حتمن خودت دقت کردی😉
-
:sparkles: به نامِ خداوندِ جان آفرین:sparkles:
سلام رفقا:raised_back_of_hand_medium-light_skin_tone: :raised_back_of_hand_medium-light_skin_tone:
طاعات و عباداتتون مقبولِ درگاهِ الهی..:smiling_face_with_halo:
خب توی درس دینی آیات خیلییییی مهم هستن....
وخب تاحالا حتمن به این فکرکردین ک آدرسِ کدوم از آیات رو باید بلدباشیم،یااصلا ایا آدرسِ آیات مهم هستن!!؟؟:thinking_face:
......
اول از همه باید بگم ک نع...آدرسِ آیات اصلن مهم نیستن،چون آدرسِ آیات توی پاورقیِ درسا اومده...وطبق چیزی ک هممون میدونیم؛پاورقی ها حذف هستن...:smiling_face_with_smiling_eyes:
اماخب چندتا آیه بصورت علنی توی متن کتاب و تدبرها اومده...یعنی رسمن گفته آیه ی فلان از فلان آیه از قرآنِ کریم....واین یعنی اینکه ماباید این ایات رو بشناسیم...:upside-down_face: :victory_hand_medium-light_skin_tone:
من ازقبل این آیات رو جداکرده بودم و فکرنمیکردم تا این حد مهم باشه...تا اینکه روز26فروردین،سرجلسه ازمون سه آ دیدم بلههههههه ک مهم هستن...خیلیییییییییییییی مهم هستن:squinting_face_with_tongue:
اون عزیزانی که آزمون دوره دوم سه آ رو شرکت کردن میدونن ک من چی دارم میگم....اگه هم شرکت کردی وبازم الان نمیدونی کدوم آیات هستن،باید بگم شاید تحلیل ازمون رو ندیدی!!!(چون دبیر توی تحلیل فیلم کامل توضیح داده ک چ آیه هایی هستن..!)
(اینم لینکِ تحلیل ویدیوییِ دینیِ سه آ...ک بری ببینی تا قشنگ یادت بمونه رفیق😉 https://alaatv.com/set/1023 )
خب حالا بگذریم...
من این آیات رو با معلوم کردن اینکه توی کدوم از کتاب ها و چ درسی و چ صفحه ای هستن نوشتم...به اضافه ی نکاتِ اضافه تری ک خیلییی بهش نیازهست....:star-struck:
با توجه به اینکه این آیات خیلییییییییییییی مهم هستن؛حتما آیات ونکاتشو بخاطربسپارین:smiling_face_with_sunglasses:
آیات سوم و چهارم سوره ی قیامت
آیات 59 و 60 سوره ی نساء

پ.ن:ببخشید بابت دستخطِ کج و ماکج....واینکه برنامه ای ک برای عکس ازش استفاده میکردم فیلترشده -_- بنابراین بادوربین معمولی گرفتم :/ امیدوارم کیفیت لازم رو داشته باشع:|
درصورت داغان بودن عکس ها ارسال مجدد و بهترآنها تا دو روز آینده ممکن میبیاشد..درصورت نیاز فقط کافیست اعلام کنید:face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth: -
-
zeinab dehghani
خسته نباشی :heart_suit: -
:sparkles: به نامِ خداوندِ جان آفرین:sparkles:
سلام رفقا:raised_back_of_hand_medium-light_skin_tone: :raised_back_of_hand_medium-light_skin_tone:
طاعات و عباداتتون مقبولِ درگاهِ الهی..:smiling_face_with_halo:
خب توی درس دینی آیات خیلییییی مهم هستن....
وخب تاحالا حتمن به این فکرکردین ک آدرسِ کدوم از آیات رو باید بلدباشیم،یااصلا ایا آدرسِ آیات مهم هستن!!؟؟:thinking_face:
......
