لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Abolfazl Sattarireplied to Nassim on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nassim در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari
پس چرا زیست حذف نشدهنکنه آقای طلوعی داره دروغ میگه؟ و الان انداخته گردن آلا://////////////////////////////////////////////////////
هزاران پوکر :||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
mahdiireplied to Abolfazl Sattari on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari
چه ربطی دارن اینا به هم اخه -
Nassimreplied to Abolfazl Sattari on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari
پس چرا زیست حذف نشدهنکنه آقای طلوعی داره دروغ میگه؟ و الان انداخته گردن آلا -
حذف استاد طلوعی از فیزیک از حذف استاد موقاری از زیستم خطرناک تره
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Infinitie. A on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A مگه من گفتم شما دشمنی داری؟
صرفا اطلاع دادم
-
Infinitie. Areplied to Abolfazl Mousavi on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi باشه خب حالا ۵۰ درصد به جایی برنمیخوره
-
بچه ها بحث رو ببندید بره. همون که گفتم . آلا ۱۰۰۰ تا پست رو پشم هم حساب نکرد
-
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Infinitie. A on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A در ️برنامه ۶۰ روز تا کنکور ️ گفته است:
محسن محمدخانی آخه از یک میلیون نفری که کنکور میدن
۹۰ درصد سیاه لشکرنشاید ۴۰ درصدش دیگه ۹۰ درصد واقعا زیاده
-
Infinitie. Areplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 فکر کردی باهات دشمنی دارم؟!
برای خودت میگم
من همین الانشم میتونستم این حرفارو نزنم و شماها به کارتون ادامه بدید
نخواستم وقتتون هدر بره
واسه خودت گفتم دوست عزیز -
آلا باید پاسخگو باشه که تو این مقطع سرنوشت ساز سرمون کلاه گذاشت بنده که حلال نمی کنم
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Infinitie. A on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A آفرین به شما
نکته جالبی که باید بدونی اینه که زمانی که شما داشتی این پیامو برای توجیه ما مینوشتی من و 2 هزار نفر دیگه هم از وقتمون برای درس استفاده کردیم و لغات درس 10 ادبیات دهم رو خوندیم
با ارزوی موفقیت -
Infinitie. Areplied to محسن محمدخانی on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محسن محمدخانی آخه از یک میلیون نفری که کنکور میدن
۹۰ درصد سیاه لشکرن -
واقعا کاره آلا درست نیست راه ابریشم قرار بود یک پکیج کامل باشه کدوم ادم عاقلی یکسال با یه معلم درس میخونه بعد تو جمع بندی دبیرشو عوض می کنه همه هم اینو میدونیم که روش های دو استاد کاملا باهم متفاوته و ما کاملا ضرر می کنیم کار آلا بسیار ناپسنده
-
اره راس میگه با راه ابریشم ببندید بعد سرعتی برید تستای ارشو بزنید و بیفتید تو کنکورا. اون وسطم میتونیم هر روز ازمون جامع جدا بدیم
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی با راه ابریشم ببندید.
-
Amin Rm اونایی که دیدن میدونن استاد چه طلایی بودن.
-
ابوالفضل ریسیreplied to Amin Rm on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
@haniehno شما اگر بخش دما و گرما آقای طلوعی بخش دما تعادل رو میدید. همون لحظه میخریدیدش بدون شک
اصلا هر بخشش یه معجزه بود
-
@haniehno شما اگر بخش دما و گرما آقای طلوعی بخش دما تعادل رو میدید. همون لحظه میخریدیدش بدون شک
-
کسی جواب سوالای من رو نمیدونست؟
-
@haniehno در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی باشه
ولی یه حرف خواهرانه میزنم که از آرش آقای کازرانیان استفاده کنید ضرر نمیکنیدتا حالا یکم از این همایش رو ببینم ولی من نصف راه ابریشم ایشون رو دیدم نتیجه ای نداشت
پست 1141 از 2795