لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
romisa
ادمین جان شما مطمئنن راه ارتباطی دارید با خانوم مدیر
لطفا خبرشون کنید -
erfan javaherireplied to sallar savadkoohi on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari تازه علاوه بر اون که با اقای کارزاریان مشکل داریم این همایش برا سال قبله و بدرد الان نمیخوره ما همایشی نو برای امسال میخواستیم با استاد طلوعی
-
Abolfazl Sattarireplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari انصافا منم
یادم نمیره. ازمون 3 یا 4 قلمچی که بودجش کار و انرژی بود من قشنگ 1 هفته قبل از ازمون شروع کردم دیدن فیلمای درسنامه
به تستام نرسیدم حتی ولی تو ازمون 74 زدممن صد زدم :(((
خواستی از کارنامه عکس میدم -
اینطوری که من فهمیدم واقعا آلا با آقای طلوعی بد برخورد کرده ایشون با هزارتا وسواس و شوق و اشتیاق داشتن همایش ارش رو اماده میکردن اما آلا اصلا اهمیتی نداده و یک جورایی بی احترامی کردن به ایشون
-
Abolfazl Sattarireplied to erfan javaheri on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari تازه علاوه بر اون که با اقای کارزاریان مشکل داریم این همایش برا سال قبله و بدرد الان نمیخوره ما همایشی نو برای امسال میخواستیم با استاد طلوعی
حالا شاید استاد پویان نظر رو بشه باهاش کار کرد ولی اینو دیگه نمیتونم هیچ جای دلم بذارم :(((
-
sallar savadkoohireplied to erfan javaheri on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri
اخه پارسال تا امسال فرقش چیه -
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Abolfazl Sattari on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari انصافا منم
یادم نمیره. ازمون 3 یا 4 قلمچی که بودجش کار و انرژی بود من قشنگ 1 هفته قبل از ازمون شروع کردم دیدن فیلمای درسنامه
به تستام نرسیدم حتی ولی تو ازمون 74 زدم -
erfan javaherireplied to Abolfazl Sattari on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Abolfazl Sattarireplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
خانم مدیر
M.an
حتما یه توضیح منطقی دارید دیگه؟آره تاپیکو میبنده مارو هم از انجمن اخراج میکنه طلب کار میشیم :))))
-
sallar savadkoohireplied to Abolfazl Sattari on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari
منم -
خانم مدیر
M.an
حتما یه توضیح منطقی دارید دیگه؟ -
Abolfazl Sattarireplied to sallar savadkoohi on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari
میشد خیلی مطعن بود که توی کنکور میبینیم تیپاشومن تاحالا هرچی استاد گفته رو تو قلمچی دیدم
دقت کن هرچـــــــــــــــــــــی -
sallar savadkoohireplied to Abolfazl Sattari on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
Abolfazl Sattari
میشد خیلی مطمعن بود که توی کنکور میبینیم تیپاشو -
Abolfazl Sattarireplied to sallar savadkoohi on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Mahdi Jafari 1
من بیشتر از این میسوزم که اون تستا طلا بودن و ما نداریمشونو قرار بود با شاه کلیدای استاد حل شن....
-
erfan javaherireplied to erfan javaheri on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri خیلی ضد حاله طرف 400 تا تست باکیفیت گزینش کنه شور شوق داشته باشه بعد بهش هیچی نگی وعملا در ندونستن بزاریش
-
sallar savadkoohireplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1
من بیشتر از این میسوزم که اون تستا طلا بودن و ما نداریمشون -
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Sattari on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari منم همچنین
-
Abolfazl Sattarireplied to erfan javaheri on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri من تنها سوالم اینه چرا الا نه به ما میگه چرا نه به استاد طلوعی و چرا با این کاراشون استاد نازنین ناراحت کرد استاد به این با اخلاقی خوبی برا ما داره تلاش میکنه تست گزینش میکنه اونموقع اینا ساکتن هیچی نمیگن چرااااااااااااااااااااا؟؟؟؟
پس معلوم شد آلا نه تنها به ما بلکه به دبیرم اطلاع رسانی نمیکنه
-
آقا خب عملا تموم شد دیگه نمایش
آرش فیزیک رو به ما غالب کردن رفت
حتی اگه اعتراضم کنیم دیگه فایده نداره (گرچه من بخدا همایشو از پروفایلم دانلود نخواهم کرد) -
erfan javaherireplied to erfan javaheri on ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri من تنها سوالم اینه چرا الا نه به ما میگه چرا نه به استاد طلوعی و چرا با این کاراشون استاد نازنین ناراحت کرد استاد به این با اخلاقی خوبی برا ما داره تلاش میکنه تست گزینش میکنه اونموقع اینا ساکتن هیچی نمیگن چرااااااااااااااااااااا؟؟؟؟
پست 1265 از 2795