بررسی هفتگی گزارش ها
-
romisa
من خودم راستش زمان امتحانا زیاد حس درس خوندنم نیست
یا از اینکه تو فرجه امتحانات همش یه درس رو مجبورم بخونم خسته میشم
یا حتی زمین هم الان میخونم با اینکه لذت میبرم ولی خب طبیعیه که خسته میشم واس همین تنبلی میکنم
سعی کردم زمان امتحان همون تنوع درسی قبلش باشه تست باشه ولی احساس میکنم چون ذکر و فکرم امتحانم نیست استرس بدی بهم دست میده -
@sania-andiravan
سانیا جان عزیزم اینکه بتونی با شرایط و محیط و فضا کنار بیای یه امر زمان بره و به مرور بهش عادت می کنی
به کنکوری خوندن و ساعت مطالعه بالا داشتن هم به مرور عادت می کنی که لازمش تکرار و تمرینه
مهم اینه الان که یازدهم داره تموم میشه جدیت و تفکر یه کنکوری رو تو خودت به وجود بیاری کم کمromisa
باشه حتما این کار رو میکنم انجام میدم
و رومیسا جان برای تابستون اول دهم رو مرور کنم بعد یازدهم یا ترکیبی باید بزارم تو برنامه؟
کدوم بازدهی بیشتری داره؟ -
Amir 6
اهان اگه هفته اولتون بوده که اشکال نداره
خب عمومی ها رو شروع کن کم کم بذارشون
فعلا حداقل یه دونه عمومی رو روزانه بذار
نه از همین الان تست بزنیددر کنار مطالعه
خواهش می کنم -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Niki Finn
سلام نیکی عزیزم
جزئیات زیادی ننوشته بودی
می دونم خسته امتحاناتی ولی اگه همین یک ماه باقیمونده رو با توان بیشتری مطالعه کنی همه ی اون زحماتی که از مهر برای کنکور کشیدی همه ی تست هایی که زدی و کارهایی که کردی همش بستگی به همین روزای باقیمونده داره هی اون هدف اصلی که تو ذهنت داشتی رو مرور کن و سعی کن با جذاب تر کردن مطالعه با هر روشی که بلدی بیشتر و بهتر بخونی واقعا نیازه که بهتر بشه -
دریا دریایی
سلام عزیز من
من خودم طی کردم
منم این خستگی ها رو میفهممم ولی نه سی روز مونده به کنکور
نه شبای امتحان کنکور
همونطوری که حتی اگه شب امتحان صفرم باشیم بازم تا صبح جدی میخونیم و امید داریم به پاس شدن
اینجا هم اون انگیزه میتونه صدق کنه
الان وقت جا زدن نیست الان اتفاقا باید جدی تر بشی چون حتی اگه روزای باقیمونده رو جدول بکشی بذاری جلوت
بازم اون جدیت و انگیزه لازم رو میتونن به وجود بیارننوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa
ممنون سارادیگه فقط یه ماه مونده
امیدوارم تمام شه دیگه هیج وقت هیچ وقتتتتت نخوام دوباره تجربه اش کنم -
romisa
من خودم راستش زمان امتحانا زیاد حس درس خوندنم نیست
یا از اینکه تو فرجه امتحانات همش یه درس رو مجبورم بخونم خسته میشم
یا حتی زمین هم الان میخونم با اینکه لذت میبرم ولی خب طبیعیه که خسته میشم واس همین تنبلی میکنم
سعی کردم زمان امتحان همون تنوع درسی قبلش باشه تست باشه ولی احساس میکنم چون ذکر و فکرم امتحانم نیست استرس بدی بهم دست میدهنوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan خب چطوره اولش با حل نمونه سوال شروع کنی ببینی چجوری سوال میدن از اون درس کجاها بیشتر یادت رفته بری اول با شکلا وتصاویر کتاب اصلا شروع کنی وقتی داری میخونی واسه خودت شکل بکشی یا یادداشت کنی نکات مهم رو ورورش های جدید امتحان کن
