کیفیت مطالعه!!!؟؟
-
سلام بچه ها چطورید خوبید؟؟؟
بنظرتون چطوری کیفیت مطالعمونو بالا ببریم ؟؟؟نظرتونو اینجا بگید ممنون میشم مرسیییAsal Arabgari سلام عسل جان خوبی؟ برای کیفیت مطالعه سعی کن خسته نری سر درس حتی برنامه ات فشرده هست می بینی واقعا مغزت کشش نداره اشکال نداره نخون یا درس های آسون بخون یا جزوه ای چیزی داری بنویس
یا وقتی درس میخونی هر درسی تمرکز اصلیت اون درس شه برو تو عمق اون درس به هیچی جز اون فکر نکن و مثلا یه تستی یا مبحثی رو خوب نمی فهمی نگو واس بعدا حالا وقت هست حتما حتما سعی کن اون موقع یا چند روز بعد از کسی یاد بگیری
یا برنامه دقیق داشته باش برنامه نداشته باشی هی فکرت تو اینا تموم میکنم نمیکنم اینا اصلا نمیزاره تمرکز کنی و تو محیطی درس بخون که تمرکزت بیشتره
و سعی کن نزاری درس ها تلمبار شه چون بشه زیاد میشن میخوای زودی تموم کنی اصلا با کیفیت نمیتونی بخونی
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم -
بنظرتون چطوری کیفیت مطالعمونو بالا ببریم ؟؟؟نظرتونو اینجا بگید ممنون میشم مرسیییAsal Arabgari سلام دوست عزیز
فقط از گوشی و آهنگ گوش دادن موقع درس خوندن دوری کن همین!
خیلی تاثیر داره!
دیدم که میگم -
Asal Arabgari سلام عسل جان خوبی؟ برای کیفیت مطالعه سعی کن خسته نری سر درس حتی برنامه ات فشرده هست می بینی واقعا مغزت کشش نداره اشکال نداره نخون یا درس های آسون بخون یا جزوه ای چیزی داری بنویس
یا وقتی درس میخونی هر درسی تمرکز اصلیت اون درس شه برو تو عمق اون درس به هیچی جز اون فکر نکن و مثلا یه تستی یا مبحثی رو خوب نمی فهمی نگو واس بعدا حالا وقت هست حتما حتما سعی کن اون موقع یا چند روز بعد از کسی یاد بگیری
یا برنامه دقیق داشته باش برنامه نداشته باشی هی فکرت تو اینا تموم میکنم نمیکنم اینا اصلا نمیزاره تمرکز کنی و تو محیطی درس بخون که تمرکزت بیشتره
و سعی کن نزاری درس ها تلمبار شه چون بشه زیاد میشن میخوای زودی تموم کنی اصلا با کیفیت نمیتونی بخونی
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم -
Asal Arabgari سلام دوست عزیز
خیلی تاثیر داره!
