●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله من خودم مدرسه برام برنامه ریزی می کنه در تایم هایی که واسه هر درس دز نظر می گیره من اگه مشقی چیزی داشته باشم انجام میدم واسه اون درس
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Amir 6 سلام به دوستان یازدهمی گل منم موافقم
فقط یه سوال خب ما الان در دوران مدرسه تکالیفی برای دروس غیر کنکوری داریم باید در ساعت مطالعه حساب کنیم یا نه؟
ممنوندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan سلام من موافقم با نظر شما چون من خودم هم این کار را انجام می دهم مدرسه به من برنامه میدهد و در تایم هایی که واسه هر درس در نظر گرفته من اگر تکلیفی داشته باشم انجام می دهم
-
@sania-andiravan سلام من موافقم با نظر شما چون من خودم هم این کار را انجام می دهم مدرسه به من برنامه میدهد و در تایم هایی که واسه هر درس در نظر گرفته من اگر تکلیفی داشته باشم انجام می دهم
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Aminipour
سلام.
دوست عزیز موضوع این تاپیک چت نیست
و این حرف ها رو تو دلی بزنین
این تاپیک فقط برای نکات مشاوره ای،درسی و انگیزشیه
تشکر -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیانوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@یازدهم @تجربیانوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط Mr.Amir1 انجام شدهانیمیشن ایمنی=فصل5یازدهم
VID_20210308_161043_435.mp4 VID_20210308_161012_708.mp4 VID_20210308_161101_627.mp4 -
مونومر هر پلیمر
1_پلی اتن:اتن️
2_پلی سیانو اتن:سیانو اتن️
3_پلی استادین:استادین️
4_پلی پروپن:پروپن️
5_نشاسته:گلوکز️
6_سلولز:گلوکز️
7_پلی وینیل کلراید:وینیل کلراید️
8_پلی تترا فلوئورواتن یا تفلون:تترا فلوئورن️
-
@یازدهم @تجربیانوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده️ #مساحت_محیط_حجم اشکال هندسی
مساحت مربع = یک ضلع × خودش
محیط مربع = یک ضلع × ۴
مساحت مستطیل = طـول × عرض
محیط مستطیل = ( طول + عرض) ×2
مساحت مثلث = ( قاعده ×ارتفاع ) ÷2
محیط مثلث = مجموع سه ضلع
مساحت مثلث متساوی الاضلاع = ( قاعده × ارتفاع ) ÷ 2
محیط مثلث متساوی الاضلاع=یک ضلع×3
مساحت مثلث متساوی الساقین=( قاعده × ارتفاع ) ÷3
محیط مثلث متساوی الساقین= مجموع سه ضلع
مساحت مثلث قائم الزاویه = ( قاعده × ارتفاع ) ÷2
محیط مثلث قائم الزاویه = مجموع سه ضلع
مساحت ذوزنقه = ( قاعده بزرگ + قاعده کوچک ) × نصف ارتفاع
محیط ذوزنقه = مجموع چهار ضلع
مساحت لوزی = ( قطر بزرگ × قطر کوچک ) ÷ 2
محیط لوزی = یک ضلع ×4
مساحت متوازی الاضلاع = قاعده × ارتفاع
محیط متوازی الاضلاع = مجموع دو ضلع متوالی × 2
مساحت دایره = π × شعاع × شعاع
محیط دایره = π × قطر
مساحت کره = 4× π × شعاع به توان دو
حجم کره = چهار سوم × π × شعاع به توان سه
مساحت بیضی = (نصف قطر بزرگ × نصف قطر کوچک ) × π
محیط چند ضلعی منتظم = یک ضلع × تعداد اضلاعش
حجم مکعب مستطیل = طـول × عرض × ارتفاع
حجم ،مساحت ،محیط هایی که خیلیا هنوز توشون مشکل دارن؟
#مساحت_محیط_حجم_اشکالهندسی
#ریاضی
•••••••••••••••••••••••
••••••••••••
•••••••••••
-
@یازدهم @تجربیانوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شدهنکات کنکوری فصل ۵ زیست دهم
کریچه ی ضربان دار،درجانداران تک سلولی دیده می شودکه فشاراُسمزی مایعات درونِ آن هاازمحیط کم تراست.
پوست بدن پلاناریا،محلی برای تبادلِ گازهاودفعِ مدادزائدِنیتروژن داراست.
قیفِ مژکدار،دریک حلقه ی مجزانسبت به سایرِاجزایِ متانفریدی قراردارد.
پروتونفریدی درپلاناریا،برخلافِ متانفریدی درکرمِ خاکی،درتماس باهمولنف است.
همه ی سخت پوستان،دفعِ موادازطریقِ انتشارِساده رادارند،امابعضی هاغددشاخکی دارند.
ترتیبِ ورودِموادبه داخلِ لوله هایِ مالپیگی:
1️⃣یون های پتاسیم وکلر
2️⃣ آب
3️⃣ اسید اوریکهرجانداری که کلیه دارد،قطعاًگردشِ خونِ بسته دارد، ولی هرجانداری که گردشِ خونِ بسته دارد، کلیه ندارد.
ماهیانِ آبِ شیرین،نمک هاویون هاراازآبشش جذب می کنند،ولی درماهیانِ آبِ شور،نمکها ویون ها ازآبشش دفع می شود.
پرندگانِ دریایی،همانندِماهیانِ غضروفی، می توانندنمکِ اضافی رابه صورتِ قطره های غلیظ دفع کنند.
مثانه ی دوزیستان برخلافِ سایرِمهره داران، تواناییِ بازجذبِ آب رادارد.
#زیست
•••••••••••••••••••••••
-
@یازدهم @تجربیاAmir 6 تاپیک عالیه خداقوت
️
-
Amir 6 تاپیک عالیه خداقوت
️
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو
ممنون -
مهدیه بانو
ممنونAmir 6 خواهش میکنم میتونم منم اگر مطلبی بود بزارم؟
-
Amir 6 خواهش میکنم میتونم منم اگر مطلبی بود بزارم؟
نوشتهشده در ۲۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیه بانو
بله حتما فقط مطلبی باشه که به درد بچه ها بخوره -
مهدیه بانو
بله حتما فقط مطلبی باشه که به درد بچه ها بخورهAmir 6 اوکیه
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
‹
›
تو راه هدفتون
گریه کنین ، زجر بکشین ، استراتژی تون رو عوض کنید ، گاهی استراحت کنین و ...
ولی هیچوقت یه قدمم نیاین عقب . .#متن_باکس
انگیزه لاین
️
@AngizeLine
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انجامش بده؛ نترس؛ ریسککن!
اگه زمان بگذره و انجام ندی فقط پشیمون
میشی خیلیا قدم اول شکست خوردن
ولی تونستن و رسیدن به خواستشون!#متن_باکس
انگیزه لاین
️
@AngizeLine
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط Mr.Amir1 انجام شده
-
@یازدهم @تجربیانوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده