین به اسم بچه ها ی زیر ذره بین تا ساعت ۲ ظهر هر روز نکات رو میزاریم که ساعت پنج فقط تست بزنیم ک تحلیل کنیم وقتمون نره
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
اگه میخواین شرکت کنین ساعت ۵ عصر تو تایپیک زیر ذره بین آنلاین شین -
@sania-andiravan سلام مرسی تو خوبی؟
بنظرم تا آخر گفتار نکاتشو بگیم تموم شه ولی خب اگه همه موافق باشینatena abolhasani قربونت
️
منم مشکلی ندارم ولی خب این مباحث خیلی سنگینن سریع پیش بریم؟ -
atena abolhasani قربونت
️
منم مشکلی ندارم ولی خب این مباحث خیلی سنگینن سریع پیش بریم؟@sania-andiravan اخه چون شما نگران تموم کردن کتاب هستین گفتم
باشه پس آروم پیش میریم
راستی میشه لینک تایپیکی که جدید زیدن رو بدین من گمش کردم -
@sania-andiravan اخه چون شما نگران تموم کردن کتاب هستین گفتم
باشه پس آروم پیش میریم
راستی میشه لینک تایپیکی که جدید زیدن رو بدین من گمش کردمatena abolhasani واس من فرقی نداره به نظرم صبر کنیم تا نظر آقا امیر رو هم ببینیم
ولی خب مباحث گیاهی رو خیلیییی راحت می تونیم جلو ببریم
راستیتش من با اپلیکشنم مشنت میکنم تو تاپیک -
atena abolhasani واس من فرقی نداره به نظرم صبر کنیم تا نظر آقا امیر رو هم ببینیم
ولی خب مباحث گیاهی رو خیلیییی راحت می تونیم جلو ببریم
راستیتش من با اپلیکشنم مشنت میکنم تو تاپیک@sania-andiravan باشه پس صبر میکنیم من فعلا نکات شکل اول رو میزارم
مرسی از منشن -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا