بررسی هفتگی گزارش ها
-
romisa سلام رومیسا
چه تاپیک خوبی
منم میخوام بیام از فردا گزارش میدم با اجازه
فقط من برنامه آرش را دانلود کردم طبق اون میخوام گزارش بدم امکانش هست؟ چون خیلی از برنامه اش خوشم اومد
امروز عصر تازه استارتش را زدم
البته آنچنان رضایت بخش نبود امروزم -
@saghi-mortazavi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
منم راه میدین از فردا شب انشالله بیام؟
️
سلام خوش اومدی
-
@saghi-mortazavi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
منم راه میدین از فردا شب انشالله بیام؟
️
سلام خوش اومدی
-
سلام منم هستم یازدهممم یکی توضیح بده چی به چیه
-
amir Barsam در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
سلامخوش اومدین
تو پست اول تاپیک گزارش ها m.an کامل توضیح دادن راجبه نحوه ی گزارش دادن ساعت مطالعه.
تو این تاپیک هم هر اخر هفته راجبه گزارش ها یه فیدبک کلی داده میشه -
سلام به همه منم میتونم اینجا گزارش داشته باشم آیا؟!
-
Narin Hashempour در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
سلام دوست خوبم
پستت رو منتقل کردم اینجا تا بین گزارش ها نباشه
همه با هر پایه و مقطعی میتونن اونجا گزارش بدن
هفتگی هم تحلیل داریم و فیدبک بهتون تو این تاپیک داده میشه -
Narin Hashempour در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
سلام دوست خوبم
پستت رو منتقل کردم اینجا تا بین گزارش ها نباشه
همه با هر پایه و مقطعی میتونن اونجا گزارش بدن
هفتگی هم تحلیل داریم و فیدبک بهتون تو این تاپیک داده میشهromisa
خیلی ممنون -
romisa
خیلی ممنونNarin Hashempour خواهش می کنم
-
سلام اینجا میتونم گزارشکار بفرستم؟
-
دریا دریایی
سلام بعضی روزها عمومی ها کمتر از حد انتظار تو برنامت بوده و لازمه که ماهای آخر حتما توو برنامه باشه چون از الان میشه خیلی درصدشونو بیشتر کرد تو کنکور به خاطر همین به بچه ها میگن زرد عمومی تو ماهای آخر هر روز زده بشه
یه عمومی رو هر روز داشتی که اگه دو تا بشه بهتر میشه
ساعت مطالعه اصلا قانع کننده نیست
نمی دونم به خاطر ماه رمضون بوده یا نه ولی حس کم کاری بهم دست میده تو بعضی روزات . اینکه انعطاف پذیری با توجه به شرایط تو برنامه درسیت نیست.
اینکه نت برداری می کنی کار خیلی خوبیه ولی توجه داشته باش که تو روزای باقیمونده زمانی برای مرور اون نت ها بذاری
اینکه کنکورهای سال های اخیر و آزمون جامع تو بعضی درس ها حل می کنی از نقاط قوت کارته و کیفیت مطالعت رو بیشتر می کنه -
دریا دریایی
سلام بعضی روزها عمومی ها کمتر از حد انتظار تو برنامت بوده و لازمه که ماهای آخر حتما توو برنامه باشه چون از الان میشه خیلی درصدشونو بیشتر کرد تو کنکور به خاطر همین به بچه ها میگن زرد عمومی تو ماهای آخر هر روز زده بشه
یه عمومی رو هر روز داشتی که اگه دو تا بشه بهتر میشه
ساعت مطالعه اصلا قانع کننده نیست
نمی دونم به خاطر ماه رمضون بوده یا نه ولی حس کم کاری بهم دست میده تو بعضی روزات . اینکه انعطاف پذیری با توجه به شرایط تو برنامه درسیت نیست.
اینکه نت برداری می کنی کار خیلی خوبیه ولی توجه داشته باش که تو روزای باقیمونده زمانی برای مرور اون نت ها بذاری
اینکه کنکورهای سال های اخیر و آزمون جامع تو بعضی درس ها حل می کنی از نقاط قوت کارته و کیفیت مطالعت رو بیشتر می کنهromisa
ممنونم از این هفته تلاش میکنم حتما کیفیت و کمیت کار هام بیشتر شه
برای عمومی ها هم شاید یکم سخت باشه برام هر روز یه عمومی بزنم ولی قول میدم ته تهش هر دو روز یک بار انجام بشه و ممنون -
Saleh Esmaily
ساعت مطالعه و تعداد تست قابل تحسینه
تنوع درسی رو هم مثل دفعه پیش رعایت کردی
اینکه کنکورهای سال های اخیر رو می زنی نکته قابل توجه ایه ولی حتما با دقت کافی تحلیلش کن و مباحث و فصل هایی که توش ایراد داری رو یادداشت و رفع اشکال کن
روزای آخر خوب نبوده ولی مثل اینکه داری سعی می کنی یه سری آزمون جامع بزنی تا عقب نیوفتی از برنامه.
به نظر من الان وقت انعطاف پذیریه به این فکر کن با چه کاری میتونی ازش استفاده کنی مثلا چه ساعت هایی برات مطالعه آسونتره اونا رو از دست نده و در کنارش چه ساعت هایی برات سخت تره اونا رو تو استراحتت بذار
تا پایان ماه رمضون چیزی نمونده پس روزای سخت دارن تموم میشن ولی ببین تو همین چن روز چه شکلی میتونی هوشمندانه تر عمل کنی و با وجود شرایط, راضی باشی از خودت -
romisa
برای عمومی ها هم شاید یکم سخت باشه برام هر روز یه عمومی بزنم ولی قول میدم ته تهش هر دو روز یک بار انجام بشه و ممنوندریا دریایی در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa
برای عمومی ها هم شاید یکم سخت باشه برام هر روز یه عمومی بزنم ولی قول میدم ته تهش هر دو روز یک بار انجام بشه و ممنوناره هر دو روز هم که بذاری باز هم خوبه
تو یه سری از رتبه ها عمومی ها رمز موفقیتشون بوده ولی تو همه ی درس ها تعادل رو رعایت کن یعنی با توجه به نیاز و اهمیتشون.
ان شاءالله که هردو بره بالا
خواهش می کنم -
دریا دریایی در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa
برای عمومی ها هم شاید یکم سخت باشه برام هر روز یه عمومی بزنم ولی قول میدم ته تهش هر دو روز یک بار انجام بشه و ممنوناره هر دو روز هم که بذاری باز هم خوبه
تو یه سری از رتبه ها عمومی ها رمز موفقیتشون بوده ولی تو همه ی درس ها تعادل رو رعایت کن یعنی با توجه به نیاز و اهمیتشون.
ان شاءالله که هردو بره بالا
خواهش می کنمromisa
این و یادم میمونه
حتما