ادبیات کنکور
-
%(#ff0000)[تست ۱۰]
آرایه های «%(#ff0000)[استعاره - تشبيه - واج آرایی - کنایه - ایهام]» به ترتیب، در کدام ابیات آمده است؟%(#ff0000)[الف)] ای عاقل اگر پای به سنگیت برآید/فرهاد بدانی که چرا سنگ بریده است
%(#ff0000)[ب)] رحمت نکند بر دل بیچاره فرهاد/ آن کس که سخن گفتن شیرین نشنیده است
%(#ff0000)[ج)] از دست کمان مهره ابروی تو در شهر /دل نیست که در بر چو کبوتر نتپیده است
%(#ff0000)[د)] در وهم نیاید که چه مطبوع درختی /پیداست که هرگز کس از این میوه نچیده است
%(#ff0000)[ه)] آن کیست که پیرامن خورشید جمالش/ از مشک سیه دایره نیمه کشیده است
%(#ff0000)[۱ )] د - ج - ھ - ب - الف
%(#ff0000)[۲)] الف - د- ھ - ج- ب
%(#ff0000)[۳)] د - الف - ج - ھ - ب
%(#ff0000)[۴)] ه - د - ج - الف - بفاطمه خلیلی در
ادبیات کنکور
گفته است:
%(#ff0000)[تست ۱۰]
آرایه های «%(#ff0000)[استعاره - تشبيه - واج آرایی - کنایه - ایهام]» به ترتیب، در کدام ابیات آمده است؟%(#ff0000)[الف)] ای عاقل اگر پای به سنگیت برآید/فرهاد بدانی که چرا سنگ بریده است
%(#ff0000)[ب)] رحمت نکند بر دل بیچاره فرهاد/ آن کس که سخن گفتن شیرین نشنیده است
%(#ff0000)[ج)] از دست کمان مهره ابروی تو در شهر /دل نیست که در بر چو کبوتر نتپیده است
%(#ff0000)[د)] در وهم نیاید که چه مطبوع درختی /پیداست که هرگز کس از این میوه نچیده است
%(#ff0000)[ه)] آن کیست که پیرامن خورشید جمالش/ از مشک سیه دایره نیمه کشیده است
%(#ff0000)[۱ )] د - ج - ھ - ب - الف
%(#ff0000)[۲)] الف - د- ھ - ج- ب
%(#ff0000)[۳)] د - الف - ج - ھ - ب
%(#ff0000)[۴)] ه - د - ج - الف - بتست ترکیبی زیاد کارکردم....2میشه
-
سلام
مرسی بابت جواباتون
بچه ها ببخشید سوال اول اشتباه تایپی شده کنایه _استعاره
ببخشید
️
خسته نباشید -
%(#ff8888)[تست ۱۱]
در کدام بیت «%(#ff8888)[تشبیه و استعاره]»، هر دو، وجود دارد؟%(#ff8888)[۱)] پشت هر شادی غمی بنهفته بنگر كآسمان /ابر گریان دارد و خورشید خندان نیز هم
%(#ff8888)[۲)] از زبان سوسن آزادهام آمد به گوش/کاندر این دیر کهن کار سبک باران خوش است
%(#ff8888)[۳)] به تولای تو در آتش محنت چو خليل /گوییا در چمن لاله و ریحان بودم
%(#ff8888)[۴)] شکر بر خویشتن خندد گر آن ماه/ به شکرخنده بگشاید دهان رافاطمه خلیلی در
ادبیات کنکور
گفته است:
%(#ff8888)[تست ۱۱]
در کدام بیت «%(#ff8888)[تشبیه و استعاره]»، هر دو، وجود دارد؟%(#ff8888)[۱)] پشت هر شادی غمی بنهفته بنگر كآسمان /ابر گریان دارد و خورشید خندان نیز هم
%(#ff8888)[۲)] از زبان سوسن آزادهام آمد به گوش/کاندر این دیر کهن کار سبک باران خوش است
%(#ff8888)[۴)] شکر بر خویشتن خندد گر آن ماه/ به شکرخنده بگشاید دهان رامن میگم2..
اگه اشتباه بود حتمن جواب درستش روبهم بگین -
فاطمه خلیلی در
ادبیات کنکور
گفته است:
%(#ff8888)[تست ۱۱]
%(#ff8888)[۴)] شکر بر خویشتن خندد گر آن ماه/ به شکرخنده بگشاید دهان رامن میگم2..