اول از همه باید بگم ک نع...آدرسِ آیات اصلن مهم نیستن،چون آدرسِ آیات توی پاورقیِ درسا اومده...وطبق چیزی ک هممون میدونیم؛پاورقی ها حذف هستن...:smiling_face_with_smiling_eyes:
اماخب چندتا آیه بصورت علنی توی متن کتاب و تدبرها اومده...یعنی رسمن گفته آیه ی فلان از فلان آیه از قرآنِ کریم....واین یعنی اینکه ماباید این ایات رو بشناسیم...:upside-down_face: :victory_hand_medium-light_skin_tone:
من ازقبل این آیات رو جداکرده بودم و فکرنمیکردم تا این حد مهم باشه...تا اینکه روز26فروردین،سرجلسه ازمون سه آ دیدم بلههههههه ک مهم هستن...خیلیییییییییییییی مهم هستن:squinting_face_with_tongue:
اون عزیزانی که آزمون دوره دوم سه آ رو شرکت کردن میدونن ک من چی دارم میگم....اگه هم شرکت کردی وبازم الان نمیدونی کدوم آیات هستن،باید بگم شاید تحلیل ازمون رو ندیدی!!!(چون دبیر توی تحلیل فیلم کامل توضیح داده ک چ آیه هایی هستن..!)
(اینم لینکِ تحلیل ویدیوییِ دینیِ سه آ...ک بری ببینی تا قشنگ یادت بمونه رفیق😉 https://alaatv.com/set/1023 )
خب حالا بگذریم...
من این آیات رو با معلوم کردن اینکه توی کدوم از کتاب ها و چ درسی و چ صفحه ای هستن نوشتم...به اضافه ی نکاتِ اضافه تری ک خیلییی بهش نیازهست....:star-struck:
با توجه به اینکه این آیات خیلییییییییییییی مهم هستن؛حتما آیات ونکاتشو بخاطربسپارین:smiling_face_with_sunglasses:
آیات سوم و چهارم سوره ی قیامت
آیات 59 و 60 سوره ی نساء

پ.ن:ببخشید بابت دستخطِ کج و ماکج....واینکه برنامه ای ک برای عکس ازش استفاده میکردم فیلترشده -_- بنابراین بادوربین معمولی گرفتم :/ امیدوارم کیفیت لازم رو داشته باشع:|
درصورت داغان بودن عکس ها ارسال مجدد و بهترآنها تا دو روز آینده ممکن میبیاشد..درصورت نیاز فقط کافیست اعلام کنید:face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:zeinab dehghani تا حالا ک توی آزمونای سنجش چیزی ازشون ندیدم
-
zeinab dehghani
سلام
همانا مرسی ک مرا آگاه کردی😐😐😂
واقعااا؟! باید بلد باشیم؟!😳😳😳
فقط ادرس همون تدبر ها رو دیگه نه؟!
پس چرا من همچین تستیی ندیدم اینقدر تست کار کردم از دینی 😳😐
معمولا یا توی صورت سوال میگفتن، یا اصلا برای زدن اون تست نیازی به آدرس نداشتی😐
الان باید برم از اول هرچی تدبر کنید و....هست با آدرس حفظ کنم یعنی🙂💔
میشه بگی این پی دی اف ک گذاشتی در مورد آدرس چه درس هایی هست؟
🙂💔
😂مررسی😂 -
zeinab dehghani تا حالا ک توی آزمونای سنجش چیزی ازشون ندیدم
Mehdi Hosseinbor
دقیقا، منم تو هیچ تستی ندیدم ک لازم باشه.😕
یا خوده تست میگفت، یا اصلا برای زدن اون تست نیازی به آگاهی از آدرس نداشتی. -
Mehdi Hosseinbor
دقیقا، منم تو هیچ تستی ندیدم ک لازم باشه.😕
یا خوده تست میگفت، یا اصلا برای زدن اون تست نیازی به آگاهی از آدرس نداشتی. -
zeinab dehghani تا حالا ک توی آزمونای سنجش چیزی ازشون ندیدم
Mehdi Hosseinbor آره منم اصللن ازشون چیزی ندیده بودم ...ولی دبیرمون همیشه میگه اون آیه ای ک توی متن کتاب هست و گفت برای چه سوره و آیه ای هست حتمن لازمه ک بدونین...
واینکه من وقتی آزمون سه آ و تحلیلشو دیدم تازه فهمیدم ک بدونیم خیلیییی خیلیییی بهتره.
