بررسی هفتگی گزارش ها
-
romisa
سلام رومیسا جون وقتت بخیر و خسته نباشی️
بله چشم حتما
بله میدونم چون دهم هستم دلیل نمیشه
من امروز هم یه درس رو میخونم از فردا بعدازظهر این نکات بسیار مفید تون رو اجرا میکنم
یه حداقل مطالعه هم حتما میزارم
روی تمرکزمم کار میکنم
تست هم حتما میزنم چشم️
خیلی خیلی ممنونم بخاطر بررسی️
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi
عالیه خواهش می کنم -
romisa
سلام آره هفته پیش یه سری مشکلات پیش اومد نتونستم بخونم در واقع سربه هوا بازی درآوردم
آره این هفته سعی کردم حداقل5یا6باشه که تا الان هم موفق بودم خداروشکر
تصمیم گرفتم عمومی ها رو از تابستان شروع کنم چون از اول سال هیچی نخوندم فقط تکالیف مدرسه رو انجام دادم
تست هم بابت این نمیزنم چون تازه شروع کردم دارم سعی میکنم بیشتر بخونم تا تست بزنم نمیدونم کارم درسته یا نه
تنوع درسمم هم ایشالله از تابستون اوکی میشه
میدونم مشکل زیاد دارم تو برنامم ولی حس میکنم چون هفته اولم بوده اینطور شده
سعی میکنم کم کم مشکلات رو حل کنم
ممنون ازتون -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parisa khany
سلام
بعضی روزا عمومی کمه تو برنامت
بعضی روزها ساعت مطالعه پایینه
تعداد تست ننوشتی
الان وقت مرور با تسته
ان شاءالله با خبرای خوب برگردی -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سارا M 0
سلام افرین بهتر شده
سعی کن روزی رو صفر نذاری حتی شده شبش چن ساعت بخونی بهتر از اینه که صفر بمونه
سارا یه برنامه ریزی منظم میخوام که برای خودت بنویسی به صورت هفتگی
فایل های مشاوره ای خیلی حس می کنم تو خیلی از زمینه ها از الان بهت کمک می کنه
تو برنامه ای که می ریزی هم یه زمان پیش بینی شده تعیین کن هم مشخص کن هر روز هفته قراره چه مباحثی از چه درس هایی بخونی
وخودت رو پایبند اجرای اون برنامه کن
پتانسیل اینکه بالا بخونی رو داری
اگه از الان با برنامه پیش بری خیلی خوب میشه -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-Andiravan
بعضی روزا حس می کنم زمین خوندن باعث شده نتونی اونطوری که باید وشاید به درسای دیگه توجه کنی
به عنوان یه یازدهمی از ساعت مطالعه این هفته راضی نبودم یعنی همینی که توشیم
وقتی یازدهم داره تموم میشه وقت اینه که مثل یه کنکوری جدی عمل کنی
تایمایی که واسه امتحانا مطالعه کردی نشون میده پتانسیل اینو داری که ساعت بیشتری مطالعه کنی -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی
سلام راضی کننده نیست
ساعت مطالعه پایینه تست ها انگار فقط شامل اونهایی میشه که تو فیلما بوده الان وقت پرقدرتت خوندنه نباااااید وقت تلف کنیممم!!!!
هرچی زحمت از مهر تا الان کشیدی همش به این چن روز باقیمونده برمی گرده!
این ساعت مطالعه رو من از یه دهمی هم انتظار ندارم چه برسه شما!
حیف تلاش های از مهر تا الانتون نیست؟؟؟
تو عید خیلی بهتر بودی ولی الان باید حتی بیشتر از اون موقع تلاش می کردی ولی اینطور نیست....
اینکه مباحث موردنظرت رو خوندی و جمع بندی کردی درست افرین ولی این کم کاری ها رو توجیه نمی کنه!