دیدم که میگمzahra zare 0
مرسییی -
بنظرتون چطوری کیفیت مطالعمونو بالا ببریم ؟؟؟نظرتونو اینجا بگید ممنون میشم مرسیییAsal Arabgari سلام ..سعی کن تعداد تستتو بالا ببری . .اگه سعی کنی میشه .هر روز تعداد تستتو بشمار و سعی کن زیادش کنی..راستی اگه تو نت بزنی صفحه اقای اقالویی اونجا بچه ها گزارش ساعت مطالعه و تست میذارن .اگه خواستین میتونین استفاده کنین:)
-
@sania-andiravan
عالی بود خیلی ممنونم واقعاAsal Arabgari خواهش عزیزم موفق باشی
-
Asal Arabgari سلام ..سعی کن تعداد تستتو بالا ببری . .اگه سعی کنی میشه .هر روز تعداد تستتو بشمار و سعی کن زیادش کنی..راستی اگه تو نت بزنی صفحه اقای اقالویی اونجا بچه ها گزارش ساعت مطالعه و تست میذارن .اگه خواستین میتونین استفاده کنین:)
محمد اخگری
مرسییی -
بنظرتون چطوری کیفیت مطالعمونو بالا ببریم ؟؟؟نظرتونو اینجا بگید ممنون میشم مرسیییAsal Arabgari ترتیب خوندن درسا رو جوری بچین که حوصلهت سر نره.این خیلی ب تمرکز و کیفیت بیشتر کمک میکنه
خواب کافی و دوری از حواشیم بی تاثیر نیست -
به نظر من بدون مرور (مخصوصا تستی)درسو واسه عممون میخونیم
-
به نظر من بدون مرور (مخصوصا تستی)درسو واسه عممون میخونیم
samira pournazar
اون استراتژی ۴۰+۵+۱۵قلمچی واقعا بی عیبه
واقعاااااااااااااا -
samira pournazar
اون استراتژی ۴۰+۵+۱۵قلمچی واقعا بی عیبه
واقعااااااااااااااسروش قادری پنج وسطش چیه؟
-
Asal Arabgari سلام دوست عزیز
خیلی تاثیر داره!
دیدم که میگم۵دقیقه استراحت
من خودم آهنگ رپ پلی میکنم این ۵دقیقه
خداییش خیلی تاثیرش بیشتر میشه -
zahra zare 0
مرسییی -
۵دقیقه استراحت
من خودم آهنگ رپ پلی میکنم این ۵دقیقه
خداییش خیلی تاثیرش بیشتر میشهسروش قادری نظرتون چیه کلا توضی بدینش
من فک کردم 15 دقیقه عمومی و 40 دقیقه اختصاصی استراتژی بازگشتو میگین
️
-
سروش قادری نظرتون چیه کلا توضی بدینش
من فک کردم 15 دقیقه عمومی و 40 دقیقه اختصاصی استراتژی بازگشتو میگین
️
samira pournazar نه نه
۴۰دقیقه عمیق و مفهومی
۵دقیقه استراحت بعد ۴۰دقیقه
۱۵دقیقه مرور اون ۴۰دقیقه
بعد این یک ساعت اگ مبحث تمام شد و خوب بسته شد ک هیچ
اگ نه و نیاز به پیشروی یا مرور داشت،همین روند ادامه دادن میشه فقط باید بین هر۱یا۱:۳۰ساعت حدودا۱۰تا۱۵دقیقه استراحت کنی
و استراحتتم باید محدود باشه مثلا از محیط درس خوندنت خارج نشی و گوشی و تلویزیون و ................
من قبلاً روزی حدودا۳تا۵ساعت زیست بدون توقف میخوندم
ولی حالا میفهمم ک یک دهم این روش بازده نداره -
samira pournazar نه نه
۴۰دقیقه عمیق و مفهومی
۵دقیقه استراحت بعد ۴۰دقیقه
۱۵دقیقه مرور اون ۴۰دقیقه
بعد این یک ساعت اگ مبحث تمام شد و خوب بسته شد ک هیچ
اگ نه و نیاز به پیشروی یا مرور داشت،همین روند ادامه دادن میشه فقط باید بین هر۱یا۱:۳۰ساعت حدودا۱۰تا۱۵دقیقه استراحت کنی
و استراحتتم باید محدود باشه مثلا از محیط درس خوندنت خارج نشی و گوشی و تلویزیون و ................
من قبلاً روزی حدودا۳تا۵ساعت زیست بدون توقف میخوندم
ولی حالا میفهمم ک یک دهم این روش بازده نداره -
samira pournazar مطمئنم نفهمیدی چی شد
-
samira pournazar مطمئنم نفهمیدی چی شد
سروش قادری یک و نیم ساعتشو فقط نفهمیدم چون باکس بعدیم 1 ساعته پس کلا میشه 2 ساعت دیگه
البته 2 ساعت و 10 دقیقه