کلش هم برای دوتا سوره هست...
۳ و ۴ قیامت
۵۹ و ۶۰ نسا
به جز اینا دیگه هیچ جا..نه توی متن و نه توی تدبرها حرفی ازنشانیِ آیات نیست...
پ.ن:حالا اینهمه نکته به ذهنت سپردی این دوتا هم روش😅 -
zeinab dehghani
سلام
همانا مرسی ک مرا آگاه کردی😐😐😂
واقعااا؟! باید بلد باشیم؟!😳😳😳
فقط ادرس همون تدبر ها رو دیگه نه؟!
پس چرا من همچین تستیی ندیدم اینقدر تست کار کردم از دینی 😳😐
معمولا یا توی صورت سوال میگفتن، یا اصلا برای زدن اون تست نیازی به آدرس نداشتی😐
الان باید برم از اول هرچی تدبر کنید و....هست با آدرس حفظ کنم یعنی🙂💔
میشه بگی این پی دی اف ک گذاشتی در مورد آدرس چه درس هایی هست؟
🙂💔
😂مررسی😂سارا M 0 سلام دوستِ خوبم...
آره منم وقتی دینی هامو جمع و جورمیکردم فکرنمیکردم خیلی مهم باشه...فقط یه علامت کوچیک اول کتابای دینی ۱و۲خودم زده بودم....
وخب همش دوتا سوره بیشترنیست...🙃
توی پی دی اف ک حالاکیفیتش هم بیشتره،آدرس اینکه دقیقن توی کدوم کتاب و چه درسی و چه صفحه ای هست رو نوشتم...
واینکه توی همه ی کتابامون فقط همین ۴تا آیه هست...فقط بخاطرت بسپار ک حالا اگه ی روزی..یه تستی دیدی ک گفت آیه ی ۵۹سوره نسا..بدونی آیه درمورد چی هست😉 -
سارا M 0 چون جزو حذفیات هستن
شاید سالای آینده مهم بشن ولی الان نMehdi Hosseinbor اون آیاتی ک آدرس و نشانی شون توی پاورقی هاست اصلن نیازی نیست ک بدونیم...چون پاورقی حذفع
فقط اینا ک توی خوددرسا گفته لازمه...🙃 -
سارا M 0 سلام دوستِ خوبم...
آره منم وقتی دینی هامو جمع و جورمیکردم فکرنمیکردم خیلی مهم باشه...فقط یه علامت کوچیک اول کتابای دینی ۱و۲خودم زده بودم....
وخب همش دوتا سوره بیشترنیست...🙃
توی پی دی اف ک حالاکیفیتش هم بیشتره،آدرس اینکه دقیقن توی کدوم کتاب و چه درسی و چه صفحه ای هست رو نوشتم...
واینکه توی همه ی کتابامون فقط همین ۴تا آیه هست...فقط بخاطرت بسپار ک حالا اگه ی روزی..یه تستی دیدی ک گفت آیه ی ۵۹سوره نسا..بدونی آیه درمورد چی هست😉zeinab dehghani
مرسی عزیز لطف کردی🌹 -
zeinab dehghani
مرسی عزیز لطف کردی🌹سارا M 0 خواهش میکنم..💕
موفق باشی🍭 -
Mehdi Hosseinbor آره منم اصللن ازشون چیزی ندیده بودم ...ولی دبیرمون همیشه میگه اون آیه ای ک توی متن کتاب هست و گفت برای چه سوره و آیه ای هست حتمن لازمه ک بدونین...
واینکه من وقتی آزمون سه آ و تحلیلشو دیدم تازه فهمیدم ک بدونیم خیلیییی خیلیییی بهتره.
کلش هم برای دوتا سوره هست...
۳ و ۴ قیامت
۵۹ و ۶۰ نسا
به جز اینا دیگه هیچ جا..نه توی متن و نه توی تدبرها حرفی ازنشانیِ آیات نیست...
پ.ن:حالا اینهمه نکته به ذهنت سپردی این دوتا هم روش😅zeinab dehghani مرسی زینب
-
zeinab dehghani مرسی زینب
Mehdi Hosseinbor خواهش میکنم..🌻
موفق باشی..🍭