گوشی ممنوع و فقط شبا اونم نیم ساعت -
دریا دریایی
سلام دریا جان
تست تست تست
هرچقدر راجبه اهمیتش بگم بازم کمه چیزی که من کم می بینم تو روزات
تنوع درس خوبه
اینکه ازمون جامع حل می کنی باز خوبه
من دوس دارم بیشتر از اینا تلاش کنی هنوز ظرفیت زیادی ازت پر نشده یه چشمشو نشون بده اگه الان نه پس کی؟نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa
سارا خسته ام
روحیه ام داغونه
خودت اینا رو تجربه کردی میفهمی چه حس گندیه یه بار تلاش کنی نشه بازم بخوای تلاش کنی و نشهولی چشم تعداد تست مو میبرم بالا تر ولی اولویت اولم باید ارش ها باشه که تمام کنم
بعد کم کم جامع های کنکور رو شروع میکنم این بین هم سعی میکنم تعداد تستم ببرم بالا -
romisa
سارا خسته ام
روحیه ام داغونه
خودت اینا رو تجربه کردی میفهمی چه حس گندیه یه بار تلاش کنی نشه بازم بخوای تلاش کنی و نشهولی چشم تعداد تست مو میبرم بالا تر ولی اولویت اولم باید ارش ها باشه که تمام کنم
بعد کم کم جامع های کنکور رو شروع میکنم این بین هم سعی میکنم تعداد تستم ببرم بالانوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی
سلام عزیز من
من خودم طی کردم
منم این خستگی ها رو میفهممم ولی نه سی روز مونده به کنکور
نه شبای امتحان کنکور
همونطوری که حتی اگه شب امتحان صفرم باشیم بازم تا صبح جدی میخونیم و امید داریم به پاس شدن
اینجا هم اون انگیزه میتونه صدق کنه
الان وقت جا زدن نیست الان اتفاقا باید جدی تر بشی چون حتی اگه روزای باقیمونده رو جدول بکشی بذاری جلوت
بازم اون جدیت و انگیزه لازم رو میتونن به وجود بیارن -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am
سلام عزیزم
من اصلا با این گزارش ها تواون سه روز متوجه هیچی نشدم چون هیچ جزئیاتی که بتونه بهم کمک کنه نداشت -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا بچه ها اینقدر افت کردن.....
-
@sania-Andiravan
بعضی روزا حس می کنم زمین خوندن باعث شده نتونی اونطوری که باید وشاید به درسای دیگه توجه کنی
به عنوان یه یازدهمی از ساعت مطالعه این هفته راضی نبودم یعنی همینی که توشیم
وقتی یازدهم داره تموم میشه وقت اینه که مثل یه کنکوری جدی عمل کنی
تایمایی که واسه امتحانا مطالعه کردی نشون میده پتانسیل اینو داری که ساعت بیشتری مطالعه کنیromisa
سلام رومیسا جان
زمین خوندنم تا 24 ام ادامه داره بعدش دیگه قشنگ میخوام کنکوری بخونم و تنوع درسیم و تستم رو خیلی بهتر کنه به امید خدا
بله ساعت مطالعه های بهتری هم داشتم ولی خب یکمی تنبلی می کردم یا یهویی یه اتفاقی می افتاد امروز سعی کردم فضام رو درست تر بکنم رو خودم کار کنم که تنبلی نکنم یا انقدر استرسی نباشم تا بتونم هفته های بهتری داشته باشم
ممنونم از کمکت️
-
romisa
سلام رومیسا جان
زمین خوندنم تا 24 ام ادامه داره بعدش دیگه قشنگ میخوام کنکوری بخونم و تنوع درسیم و تستم رو خیلی بهتر کنه به امید خدا
بله ساعت مطالعه های بهتری هم داشتم ولی خب یکمی تنبلی می کردم یا یهویی یه اتفاقی می افتاد امروز سعی کردم فضام رو درست تر بکنم رو خودم کار کنم که تنبلی نکنم یا انقدر استرسی نباشم تا بتونم هفته های بهتری داشته باشم
ممنونم از کمکت️
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan
سانیا جان عزیزم اینکه بتونی با شرایط و محیط و فضا کنار بیای یه امر زمان بره و به مرور بهش عادت می کنی
به کنکوری خوندن و ساعت مطالعه بالا داشتن هم به مرور عادت می کنی که لازمش تکرار و تمرینه
مهم اینه الان که یازدهم داره تموم میشه جدیت و تفکر یه کنکوری رو تو خودت به وجود بیاری کم کم -
romisa
من خودم راستش زمان امتحانا زیاد حس درس خوندنم نیست
یا از اینکه تو فرجه امتحانات همش یه درس رو مجبورم بخونم خسته میشم
