لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Rm داداش بخدا میاد.... یک شماره تلفن بده برات عکس تیکت و پیام آقای طلوعی رو بفرستم برات که مطمئن باشی
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh خب عزیز عکس تیکت رو می تونی تو همین جا بذاری
-
Amin Rm داداش بخدا میاد.... یک شماره تلفن بده برات عکس تیکت و پیام آقای طلوعی رو بفرستم برات که مطمئن باشی
Amin Hosseinzadeh راست میگه. ما از بس از در طول این سوال بدقولی شنیدیم که تا نبینیم باورمون نمیشه.
-
Amin Hosseinzadeh خب عزیز عکس تیکت رو می تونی تو همین جا بذاری
Reza Moslemi Naeini من یاد ندارم چجوری بفرستم
-
Reza Moslemi Naeini من یاد ندارم چجوری بفرستم
-
Reza Moslemi Naeini
نه اتفاقا تنها درسی که جزوش باید فرق بکنه همین زیسته
کلییی نکته جدید وجود داره
ما طول سال همین نکات رو خوندیم
جمع بندی هم با همین نکات باشه؟
یه جوری نیست ؟نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Reza Moslemi Naeini
یه جوری نیست ؟موافقم ولی انگار تنها راهمونه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an مدیر برنامه ای که از ۱۸ اردیبهشت شروع میشد چی شد نمیدیدش؟
-
sallar savadkoohi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Reza Moslemi Naeini
یه جوری نیست ؟موافقم ولی انگار تنها راهمونه
ابوالفضل ریسی
برو تیکت بزن اگ دوس داری چه میدونم مال اقای امینی رو بگیر به جای اون احتمال بالا قبول میکنن -
ابوالفضل ریسی
برو تیکت بزن اگ دوس داری چه میدونم مال اقای امینی رو بگیر به جای اون احتمال بالا قبول میکنننوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شدهalireza hoseyni در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ابوالفضل ریسی
برو تیکت بزن اگ دوس داری چه میدونم مال اقای امینی رو بگیر به جای اون احتمال بالا قبول میکنننه بابا استاد موقاری تاج سرن
ولی انتظار داشتیم استاد بعد از حل این همه تست تو راه ابریشم یه سری نکات رو وارد جزوه کنن
ولی از طرفی اینکه وارد نشده میتونه نشونه کامل بودن جزوات راه ابریشم باشه -
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anReza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-an -
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anاین پست پاک شده! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام و عرض ادب خواستم بپرسم چرا برای فرسنگ 7 شیمی درسنامه دوازدهم به همراه جزوش ولی حل تست تسلطی ندارند و باز برعکس در فرسنگ 8 حل تست تسلط دوازدهم با جزوه وجود دارد ولی باز جزوه درسنامه . فیلم دوازدهم ندارند خواهش مندم پاسخ بدید در مورد پایه نیستش دوازدهم فقط کسی میدونه چرا لطفا جواب بدین نمی دونم واقعا چیکار کنم
-
Reza Moslemi Naeini
یه جوری نیست ؟نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsallar savadkoohi چرا واقعا یه جوریه. من خودم نکاتی که از زیست دراوردم رو تو راه ابریشم میدیدم استاد موقاری خیلی راحت ازش رد میشد. تستهاشم در حد همون نکات بود و هیچ ایده جدید و مشابه کنکور نداشت. به نظرم اگه سال بعد راه ابریشم رو با استاد ذبحی ضبط کنن خیلی بهتره.
-
این پست پاک شده!
Amin Hosseinzadeh مرسی که گفتید.
-
@m-an خانم مدیر سلام وقت بخیر
من فیلم کامل مشاوره رو دیدم اما اقای کبریایی در مورد دبیر همایش فیزیک چیزی نگفتناز طرفیم چون همایشا اومده روی سایت و فقط یه همایش فیزیک هستش، یکم نگرانیم که اقای طلوعی همایش فیزیک نداشته باشن. میشه بفرمایید ایشون همایش فیزیک ارش ضبط میکنن یا خیر؟
Mahdi Jafari 1 دارن
-
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh هیچ خبری خوشحال کننده تر از این نبود
-
@m-an خانم مدیر سلام وقت بخیر
من فیلم کامل مشاوره رو دیدم اما اقای کبریایی در مورد دبیر همایش فیزیک چیزی نگفتناز طرفیم چون همایشا اومده روی سایت و فقط یه همایش فیزیک هستش، یکم نگرانیم که اقای طلوعی همایش فیزیک نداشته باشن. میشه بفرمایید ایشون همایش فیزیک ارش ضبط میکنن یا خیر؟
Mahdi Jafari 1
این عکس برای یکی از بچه ها هستش که از اقای طلوعی پرسیدن.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an مدیر برنامه ۱۸ اردیبهشت رو نمیدید؟
-
Amin Hosseinzadeh هیچ خبری خوشحال کننده تر از این نبود
Amir Kazemi 0 فکر کنم استاد طلوعی برای هر فصل 1 تست قرار بودن.(مثل تعداد کم تست های تسلط بعضی از فصل ها در راه ابریشم)
-
sallar savadkoohi چرا واقعا یه جوریه. من خودم نکاتی که از زیست دراوردم رو تو راه ابریشم میدیدم استاد موقاری خیلی راحت ازش رد میشد. تستهاشم در حد همون نکات بود و هیچ ایده جدید و مشابه کنکور نداشت. به نظرم اگه سال بعد راه ابریشم رو با استاد ذبحی ضبط کنن خیلی بهتره.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Kazemi 0 کلا این همایشا جمع بندیه دیگ کلاسای نکته و تستم الان خوبه اگه طرف متوسط باشه واقعا جهش خوبی میکنی شما از همایش دینی یا عربی استفاده نکردید تا حالا؟!
-
Amir Kazemi 0 فکر کنم استاد طلوعی برای هر فصل 1 تست قرار بودن.(مثل تعداد کم تست های تسلط بعضی از فصل ها در راه ابریشم)
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Rm یک تست که خیلی کمه دیگ اتفاقا تو این جمع بندیا بیشتر باید تست حل کنند!!!