تست های جالب توجه فیزیک
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
-
-
بچه های دهمی شهر اصفهان همایش رایگان فیزیک یازدهم مخصوص دهمی ها (دختر یا پسر فرقی نداره)رو در روز دوشنبه همین هفته ساعت ۸ صبح در مدرسه شهید دکتر مفتح از دست ندید
-
به نام یزدان بخشاینده ،سلام الایی ها وقتتون بخیر امروز هم یه تست سراسری براتون میذاریم سوال قشنگیه و امکان داره مشابهش در کنکور نظام جدید بیاد تقدیم به شما عزیزان
-
-
-
از رای های مثبتی که میدین یه دنیا ممنونم
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saadat-sh در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
m.jafari9877 حقیقتش یه نکته باحال پیدا کردم تقدیم به الایی ها
حدود ۱۶ روزه از اولین پست من و عضویتم در انجمن میگذره در این مدت تلاشم بر این بود که برای آلا مفید واقع بشم و واقعا هم تلاشمو کردم تا در حد توانم به بچه های آلا کمک کنم. جا داره از اون هایی که از ما حمایت کردن و با رای های مثبتشون به ما انرژی دادن تشکر ویژه ای کنم.امید وارم که در تمام مراحل زندگی و نه فقط کنکور موفق باشن و در عین نابغه شدن ، شیوه صحیح و حقیقی زندگی در این جهان فانی رو بیاموزن. خوبی بدی دیدید حلال کنید دوستتون دارم در پناه حق باشید.....
-
@Saadat-sh سلام دستتون درد نکنه زحمت کشیدید
-
-
سلام و عرض ادب مجدد خدمت دوستان عزیز. کنکوری های محترم سال ۹۹ و دیگر دوستان الایی. متاسفانه تاپیک (کنکور تجربی۹۹) مثل دیگر تاپیک ها بسته شده و نمیشه توی اون پستی ارسال کرد البته ایرادی هم نداره دوستانی که سوال فیزیک دارن و می خوان مطرح کنن یا نمونه تست خوب در بحث فیزیک دبیرستان دارند توی این تاپیک ارسال کنن... موفق باشید. @administrators @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا +دوستانی که توی تاپیک(کنکور تجربی ۹۹) بودن
-
-
reza_12tajrobireplied to m.jafari9877 on ۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
reza_12tajrobireplied to m.jafari9877 on ۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
reza_12tajrobireplied to reza_12tajrobi on ۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
reza_12tajrobireplied to reza_12tajrobi on ۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توی این یکی خیلی مشکل دارم
لطفا پاسخ تشریحی بدید @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
reza_11tajrobi گفته است:
توی این یکی خیلی مشکل دارم
لطفا پاسخ تشریحی بدید @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
reza_11tajrobi گفته است:
لطفا پاسخ بدید @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء