تست های جالب توجه فیزیک
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to RMoiylaad on ۲۱ خرداد ۱۳۹۸، ۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط به سان خورشید انجام شده
@صنم78 هر عددی که برای g در نظر بگیری باید بجای ده جایگزین کنی مثلا g رو میده ۹.۸ بازد بجای مثبت منفی ۱۰، مثبت منفی ۹.۸ بزاری
-
-
#نظرات کاربران_ بچه ها تا الان نکات تستی ارائه شده چقدر براتون کارایی داشته است؟ خواهشا نظراتون فراموش نشود....
-
@Saadat-shojaei
فعلا ه کارم نیومده
ولی شاید سرجلسه کنکور بدردم خورد
ممنون
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to RMoiylaad on ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط به سان خورشید انجام شده
@صنم78 از نظرتون ممنونم
-
-
.....
-
@Saadat-shojaei خوش خط و خوانا بود
-
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
-
-
بچه های دهمی شهر اصفهان همایش رایگان فیزیک یازدهم مخصوص دهمی ها (دختر یا پسر فرقی نداره)رو در روز دوشنبه همین هفته ساعت ۸ صبح در مدرسه شهید دکتر مفتح از دست ندید
-
به نام یزدان بخشاینده ،سلام الایی ها وقتتون بخیر امروز هم یه تست سراسری براتون میذاریم سوال قشنگیه و امکان داره مشابهش در کنکور نظام جدید بیاد تقدیم به شما عزیزان
-
-
-
از رای های مثبتی که میدین یه دنیا ممنونم
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saadat-sh در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
m.jafari9877 حقیقتش یه نکته باحال پیدا کردم تقدیم به الایی ها
حدود ۱۶ روزه از اولین پست من و عضویتم در انجمن میگذره در این مدت تلاشم بر این بود که برای آلا مفید واقع بشم و واقعا هم تلاشمو کردم تا در حد توانم به بچه های آلا کمک کنم. جا داره از اون هایی که از ما حمایت کردن و با رای های مثبتشون به ما انرژی دادن تشکر ویژه ای کنم.امید وارم که در تمام مراحل زندگی و نه فقط کنکور موفق باشن و در عین نابغه شدن ، شیوه صحیح و حقیقی زندگی در این جهان فانی رو بیاموزن. خوبی بدی دیدید حلال کنید دوستتون دارم در پناه حق باشید.....
-
@Saadat-sh سلام دستتون درد نکنه زحمت کشیدید
541/638