اگه اشتباه بود حتمن جواب درستش روبهم بگینzeinab dehghani ولی فک کنم ۴ میشه
-
%(#0ff887)[تست ۱۲]
آرایه های «%(#0ff887)[استعاره - تشبيه - اغراق - مجاز - کنایه]» تماما در کدام بیت آمده است؟
%(#0ff887)[۱)] نوعروسان چمن را که جهان آرای اند /با گل روی تو بازار لطافت بشکست
%(#0ff887)[۲)] در موی میانت سخنی نیست که خود نیست /لیکن سخن ار هست در آن پسته دهان است
%(#0ff887)[۳)] صبر چون پروانه باید کردنت بر داغ عشق/ ای که صحبت با یکی داری نه در مقدار خویش
%(#0ff887)[۴)] خواهی که برنخیزدت از دیده رود خون/ دل در وفای صحبت رود کسان مبندفاطمه خلیلی در
ادبیات کنکور
گفته است:
%(#0ff887)[تست ۱۲]
آرایه های «%(#0ff887)[استعاره - تشبيه - اغراق - مجاز - کنایه]» تماما در کدام بیت آمده است؟
%(#0ff887)[۲)] در موی میانت سخنی نیست که خود نیست /لیکن سخن ار هست در آن پسته دهان است
%(#0ff887)[۳)] صبر چون پروانه باید کردنت بر داغ عشق/ ای که صحبت با یکی داری نه در مقدار خویش
%(#0ff887)[۴)] خواهی که برنخیزدت از دیده رود خون/ دل در وفای صحبت رود کسان مبندبایادایزدمنان ک ضایع نشوم...گزینه 2!
-
فاطمه خلیلی در
ادبیات کنکور
گفته است:
%(#0ff887)[تست ۱۲]
%(#0ff887)[۴)] خواهی که برنخیزدت از دیده رود خون/ دل در وفای صحبت رود کسان مبندبایادایزدمنان ک ضایع نشوم...گزینه 2!
zeinab dehghani گزینه ۲ که اغراق نداره
-
zeinab dehghani گزینه ۲ که اغراق نداره
محسن محمدخانی بله بایادهمان ایزدمنان ضایع شدم رفت
اشتباه گفتمخب شک بعدیم رونمیگم برای همین سوال...میترسم بدتر ضایع بشم
-
محسن محمدخانی بله بایادهمان ایزدمنان ضایع شدم رفت
اشتباه گفتمخب شک بعدیم رونمیگم برای همین سوال...میترسم بدتر ضایع بشم
zeinab dehghani منم فک میکنم ۴ بشه
-
%(#10f000)[تست ۱]
در مصراع اول کدام بیت همه آرایه های %(#10f000)[«کنایه به استعاره - تشخیص»] به کار رفته است؟
%(#10f000)[۱)] آواز عاشقانه مادر گلو شکست %(#10f000)[/]حق با سکوت بود، صدا در گلو شکست
%(#10f000)[۲)] ای داد، کس به داغ دل باغ، دل نداد %(#10f000)[/] ای وای، های های عزا در گلو شکست
%(#10f000)[۳)] «بادا» مباد گشت و «مبادا» به باد رفت%(#10f000)[/] «آیا» زیاد رفت و «چرا» در گلو شکست
%(#10f000)[۴)] آن روزهای خوب که دیدیم خواب بود%(#10f000)[/] خوابم پرید و خاطره ها در گلو شکستفاطمه خلیلی در
ادبیات کنکور
گفته است:
%(#10f000)[تست ۱]
در مصراع اول کدام بیت همه آرایه های %(#10f000)[«کنایه به استعاره - تشخیص»] به کار رفته است؟
%(#10f000)[۱)] آواز عاشقانه مادر گلو شکست %(#10f000)[/]حق با سکوت بود، صدا در گلو شکست
%(#10f000)[۲)] ای داد، کس به داغ دل باغ، دل نداد %(#10f000)[/] ای وای، های های عزا در گلو شکست
%(#10f000)[۳)] «بادا» مباد گشت و «مبادا» به باد رفت%(#10f000)[/] «آیا» زیاد رفت و «چرا» در گلو شکست
%(#10f000)[۴)] آن روزهای خوب که دیدیم خواب بود%(#10f000)[/] خوابم پرید و خاطره ها در گلو شکست%(#ff0000)[گزینه ۲]
@kosar-mottaghi
@Saghi-Mortazavi
zeinab dehghani
البته این جزو غلطا حساب نیست آخه اشتباه از من بود که یه به اضافه گذاشتم ذهنتون درگیر شد
️
%(#ff0000)[آرایه های مصراع اول]:
%(#ff0000)[کنایه:]دل ندادن کنایه از نپرداختن و اعتنا نکردن
%(#ff0000)[استعاره:]دل باغ
%(#ff0000)[تشخیص:]دل باغ،داغِ دل باغ -
فاطمه خلیلی در
ادبیات کنکور
گفته است:
%(#0ff887)[تست ۱۲]
zeinab dehghani
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:zeinab dehghani
سوتی برای دادنه
گند برای زدنه
ضایعم برای شدنه
این است قانون اول ساقی️
چیه مگه فقط نیوتون باید قانون داشته باشهبزار عمل کنیم به حرفات
یا ایزد منان... بزارین جیگرشو داشته باشم بگم...تهش ضایع شدنه دیگهچیزی ک نیست
شک بعدیم روی 4 میره...