-
@sania-andiravan خب چطوره اولش با حل نمونه سوال شروع کنی ببینی چجوری سوال میدن از اون درس کجاها بیشتر یادت رفته بری اول با شکلا وتصاویر کتاب اصلا شروع کنی وقتی داری میخونی واسه خودت شکل بکشی یا یادداشت کنی نکات مهم رو ورورش های جدید امتحان کن
romisa
ممنون از راهنماییت عزیزم️
-
romisa
باشه حتما این کار رو میکنم انجام میدم
و رومیسا جان برای تابستون اول دهم رو مرور کنم بعد یازدهم یا ترکیبی باید بزارم تو برنامه؟
کدوم بازدهی بیشتری داره؟نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan عزیزم به نظر من برای ریاضی فصل به فصل پیش برو مثلا تابع دهم ویازدهم رو کنار هم بخون
تو زیست سعی کن مباحث مرتبط با هم روپشت سر هم بخونی
تو بقیه درسها میتونی اول دهم بخونی بعد یازدهم یا حتی فصل به فصل پیش بری -
romisa
باشه حتما
تست میزنم ولی خب غلط میزنم مجبور میشم برگردم رو همون خوندن
فکر کنم بهتره تا یه مدت تست آموزشی بزنم -
@sania-andiravan عزیزم به نظر من برای ریاضی فصل به فصل پیش برو مثلا تابع دهم ویازدهم رو کنار هم بخون
تو زیست سعی کن مباحث مرتبط با هم روپشت سر هم بخونی
تو بقیه درسها میتونی اول دهم بخونی بعد یازدهم یا حتی فصل به فصل پیش بریromisa
آها متوجه شدم مرسی️
-
romisa
ممنون سارادیگه فقط یه ماه مونده
امیدوارم تمام شه دیگه هیج وقت هیچ وقتتتتت نخوام دوباره تجربه اش کنمنوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی ان شاءالله از این سی روز به اندازه چن ماه استفاده ببری
-
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan خواهش می کنم
-
Amir 6 افرین تست اموزشی بزن الان وقت اموزشی زدنه
اشکال نداره غلط بزنی مهم اینه که فقط یاد بگیری و بتونی دوباره خودت سوال رو از اول حل کنی و به جواب درست برسی ولی تست حتما باید تو برنامت باشه ها -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Saleh Esmaily
ای وای شما دیگه چرا!
می دونم خستگی هست ولی یه بخشیش میتونه تله های ذهنی باشه
به همه ی راهی که تا الان اومدین و هدفی که داشتین فکر کنین به همه ی این مباحثی که خوندین و نیاز به مرور و جمع بندی آخرداره
الان وقت سرعت گرفتن و نتیجه رو خیلی بهتر کردنه الان وقت برداشت محصولیه که کاشتین -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Infinitie-A
سلام
براساس یه روز نمیشه قضاوت کرد
ولی یکشنبه در کل خوب بوده
اینطوری نشه که فقط روزهایی که خوب مطالعه می کنی گزارش بدیا حواسم هست
اون تست های قوت روزانه خیلی فوق العادس امیدوارم پیوسته بخونیشون -
Zahra Akbari 0
سلام افرین برای اینکه روی غلتک بیوفتی از چیزایی شروع کردی که دوسشون داشتی انتخاب هوشمندانه ای بود بعد کم کم سعی کردی درسای دیگه رو هم بیاری
ولی سعی نکن اینطوری بذاری که یه روز فقط عمومی یه روز فقط اختصاصی که این کلا اشتباهه
ببین الان که برگشتی به درس خوندن , دیگه اجازه نده که بیای پایین!
