بررسی هفتگی گزارش ها
-
romisa
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتونبله درسته ممنون تست هم میزنم در کنار خوندن
و بیشتر یادگیریم با تستهدر مورد عمومی ها یکم سردرگمم نمدونم از کجا شرو کنم
فعلا دارم همینجوری تا ۲۵ که راه ابریشم شرو میشه میرم جلو و
یکسری مطالبی رو که در طول سال نخوندم رو میخونم
ولی حتما به زودی اضافش میکنم به برناممخیلی ممنون ازتون️
-
Mohammad Javad Mo Ja
سلام
هفته قبل داشتین کنکورهای اخیری که مونده بودرو حل می کردین
خب واقعیتش تورق سریع به صددرصد و همه افراد توصیه نمیشه و استثنائاتی هم ممکنه وجود داشته باشه ولی من به نظرم برای شما میتونه مفید باشه
به این صورت که جاهایی که مطالعه کردین رو برگردین و با مرور سریع دوره کنید که البته شامل همه قسمت ها نمیشه و البته که باید با اولویت بندی انتخاب میشن
اما توصیه مهمترم برای کنکوری های هفته آخر ، حفظ آرامششونه
حتما توصیه می کنم که این روزای آخر خودتون رو از فضای مجازی دور نگه دارین اگر می بینید که جایی هست که ممکنه تنش وجودداشته باشد ازش دوری کنید اگه با شخصی بحثی پیش اومد سعی کنید این هفته آخر جوابشو ندین و کلا از نظر ذهنی خودتون رو آماده کنید برای کنکور
اینکه سر جلسه سوالا سخت بود یا زمان کم آوردین یا تستای سخت رو پشت هم گذاشته بودن اینکه کولر رو مثلا گذاشته بودن دقیقا کنار شما یا فضاش گرم بود خلاصه که از هر نظر ذهنتون رو آماده کنید و نذارین این چیزا تو نتیجه تاثیر گذار باشه و واقعا همونقدر که زحمت کشیدین بتونین برداشت کنید
موفق باشید -
Reyhan Hmi آهان پس خداروشکر مشکلی نیس
عمومی ها به نظرم از هرجا که پایه تره مثلا توی عربی قواعد
توی زبان لغات
توی ادبیات آرایه و دستور و قرابت
ولی باز یه برنامه مشخص تر هم اگر داشتین باهمون پیش برین
خواهش می کنم -
romisa
اهان چشم ممنون -
romisa چشم ، ممنون که حواست بهمون هست...از دور میدوستمت🥰
-
romisa سلام خیلی ممنون
-
romisa سلام رومیسا جان امیدوارم حالت خوب باشه
درمورد با ساعت مطالعم اره کم کاری خودم بود ولی خب تصمیم گرفتم دیگه کمتر از ۶ ساعت نشه
درمورد با تست هم ... تو درس های تخصصی من دارم با راه ابریشم پیش میرم و الان تو درسنامه هستم به تست هاشون نرسیدم (بنظرتون خودم هم از کتاب تست های خودم تست حل کنم یا نه بزارم به تست های راه ابریشم برسم تموم که شد بعد تست از کتابای خودم بزنم؟ )
و اینکه مثل همیشه ممنون بابت پیگیری هایی که داری -
Reyhan Hmi خواهش می کنم
-
Saleh Esmaily خواهش می کنم
-
atena abolhasani در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa سلام رومیسا جان امیدوارم حالت خوب باشه
درمورد با ساعت مطالعم اره کم کاری خودم بود ولی خب تصمیم گرفتم دیگه کمتر از ۶ ساعت نشه
درمورد با تست هم ... تو درس های تخصصی من دارم با راه ابریشم پیش میرم و الان تو درسنامه هستم به تست هاشون نرسیدم (بنظرتون خودم هم از کتاب تست های خودم تست حل کنم یا نه بزارم به تست های راه ابریشم برسم تموم که شد بعد تست از کتابای خودم بزنم؟ )
و اینکه مثل همیشه ممنون بابت پیگیری هایی که داریسلام عزیزم حتما همون زمانی که داری یادشون می گیری تستاشون رو بزن و نذار یه تایم دیگه و نذار برای بعدا که هم دیر میشه هم مطالب فراموش میشه هم یهو بخوای بزنی خسته میشی درحالیکه اگه کم کم بزنی اون خستگی کمتر حس میشه
خواهش می کنم -
سلام بر همه ی دوستایی که تازه به جمع ما پیوستن و درود بر همه ی دوستانی که تونستم این مدت کنارشون باشم
بچه ها من قول داده بودم تا کنکور پیشتون باشم و این بین هرچی در تجربه داشتم در اختیارتون گذاشتم و بیشتر از همه، این حسِ خوب و مفید بودن به خودم تزریق شد و واقعا از اینکه میومدم و میخواستم تغییر کوچیک یا تلنگری برای مطالعه بهتون وارد شه، خوشحال میشدم
فکر می کنم اکثر مطالبی که تو ذهنم بود رو بهتون گفتم و بقیش تکراری میشهبرای همتون آرزوی موفقیت می کنم
-
521/532