یاخداااا منوضایع نکن ولی بازم -
توی عبارت《آقا محمد خان》دوتا شاخص داریم. حالا اگه بگیم 《آقا محمد خان قاجار》 بازم دوتا شاخص داریم؟!
حسین 2 منظور سوالتون اینه که قاجار رو اینجا شاخص حساب میکنیم یا نه؟
-
zeinab dehghani
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:zeinab dehghani
سوتی برای دادنه
گند برای زدنه
ضایعم برای شدنه
این است قانون اول ساقی️
چیه مگه فقط نیوتون باید قانون داشته باشهبزار عمل کنیم به حرفات
یا ایزد منان... بزارین جیگرشو داشته باشم بگم...تهش ضایع شدنه دیگهچیزی ک نیست
شک بعدیم روی 4 میره...
یاخداااا منوضایع نکن ولی بازمzeinab dehghani
یا ابلفضل در سطح انجمن پخش شد -
واییی عالی بودد
سوتی برای دادنه -
zeinab dehghani
یا ابلفضل در سطح انجمن پخش شد@saghi-mortazavi در
ادبیات کنکور
گفته است:
zeinab dehghani
یا ابلفضل در سطح انجمن پخش شدچی فکرکردی!!
از این به بعد برای ماست مالیِ سوتیا و گندا و ضایع شدنام به کارمیبرمش -
@saghi-mortazavi در
ادبیات کنکور
گفته است:
zeinab dehghani
یا ابلفضل در سطح انجمن پخش شدچی فکرکردی!!
از این به بعد برای ماست مالیِ سوتیا و گندا و ضایع شدنام به کارمیبرمشzeinab dehghani
خوبه اینجوری زندگی قشنگ تره️
-
%(#ff1fff)[تست ۲]
در همه ابیات، به استثنای بیت ...................... «%(#ff1fff)[جهش یا جابه جایی ضمیر]» به «%(#ff1fff)[شیوه بلاغی]» مشاهده می شود.
%(#ff1fff)[۱ )] یکم روز بر بندهای دل بسوخت%(#ff1fff)[/] که میگفت و فرماندهش می فروخت
%(#ff1fff)[۲)] دلم از پرده بشد «حافظ» خوش گوی کجاست؟%(#ff1fff)[/] تابه قول و غزلش ساز نوایی بکنیم
%(#ff1fff)[۳)] گمان مبر که بداریم دستت از فتراک %(#ff1fff)[/]بدین قدر که تو از ماعنان بگردانی
%(#ff1fff)[۴)] عنان مپیچ که گر میزنی به شمشیرم%(#ff1fff)[/] سپر کنم سر و دستت ندارم از فتراکفاطمه خلیلی در
ادبیات کنکور
گفته است:
%(#ff1fff)[تست ۲]
در همه ابیات، به استثنای بیت ...................... «%(#ff1fff)[جهش یا جابه جایی ضمیر]» به «%(#ff1fff)[شیوه بلاغی]» مشاهده می شود.
%(#ff1fff)[۱ )] یکم روز بر بندهای دل بسوخت%(#ff1fff)[/] که میگفت و فرماندهش می فروخت
%(#ff1fff)[۲)] دلم از پرده بشد «حافظ» خوش گوی کجاست؟%(#ff1fff)[/] تابه قول و غزلش ساز نوایی بکنیم
%(#ff1fff)[۳)] گمان مبر که بداریم دستت از فتراک %(#ff1fff)[/]بدین قدر که تو از ماعنان بگردانی
%(#ff1fff)[۴)] عنان مپیچ که گر میزنی به شمشیرم%(#ff1fff)[/] سپر کنم سر و دستت ندارم از فتراک%(#ff0000)[گزینه ۲]
@Kosar-Mortazavi
zeinab dehghani
%(#ff0000)[۱)] یک%(#ff0000)[م] روز بر بنده ای دل بسوخت: یک روز دل%(#ff0000)[م] بر بنده ای سوخت
%(#ff0000)[۲)] گمان مبر که بداریم دست%(#ff0000)[ت] از فتراک : گمان مبر که دست از فتراک%(#ff0000)[ت]
بداریم
%(#ff0000)[۳)] دست%(#ff0000)[ت] ندارم از فتراک : دست از فتراک%(#ff0000)[ت] بر ندارم -
بچه ها کسی با اینکه داخل تحلیل منشنش میکنم مشکلی نداره؟
اگه ذره ای ناراحت میشید تا فقط برا خانم متقی انجام بدم -
اگه ذره ای ناراحت میشید تا فقط برا خانم متقی انجام بدمفاطمه خلیلی
نه برای منو منشن کن امید وار بشماگه درسته البته
-
اگه ذره ای ناراحت میشید تا فقط برا خانم متقی انجام بدمفاطمه خلیلی در
ادبیات کنکور
گفته است:
اگه ذره ای ناراحت میشید تا فقط برا خانم متقی انجام بدمهر طور صلاح دیدید همون بهتره