دیگه تک درس خوندن و کم خوندن رو کمرنگش کن و واقعا ببر بالا
الان وقت جبرانه و غلتکت رو حفظ کردی و الان دیگه اصلا فرصتی برای اتلاف وقت و اهمال کاری نیستدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa
سلام ممنون از بررسی تون ،
فقط یه مشکلی ک دارم اینه ک ،از صبح که میخوام شروع کنم ب درس خوندن ،ب خودم میگم تلاشتو بکن ک تا ساعت ۱۱شب،۱۲ساعت خونده باشی با فلان تعداد تست ،اما اونقدر در طول روز خسته و کلافه میشم که اخر شب بیشتر از ۸_۹ ساعت نخوندم ،واسه همین انگیزم اومده پایین ،انگاری نمیتونم از همه انرژی و توانم استفاده کنم -
سارا M 0
سلام افرین بهتر شده
سعی کن روزی رو صفر نذاری حتی شده شبش چن ساعت بخونی بهتر از اینه که صفر بمونه
سارا یه برنامه ریزی منظم میخوام که برای خودت بنویسی به صورت هفتگی
فایل های مشاوره ای خیلی حس می کنم تو خیلی از زمینه ها از الان بهت کمک می کنه
تو برنامه ای که می ریزی هم یه زمان پیش بینی شده تعیین کن هم مشخص کن هر روز هفته قراره چه مباحثی از چه درس هایی بخونی
وخودت رو پایبند اجرای اون برنامه کن
پتانسیل اینکه بالا بخونی رو داری
اگه از الان با برنامه پیش بری خیلی خوب میشهromisa
سلام رومیسا جان،اول اینکه بابت بررسی و وقتی ک گذاشتید خیلی خیلی ممنونم
چشم حتما
موافقم ک با نوشتن برنامه ریزی خیلی بهتر میتونم عمل کنم.
راستش فعلا بر اساس یک برنامه کلی عمل نمیکنم، و از شب قبل برنامه می ریزم...چون دوران امتحانات هست....ولی تا زمانی ک امتحاناتم تمام شه سعی میکنم هر درسی ک امتحان دارم تست هم ازش حل کنم
و حداقل تا حدودی از لحاظ تست ببندنمشون حالا چه ۱ درس یا چند مبحث و بعد امتحانا دیگه روی برنامه خودم متمرکز شم.
چشم حتمابازم ممنون
-
zeinab dehghani
سلام زینب جان
بعضی روزا تنوع درست خیلی بهتر شده
ولی اینو درنظر بگیر میتونی بالا بخونی اما دلیل اینکه کمتر میشه چیه
این همه تلاشی که تا الان برای کنکور کردی هرچقدر خوندی و نخوندی فقط قراره تو همین روزای اخر مشخص شه همین روزای اخره که دانشگاهت رو مشخص می کنه که شریف و امیرکبیر باشه یا جای دیگه
همین مرورهای اخره که ورق رو برمیگردونه
ازت انتظار دارم روزای اخر با تلاش بیشتری ادامه بدی و اهمیت این روزا رو بیشتر درک کنی و قدر هر ثانیش رو بیشتر بدونی
ببین نمیگم عملکردت بده و اینا که اصلا اینطور نیست میخوام بگم بیشتر از اینا هم ظرفیتشو داری ولی یه جاهایی واقعا اتلاف وقت احساس میشه تو برنامت مثلا 5 ساعت و 7 ساعت و .....!وقتی ظرفیتش رو داری استفاده کن عزیز من که فردا رفتی دانشگاه نگی این جایگاه من نیست و من باید فلان جا باشم!نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa
سلام ساراجان
ان شاءالله بیشتر تلاش میکنم....این روزای آخر ورق رو برمیگردونه(:
حتما به حرفات عمل میکنم و از ظرفیتم بیشترین بهره رو میبرم...
راستی!
خیلی ممنون ک برامون وقت میزاری -
Saleh Esmaily
ای وای شما دیگه چرا!
می دونم خستگی هست ولی یه بخشیش میتونه تله های ذهنی باشه
به همه ی راهی که تا الان اومدین و هدفی که داشتین فکر کنین به همه ی این مباحثی که خوندین و نیاز به مرور و جمع بندی آخرداره
الان وقت سرعت گرفتن و نتیجه رو خیلی بهتر کردنه الان وقت برداشت محصولیه که کاشتیننوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa اخه از موقعی که نهایی شرو شد مریض شدم و ساعت مطالعم تقریبا به صفر رسید و کلی وقتم هدر رف و انگیزمو ب کل از دست دادم ولی دوباره انشاالله شرو کردم تا ببینیم خدا چی میخواد یا میشه یا نمیشه دیگ!
️