یا حتی زمین هم الان میخونم با اینکه لذت میبرم ولی خب طبیعیه که خسته میشم واس همین تنبلی میکنم
سعی کردم زمان امتحان همون تنوع درسی قبلش باشه تست باشه ولی احساس میکنم چون ذکر و فکرم امتحانم نیست استرس بدی بهم دست میده -
@sania-andiravan
سانیا جان عزیزم اینکه بتونی با شرایط و محیط و فضا کنار بیای یه امر زمان بره و به مرور بهش عادت می کنی
به کنکوری خوندن و ساعت مطالعه بالا داشتن هم به مرور عادت می کنی که لازمش تکرار و تمرینه
مهم اینه الان که یازدهم داره تموم میشه جدیت و تفکر یه کنکوری رو تو خودت به وجود بیاری کم کمromisa
باشه حتما این کار رو میکنم انجام میدم
و رومیسا جان برای تابستون اول دهم رو مرور کنم بعد یازدهم یا ترکیبی باید بزارم تو برنامه؟
کدوم بازدهی بیشتری داره؟ -
Amir 6
اهان اگه هفته اولتون بوده که اشکال نداره
خب عمومی ها رو شروع کن کم کم بذارشون
فعلا حداقل یه دونه عمومی رو روزانه بذار
نه از همین الان تست بزنیددر کنار مطالعه
خواهش می کنم -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Niki Finn
سلام نیکی عزیزم
جزئیات زیادی ننوشته بودی
می دونم خسته امتحاناتی ولی اگه همین یک ماه باقیمونده رو با توان بیشتری مطالعه کنی همه ی اون زحماتی که از مهر برای کنکور کشیدی همه ی تست هایی که زدی و کارهایی که کردی همش بستگی به همین روزای باقیمونده داره هی اون هدف اصلی که تو ذهنت داشتی رو مرور کن و سعی کن با جذاب تر کردن مطالعه با هر روشی که بلدی بیشتر و بهتر بخونی واقعا نیازه که بهتر بشه -
دریا دریایی
سلام عزیز من
من خودم طی کردم
منم این خستگی ها رو میفهممم ولی نه سی روز مونده به کنکور
نه شبای امتحان کنکور
همونطوری که حتی اگه شب امتحان صفرم باشیم بازم تا صبح جدی میخونیم و امید داریم به پاس شدن
اینجا هم اون انگیزه میتونه صدق کنه
الان وقت جا زدن نیست الان اتفاقا باید جدی تر بشی چون حتی اگه روزای باقیمونده رو جدول بکشی بذاری جلوت
بازم اون جدیت و انگیزه لازم رو میتونن به وجود بیارننوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa
ممنون سارادیگه فقط یه ماه مونده
امیدوارم تمام شه دیگه هیج وقت هیچ وقتتتتت نخوام دوباره تجربه اش کنم -
romisa
من خودم راستش زمان امتحانا زیاد حس درس خوندنم نیست
یا از اینکه تو فرجه امتحانات همش یه درس رو مجبورم بخونم خسته میشم
یا حتی زمین هم الان میخونم با اینکه لذت میبرم ولی خب طبیعیه که خسته میشم واس همین تنبلی میکنم
سعی کردم زمان امتحان همون تنوع درسی قبلش باشه تست باشه ولی احساس میکنم چون ذکر و فکرم امتحانم نیست استرس بدی بهم دست میدهنوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan خب چطوره اولش با حل نمونه سوال شروع کنی ببینی چجوری سوال میدن از اون درس کجاها بیشتر یادت رفته بری اول با شکلا وتصاویر کتاب اصلا شروع کنی وقتی داری میخونی واسه خودت شکل بکشی یا یادداشت کنی نکات مهم رو ورورش های جدید امتحان کن
-
@sania-andiravan خب چطوره اولش با حل نمونه سوال شروع کنی ببینی چجوری سوال میدن از اون درس کجاها بیشتر یادت رفته بری اول با شکلا وتصاویر کتاب اصلا شروع کنی وقتی داری میخونی واسه خودت شکل بکشی یا یادداشت کنی نکات مهم رو ورورش های جدید امتحان کن
romisa
ممنون از راهنماییت عزیزم️
-
romisa
باشه حتما این کار رو میکنم انجام میدم
و رومیسا جان برای تابستون اول دهم رو مرور کنم بعد یازدهم یا ترکیبی باید بزارم تو برنامه؟
کدوم بازدهی بیشتری داره؟نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan عزیزم به نظر من برای ریاضی فصل به فصل پیش برو مثلا تابع دهم ویازدهم رو کنار هم بخون
تو زیست سعی کن مباحث مرتبط با هم روپشت سر هم بخونی
تو بقیه درسها میتونی اول دهم بخونی بعد یازدهم یا حتی فصل به فصل پیش بری