بسته نت به صرفه برای فیلم دیدن
-
سلام..چرا از ADSL استفاده نمیکنید؟؟؟منم قبلا سیم کارت داشتم..ولی هزینه بسته های سیمکارت خیلی زیاده..مودم گرفتم و الان مثلا 60 هزار تومن میدم و 180 گیگ میگیرم...اگه مقدوره براتون یه جوری ADSLوصل کنین چون اپراتور ها نرخشون بالاست..من ایرانسل داشتم..همراه اول رو نمیدونم چه قیمته..
-
سلام بسته ده گیگ صبحانت از ساعت 6 تا 12نیم به مدت یکماه بگیر یا ستاره هزار مربع بزن اینترنت ویژه
-
ولی برنامه همراه من رو بزن از گوگل دانلود کن اون جا خیلی مقرون به صرفه است
-
سلام
میتونید کد *1000# بزنید برای اینترنت بصرفه
ولی اگه مودم داشته باشید خیلی بصرفه تره (ممکنه هزینه نصب و راه اندازیش زیاد بشه ولی باز ارزشش رو داره)Hhh Hh سلام...اگه مودم داشته باشن،کلا حدود 300 هزار یا کمتر در میاد..ولی ارزش داره...چون حدود 100 گیگ هم با راه اندازی تعلق میگیره..ولی اگه بخوان مودم بخرن، به لطف دولت تکرار(takrar) حدود 800 تومنی میاد بالا..ولی در کل بخوای هزینه کنی،ارزش داره..من که از شر سیم کارت ها راحت شدم
-
سلام..چرا از ADSL استفاده نمیکنید؟؟؟منم قبلا سیم کارت داشتم..ولی هزینه بسته های سیمکارت خیلی زیاده..مودم گرفتم و الان مثلا 60 هزار تومن میدم و 180 گیگ میگیرم...اگه مقدوره براتون یه جوری ADSLوصل کنین چون اپراتور ها نرخشون بالاست..من ایرانسل داشتم..همراه اول رو نمیدونم چه قیمته..
-
حالا ما شاتل داریم(بیسیم) حدود ۲ میلیون خوردی درمیاد
و مودم(با سیم تلفن) یکم کمتر درمیاد
ولی شاتل سرعتش بیشتره و قعطیش هم کمتره -
مهدی صفری ببخشید از چه شرکتی نت میگیرید؟
من قبلا داشتم ADSL ولی هر روز قطع و وصل میشد و خیلی بد بود بخاطر اینکه مخابرات و سیمهای منطقه مون ضعیف بود.یسنا سلام..از شرکت آسیاتک...بله..اینترنت مخابرات همین طوریه..همیشه یه جاییش میلنگه...شرکتهای خصوصی مثل آسیاتک و شاتل و های وب خوبن..من خودم از آسیاتک راضیم...شما باید بری اشتراک مخابراتتون رو قطع کنید و بعد ثبت نام کنین..توی سایت آسیاتک شرایطش رو نوشته...نمایندگیش رو توی شهرتون پیدا کنید و شرایطشرو بپرسید..تو خود سایت هم کامل جواب داده..شما جستجو کنین1544..
-
حالا ما شاتل داریم(بیسیم) حدود ۲ میلیون خوردی درمیاد
و مودم(با سیم تلفن) یکم کمتر درمیاد
ولی شاتل سرعتش بیشتره و قعطیش هم کمتره -
سلام من میخواستم فیلم آنلاین ببینم ولی خیلی حجم نت میبرد.
آیا بسته نت به صرفه ای پیشنهاد دارید؟سیمکارتم همراه اول هستیسنا سلام
شما میتونی بسته نامحدود ماهانه بگیری از 1 شب تا ۱۱ با هاش هر چی فیلم می خوای.دانلود کنی قیمتشم فکر کنم ۲۰ تومن باشه من خودم برای همین سیم همراه گرفتم -
Hhh Hh از هر شرکتی اشتراک بخرید،اگه با سیم کشی باشه،به مخابرات مربوطه..چون توی مخابرات یه بخشی هست به اسمMDF....تمام سیم تلفن ها به اون قسمت وصله...بخاطر همین مخابراتشون باید قوی باشه
-
سلام من میخواستم فیلم آنلاین ببینم ولی خیلی حجم نت میبرد.
آیا بسته نت به صرفه ای پیشنهاد دارید؟سیمکارتم همراه اول هستیسنا
سلام، در کل اینترنت دیتا هزینه های زیادی داره و کمتر میان بسته های نامحدود براش بذارن مگر در ساعات خاص.
جدیدا برای اولین بار رایتل بسته نامحدود هفتگی گذاشته 50 تومن که در نوع خودش بی نظیره.بسته نامحدود ماهانه همراه اول هم برگشته که از ساعت 1 تا 11 صبح هست
-
یسنا سلام..از شرکت آسیاتک...بله..اینترنت مخابرات همین طوریه..همیشه یه جاییش میلنگه...شرکتهای خصوصی مثل آسیاتک و شاتل و های وب خوبن..من خودم از آسیاتک راضیم...شما باید بری اشتراک مخابراتتون رو قطع کنید و بعد ثبت نام کنین..توی سایت آسیاتک شرایطش رو نوشته...نمایندگیش رو توی شهرتون پیدا کنید و شرایطشرو بپرسید..تو خود سایت هم کامل جواب داده..شما جستجو کنین1544..